10 Schattige ideeën voor een baby shower in de winter

Wanneer u een winterbaby-douche plant voor uw bestie, we weten dat je klaar bent om ALLES te gaan, ongeacht het gekke weer dat je wordt toegestuurd. Of het nu slordig of gewoon supergrijs is buiten, laat moeder natuur zien wie de baas is door de leukste winterbaby-douche te houden voor je BFF. We hebben 10 fantastische ideeën voor baby-babyborrels om je te helpen het feest op gang te krijgen.

cup sleeve

1. Cup-hoezen voor typografie: een schattige chocoladereep verdient een paar mooie kopjes, of in dit geval cupmouwen. (via The Wedding Chicks)

bundled up

2. Allemaal samengebundeld: babyhoeden zijn de leukste dingen ooit. Leg ze op sommige boswezens en ze worden nog leuker. Dit schattige babyshotho met gebundeld thema is helemaal in onze straat. (via Hostess With the Mostess)

fawn cookies

3. Fawn Cookies: kleine hertenkoekjes serveren om het beste van je bestie te vieren? Een babydouche is de perfecte plek om te pronken met je geweldige koekjesbakvaardigheden. (via Craftiness Is Not Optioneel)

baby-shower

4. Gender-neutraal: een winterbaby shower geeft je nog meer kleuropties voor een sekseneutrale babydouche, zoals wit en zilver. (via Two Little Birds Planning)

green flowers

5. Centerpieces: bloemen kunnen in de winter duur zijn, maar ze hoeven niet solo in je arrangementen te hangen. Mix ze op met een paar winterse greens voor een betaalbaar maar toch mooi middelpunt. (via Domaine)

bottles

6. Slim water: een fles water zag er nog nooit zo mooi uit. We wedden dat je deze truc ziet op sommige andere winterfeesten na de jouwe. (via Kara's Party Ideas)

cold-outside

7. Partijfafdrukken ($ 15): maak het uzelf gemakkelijk en koop een schattige set bijpassende winterafdrukken die worden geleverd met labels, banners en al het andere dat u ooit zou kunnen vragen.

snow theme

8. Snowy White Theme: Neem een ​​keu uit de sneeuw en maak je thema wit - zo luchtig en wit als je het kunt krijgen. (via Style Me Pretty)

tomato cheese

9. Comfort Food Snacks: neem de sfeer achter de warme chocoladereep. Serveer wat gloeiend hete tomatensoep en gegrilde kaas voor het perfecte winterdouche-voorgerecht. (via Kara's Party Ideas)

sweater wrapped

10. Sweaterflessen: Of je nu je eigen truien of zuinige mouwen gebruikt, dek je flessen, kaarsen en centerpieces uit voor een gekke, gezellige inrichting. (via de borden van Burnette)

Heb je wintertips voor babybaby's om te delen? Vertel ons hieronder over hen!