1 Cake + 2 heerlijke cocktails Jouw 4 juli Behoefte aan Bash

Natuurlijk houden we van een goede patriottische viering, maar voor ons is Vier juli meer dan alleen sterren en strepen - het is ook een tijd om met familie en vrienden rond te hangen. Voor de gastvrouw die de hele zomer lang het feest wil verlengen, wendden we ons tot stylist en curator Ricki Uster. Ze heeft de perfecte ingrediënten samengesteld om een ​​feest te creëren dat lang duurt nadat het vuurwerk voorbij is. Blader door voor drie verrukkelijke recepten die deze zomer aan je picknicktafel moeten voldoen.

Vanillecake met roomkaasijsjes

Ga naakt met de populairste desserttrend van deze zomer en haal deze zoete bes op. Maak van het feest een potje en richt je talent op het maken van deze knaller-bessencake!

cake

Taartingrediënten :

- 1 stok ongezouten boter, verzacht

- 2 kopjes bloem voor alle doeleinden

- 1 eetlepel bakpoeder

- 1 1/2 kopjes witte suiker

- 1/2 theelepel zout

- 3 grote eieren

- 1 kop volle melk

- 1 eetlepel vanille-extract

Cake instructies:
1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Royaal boter de zijkanten en bodems van twee 8-inch ronde cake pannen.

3. Meng in een grote mengkom bloem, bakpoeder en zout.

4. In een andere mengkom klopt (met een mixer of met de hand) de klont boter met suiker tot het licht en pluizig is.

5. Voeg eieren toe en blijf het mengsel goed kloppen, terwijl je de kom wegschraapt.

6. Voeg geleidelijk bloemmengsel toe, voeg dan melk en vanille toe en sla tot het beslag net is gecombineerd.

7. Verdeel het beslag gelijkmatig tussen de pannen en plaats het in het midden van de oven.

8. Bak tot de taart goudbruin is en de punt van je mes netjes wegkomt wanneer je het in het midden van de cake steekt, ongeveer 33-35 minuten.

9. Laat de taartlagen ongeveer 15 minuten afkoelen en draai ze vervolgens op platen om volledig af te koelen voor het glazuur.

Maakt twee 8-inch lagen. Om de vier lagen te maken zoals getoond, verdubbelt u eenvoudigweg het recept. Recept aangepast van Martha Stewart.

Frosting Ingredients:

- 8 oz. roomkaas, verzacht tot kamertemperatuur

- 1 eetlepel citroenschil

- 2 eetlepels vers citroensap

- 2 kopjes poedersuiker

Frosting Instructions:

1. Klop de roomkaas met een mixer of met de hand, voeg citroenschil en sap toe en klop tot gecombineerd.

2. Voeg langzaam suiker toe en blijf kloppen tot het luchtig en romig is.

3. Plaats een volledig afgekoelde laag cake met de goede kant naar boven op een taartschaal, schep de helft van het glazuur erop, spreid met een offset spatel of de platte kant van een botermesje.

4. Plaats de andere laag voorzichtig met de goede kant naar beneden, zodat de bovenkant van je cake er perfect plat bovenop komt.

5. Houd het mes haaks op de zijkanten van de cake, breng een dunne laag glazuur aan, schraap het papier weg, zodat de zijkanten nauwelijks bedekt zijn.

6. Maak het af met een doe-het-cake topper!

cake3

cake2

Ginger Lemonade

Een combinatie van gember- en pepermuntpoppen op je standaardlimonade en is een geweldig alternatief voor water voor je kostbare en waardevolle DD's!

cocktails

Ingrediënten:

- 3 kopjes suiker

- 8 kopjes water, verdeeld

- 1 kop ca. 1/4-inch plakjes gember. Bespaar uzelf de moeite om het eerst te schillen - er is echt geen behoefte aan!

- 2 kopjes versgeperst citroensap

- Optioneel: ijsblokjes met vers muntblad ingevroren aan de binnenkant, voor garnering

Instructies:

1 . Verwarm 3 kopjes water en 3 kopjes suiker aan de kook in middelgrote pan, breng het vuur terug tot medium en laat sudderen totdat de suiker oplost.

2. Giet één kop suikerstroop af en laat afkoelen.

3. Voeg de plakjes gember toe aan de pan, laat het 10 minuten sudderen en zet het opzij om af te koelen. Laat de plakjes gember in de pan liggen - dit geeft de gember ook extra tijd om te "stollen" en de siroop te laten smaken, totdat deze een pittige perfectie bereikt! <4>. Zeef gember uit en bewaar siroop in een luchtdichte container gedurende maximaal 3 weken.

Maakt ongeveer 2 liter.

Dienen

cocktailcollage

cocktails5

: combineer citroensap met de resterende vijf kopjes water in een grote kan, voeg een kop van de volledig gekoelde (niet-gearomatiseerde) suikersiroop toe en roer om te combineren. Serveer door over glazen ijs te gieten en dan naar smaak gemberstroop toe te voegen. Raspberry Basilicum Sparkler

Bubbly is de perfecte drank voor elke viering en het toevoegen van basilicum is een totaal onverwachte overwinning.

Ingrediënten:

rasberry

- 24 oz frambozen

- 4 kopjes water

- 2 kopjes suiker

- 1 kop hele basilicumblaadjes, zeer los verpakt

- Prosecco, of droge mousserende wijn naar keuze

- Optioneel: vers frambozen en basilicum takjes voor garnering

Instructies:

1. Bedek de frambozen met water in de pan, breng aan de kook en laat het 20 minuten sudderen.

2. Zeef frambozen, voeg suiker toe, laat nog 5 minuten sudderen.

3. Rol basilicum lichtjes tussen je handpalmen om bladen te verbrijzelen en olie naar buiten te brengen en laat het vervolgens in siroop vallen.

4. Laat volledig afkoelen, bestrooi basilicum en bewaar siroop in een luchtdichte container gedurende maximaal drie weken.

Dienen

: Spat een kleine hoeveelheid frambozen basilicum siroop in een champagne of hoog cocktailglas, dan top met Prosecco of de mousserende wijn van uw keuze. Om extra feestelijk te maken, breng je de patriottische sfeer aan via je tablescape. Van geverfd linnen tot donsgeverfde pompons, er is geen tekort aan manieren om te vieren! Fotograaf: Heather Kinkel, @heatherlil

tablecape

Stylist: Ricki Uster, @laricki
Tastemaker: Laurel Morley, @sweetlaurelblog
Model: Sam Thompson, @samstandard
Kleding Frances Vintage
Sieraden: Adam Rabbit
Geweven wandkleed: Wildwood + Firth
Serviesgoed: Urbana
Wat bent u van plan om te serveren op 4 juli? bash? Laat het ons weten in de reacties hieronder!