1 LBD + 10 kleurrijke accessoires = eindeloze kerstfeestlooks

Of het nu onze nagels, onze schoenen of ons eten zijn , we zijn hier geen onbekenden van kleur en dat stopt niet bij sieraden. Tijdens dit vakantieseizoen laat je waarschijnlijk je LBD een grote liefde zien. Spuig het een beetje op met een jazzy statement-accessoire. Heldere kleuren zijn niet slechts voor lente en zomer - herfst en winter willen ook spelen! Neem een ​​kijkje op onze favorieten voor deze feestdagen.

1. Topshop Rhinestone and Rope Collar ($ 35): laten we beginnen met een klassieker. Wie houdt er niet van om deze tijd van het jaar rood te dragen?

2. Nasty Gal Fool voor Jewels Cuff ($ 25): Besteed geen aandacht aan de oorbellen (of doe het omdat ze super schattig zijn!) In deze afbeelding, want we kunnen niet stoppen met naar die epische manchet te staren. Zo. Cool.

3. J.Crew Lady Bug Necklace ($ 48): Als rood en groen niet jouw ding zijn, pak dan deze J.Crew-ketting die perfect is voor elk meisjesmeisje.

4. Oorbellen van Lydali Druzy Stone ($ 38): We krijgen gewoon geen genoeg van deze oorbellen. En het beste deel? U kunt ze in de B + C-winkel ophalen!

5. ModCloth Emerald Necklace ($ 17): Oh, smaragd, je hebt ons hart dit seizoen gestolen - vooral op deze fantastische ketting.

6. H & M Purple Rhinestone Earrings ($ 6): u hoeft de bank niet te breken als het gaat om het kopen van sieraden. Op een dag word je uitgedost in Swarovski-kristallen, maar tot die tijd zijn deze prachtige oorbellen van $ 6 meer dan voldoende.

7. BaubleBar Ribbon Necklace ($ 44): Weet je nog hoe we je zeiden om je LBD te versterken? Wel, dit is wat we bedoelen. Bedankt, BaubleBar!

8. Rada Tejo Fringed Drops ($ 228): gewoon omdat het warme weer voorbij is, wil nog niet zeggen dat je moet stoppen met je favoriete trend te dragen. Deze randoorringen van Anthro kunnen een enorme uitspatting zijn, maar ze zullen je LBD zeker ophemelen voor herfst en winter.

9. BaubleBar Dalloway Bib ($ 58): Wowza. De ingewikkelde details en verschillende tinten blauw en groen op deze ketting krijgen twee duimen omhoog van ons.

10. Anthropologie Vitae berichten ($ 33): Dangle oorbellen kunnen soms super ongemakkelijk worden om te dragen. Sloot je oorbellen voor een paar berichten die je niet goed zullen doen.

Wat draag je dit jaar aan je vakantiefeest? Vertel ons in de reacties hieronder.