10 Adulting Wine-apps om u te helpen te overleven 2017

1. Wine Spectator WineRatings +: Van uitgebreide vintage charts tot educatieve artikelen en video's, deze all-round wijn-app is een geweldige optie - of je nu een ervaren wino bent op zoek naar de dagelijkse deets of een newbie die gewoon probeert er niet als een dwaas bij te zijn diner.

WineSpectator

DL It:

Gratis op Android en iOS 2. Vivino Wine Scanner: Je bent in de supermarkt en doorzoekt de gangen voor je volgende geweldige keuze. In plaats van het kiezen van een wijn op basis van je darm (die, laten we eerlijk zijn, onze go-to move is), zal deze app je door het hele proces begeleiden. Maak gewoon een foto van een wijnetiket om prijzen, waarderingen, beoordelingen, suggesties voor eten en suggesties los te koppelen.

Vivino

DL It:

Gratis op Android en iOS 3. Delectable Wines: deze door girlboss goedgekeurde app helpt je om je favoriete wijnen vast te leggen EN de nieuwste vino-musings te krijgen van wereldberoemde wijnmakers, sommeliers en wijnrecensenten. Bovendien kunt u rechtstreeks uw go-to-flessen kopen via die app en ze bij u thuis afleveren.

Delectable

DL It:

Gratis op Android en iOS 4. Winery Passport: Touring wijnhuizen is een geweldige manier om meer te leren over vino. Deze professionele app fungeert als uw persoonlijke wijnproeverijgids en helpt u alle coole wijnen en wijnhuizen in uw regio te ontdekken - van Napa tot New York. Kun je zeggen beste date night ooit?!

WineryPassport

DL It:

Gratis op iOS 5. Winc Wines: door het invullen van Winc's zes vragenlijstprofiel, zal deze handige app u helpen uw volgende favoriete wijn te ontdekken door u aanbevelingen op maat aan te bieden. Dan, als je eenmaal je favorieten hebt gevonden, zullen ze de wijn rechtstreeks aan je deur afleveren. Het is echt zo simpel.

Winc

DL It:

Gratis op iOS 6. Hallo Vino: We zijn dol op ELKE app die opschept dat er geen snobs zijn toegestaan. Deze leuke app is gemaakt voor vino-nieuwelingen en helpt je meer te weten te komen over de wijn die je al drinkt, maakt spannende nieuwe aanbevelingen en laat je door heel veel community-beoordelingen bladeren ... het biedt zelfs wijncadeau-ideeën voor je wijnliefhebbende BFF!

HelloVino

DL It:

Gratis op Android en iOS 7. Pocket Wine Pairing: we hebben allemaal het nevenoog gekregen om bij een avondje uit een verkeerd glas wijn bij het avondeten te bestellen. Zorg ervoor dat dit nooit meer gebeurt met deze app voor het koppelen van zakjes, die je een gedetailleerde index geeft van honderden maaltijdsoorten, wijnstijlen, druivensoorten en melanges (plus een handig dos en don'ts gedeelte voor wanneer je snel antwoord wilt).

PocketWinePairing

DL It:

Gratis op iOS 8. Wine Enthusiast Tasting Guide: Gemaakt door de redacteuren van Wine Enthusiast Magazine, deze leuke app is geweldig voor piepgeluiden die willen uitbreiden buiten hun go-to-flessen. U kunt niet alleen meer dan 200.000 recensies van wijnen, bier en alcohol doorzoeken van de redactie, maar u kunt ook uw eigen wijnrecensenten worden en ook uw eigen recensies maken!

WineEnthusiast

DL It:

Gratis op Android en iOS 9. CellarTracker: Als je wat meer ervaring hebt in de wijnwereld en al een verzameling aan het opbouwen bent, is deze geweldige keldertracker een must-download. Met behulp van hun online hulpmiddel voor het beheren van uw kelder kunt u eenvoudig uw verzameling volgen, de waarde ervan bekijken en bekijken wat u het meest bereikt.

CellarTracker

DL It:

Gratis op Android en iOS 10. Drizly: haal binnen een uur uw favoriete wijnjaren bij u thuis af. De prijzen zijn hetzelfde als die van uw plaatselijke slijterij - zorg ervoor dat uw stad op hun lijst staat voordat u uw vrienden een extra fles vino voor meisjesnacht belooft.

Drizly

DL It:

Gratis op Android en iOS Heb je wijn-apps op je telefoon? Tweet ons door @fijngenoegenandCo.

te vermelden