10 Betaalbare trouwjurken voor uw stadhuis Nuptials

Trouwen in een minimalistische stijl, zoals het stadhuis of op een kleine viering met alleen degenen die het dichtst bij u staan, komt steeds vaker voor. Maar op de een of andere manier houdt de trouwjurk niet helemaal bij. Dat is waarom we naar buiten zijn gegaan en een aantal van de beste witte jurken hebben gescout die we konden vinden. Of je nu elokt of je geloften uitspreekt voor slechts een paar familieleden, deze prachtige jurken zullen iedereen verleiden.

white dress

1. H & M-jurk met chiffon ($ 20): deze schoonheid is licht, stijlvol en heeft precies de juiste hoeveelheid bling om te voorkomen dat hij saai wordt. De lengte laat je ook je schoenen markeren, zodat je ze eenvoudig kunt houden of super kleurrijk kunt krijgen - de mogelijkheden zijn eindeloos.

white dress

2. Anthropologie Sunflower Shift Dress ($ 158): als je een lente- of zomerse casual trouwdag hebt in de boeken, is deze ode aan zonnebloemen een waar genot. De ivoorkleurige tint maakt het bruiloftsgoud, terwijl het delicate patroon het een seizoenshype maakt.

white dress

3. White House Black Market Mouwloze Beige blouse met blouson ($ 40): Als je een edgy, licht rocker-vibe wilt op je trouwdag, is deze jurk met studs de juiste route. Het is nog steeds mooi en stijlvol, maar heeft een lichtzinnige kick van de noppen die schommelen.

white dress

4. Kimchi Blue Linear Lace-jurk ($ 79): een van de beste dingen aan deze witte jurk is dat hij prachtig genoeg is voor de grote dag, maar toch casual genoeg om keer op keer gedragen te worden als een normale ol 'zomerjurk.

white dress

5 . ASOS Weelderige Alice Midi-jurk ($ 100): als je een structurele modernist bent en die vibes op je grote dag wilt houden, zal deze midikleding van Nasty Gal de slag slaan. Verzorg het met een paar fantastische armbanden of oorbellen en je hebt een super chic ensemble voor je bruiloft.

white dress

6. J.Crew Sheath Dress ($ 168): er is niets dat zegt dat een onopvallend huwelijk niet ook formeel kan zijn. De structuur van deze schoonheid maakt hem perfect voor formele aangelegenheden na de grote dag - gewoon jazzen met leuke accessoires om hem te laten opvallen.

wedding-dress

7. Modcloth Perfect, As Planned Dress ($ 175): deze maxi-jurk op de grond is ideaal voor een natuurlijk, grillig gevoel. Als je een meisje bent met een bloemenkroon, is het moeilijk om je een perfectere jurk voor te stellen om ermee te paren.

white dress

8. Nasty Gal Square Headed Flared Dress ($ 69): Deze wijd uitlopende jurk is gelijkwaardig, leuk en vrouwelijk. Ga met een super glamour updo om de structuur echt te laten zien en voeg leuke oorbellen toe om de aandacht te vestigen op de prachtige halslijn.

persephonefringegown_ivory_bridal_

9. Mara Hoffman Persephone Fringe Gown ($ 750): Mara Hoffman, je hebt het weer gedaan! Deze trouwjurk is afgezet met zijde en perfect voor de kunstzinnige meid die een creatieve en artistieke sfeer wil behouden. Deze is zo opvallend, het kost echt niet veel om hem op te vrolijken.

E7675_WT0067_m

10. Madewell x Daryl K. Beverly lace-up jurk ($ 158): als je op weg bent naar een ontspannen viering na je City Hall-bruiloft, is deze relaxte jurk van Madewell precies wat je nodig hebt. Het is gestructureerd en ontspannen, alles in één.

Welke van deze mooie dingen lijkt jou leuk? Vertel ons meer hierover op Twitter @fijngenoegenandCo!

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.

city-hall-wedding-dress