10 Verslavende films en shows om dit weekend te kijken

Begrijp ons niet verkeerd, we houden van onze dagelijkse banen , maar het weekend is veruit het beste deel van de week. Er zijn een hele twee dagen met minder verantwoordelijkheden en meer slaap dan de maandag tot en met vrijdag. Je kunt een project maken, een uitgebreide brunch koken of (onze voorkeur) achterover leunen en je een weg door het weekend binge. Maar omdat dit weekend korter zal aanvoelen zonder vakantie, hebben we deze week een lijst samengesteld met alle topshows en films die deze week op streamingwebsites terechtkomen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het kiezen van wat u wilt bekijken. Haal het meeste uit elke vrije seconde dit weekend. Gelukkig streamen!

FILMS OVER SAD, LONELY MEN

7-chinese-brothers

1. 7 Chinese broers: Alles wat Jason Schwartzman doet, is vast een beetje buiten de muur; Het is de belangrijkste reden waarom we zoveel van zijn acteren houden. In deze indie-flick speelt Schwartzman een slapper die verliefd wordt en alles in zijn leven verandert. Het is vertederend en biedt veel gekheid - zoals Schwartzman zelf. (Foto via 8750-films)

the-martian

2. The Martian : als je de door Matt Damon gevoede film hebt gemist toen deze vorig jaar verscheen, biedt HBO je een re-watch aan. De film neemt het wildernegenre tot het uiterste. Het werd vorig jaar genomineerd voor zeven Oscars, waaronder beste foto en beste hoofdrolspeler. (Foto via HBO)

high-fidelity

3. High Fidelity : John Cusack is de koning van oprechte komedies. In deze 2000 film over liefde, verlies en muziek speelt hij een eigenaar van een platenwinkel die al zijn relaties uit het verleden bekijkt met een "Top Five" -lijst. Bekijk de cast met alle sterren - Jack Black, Catherine Zeta-Jones en Lisa Bonet verschijnen allemaal - en een absoluut killer rock-'n-roll-soundtrack. (Foto via HBO)

CUTTHROAT DRAMA'S DIE JE GEDAG HOUDEN

wall-street

4. Wall St reet : voordat Charlie Sheen dat was, weet je, Charlie Sheen , nam hij een schitterende beurt als Bud Fox in 1987 Wall Street. Als je op zoek bent naar een andere versie van Wolf of Wall Street , zou deze klassieker - en zijn beruchte regel "Hebzucht is goed" - op je lijst moeten staan. (Foto via HBO)

J. EDGAR

5. J. Edgar : J. Edgar Hoover was betrokken bij bijna elke grote historische Amerikaanse gebeurtenis in het midden van de 20e eeuw. Als hoofd van de FBI al ruim 50 jaar zweefde Hoover's naam rond in combinatie met de Lindbergh baby-kidnapping, de arrestatie van John Dillinger en de Red Scare. De aangrijpende koers in de Amerikaanse geschiedenis van de 20ste eeuw speelt in op Leo DiCaprio, dus er is echt iets voor iedereen. (Foto via Warner Bros)

feed-the-beast

6. Feed the Beast : Als je denkt dat Iron Chef een kookshow met hoge inzetten is, zal de première van Feed the Beast op zondagavond je heroverwegen. Het misdaaddrama speelt zich af in een eersteklas restaurant, omvat de menigte en de sterren David Schwimmer en Jim Sturgess. Zoals het er uitziet, zal de show het hele seizoen de hitte opdrijven. (Foto via AMC) FILMS DIE ROMANTISEREN BEWAARD IS NIET DEAD

7.

runaway-bride

Runaway Bride : iedereen heeft Pretty Woman gezien, maar er is een speciaal soort Richard Gere / Julia Roberts-fan nodig om te werken tot Runaway Bride. De film is een charmante, klassieke romcom die de chemie op het scherm van het beroemde duo heeft gecementeerd. (Foto via Paramount Pictures) 8.

walk_to_remember

Een wandeling om te onthouden : als je dit weekend zin hebt om te huilen: is een Walk to Remember nu beschikbaar op Netflix. Voor degenen die het nog niet hebben gezien: het verhaal van Jamie en Landon wordt door velen beschouwd als een van de beste die Nicholas Sparks ooit heeft geproduceerd. Breng wat tissues mee. (Foto via Warner Bros) NEEM EEN TRIP DOWN MEMORY LANE

9.

sleepover

Sleepover: Beleef 2004 opnieuw met de film waardoor al uw toekomstige logeerpartijen ondermaats lijken. Voor degenen die het uitgangspunt zijn vergeten: op de laatste dag van de middelbare school beginnen vier beste vrienden aan een speurtocht van de hele nacht, waarbij ze worden geconfronteerd met de gemene kliek van hun school. En hoewel je het waarschijnlijk niet meer weet, had de film een ​​cast die snel de who's who van Hollywood zou worden: Steve Carell, Brie Larson en Jane Lynch, om er maar een paar te noemen. Rewatch het en zie hoeveel bekende gezichten je kunt vangen. (Foto via IMDB) 10.

bob-ross

Bob Ross: Beauty Is Everywhere : je hebt de YouTube-videoremix gezien; leer nu eigenlijk zelf te schilderen van de meester. De 26 afleveringencollectie van Bob Ross is geland op Netflix en het is het perfecte weekendhorloge om wat creativiteit in je leven te inspireren. In de woorden van Mr. Ross: "Laten we gek worden, wat maakt het uit." (Foto via Netflix) Wat zul je nog meer kijken dit weekend? Laat het ons weten @fijngenoegenandCo!

(Uitgelichte foto via Getty)

10-Movies-to-Watch-this-Weekend