10 Airstreams die opgaan in een geheel nieuw niveau

Jetsetters die op zoek zijn naar ongebruikelijke ervaringen hebben de beste glamping bereikt plekken in de wereld en zijn gebleven in genoeg eigenaardige Airbnbs om een ​​leven lang mee te gaan. Dus hoe pak je jouw voorliefde voor unieke vakanties naar een hoger niveau? Je voegt er natuurlijk een Airstream aan toe die is getransformeerd in onderdak. Deze luxe recreatieve voertuigen bestaan ​​al sinds 1929, maar zijn onlangs teruggekomen als unieke vakantiewoningen die vintage charme bieden. Dus pak je boe of je bestie en begin met het plannen van je volgende roadtrip naar een van deze 10 Airstreams.

trailer 1 high res

1. Asheville Glamping: Asheville Glamping ligt in het hart van Beer City, VS, en biedt unieke accommodatieopties voor reizigers naar deze Blue Ridge Mountain-stad. Er zijn yurts, hutten en tipi's beschikbaar op het terrein, maar het zijn de Airstreams die echt de taart pakken. Bekijk Avion uit 1966, genaamd de Rebel Belle of hun 1965 Airstream, Rosie the Riveter. (Foto via @ashevilleglamping)

trailer 2

2. Kate's Lazy Desert: wanneer Kate Pierson van de B-52's de drijvende kracht achter iets is, weet je dat je een goede tijd tegemoet gaat. Kate's Lazy Desert ligt in de buurt van Palm Springs, Californië, en is het zus-Airstream-park van Kate's Lazy Meadow in Woodstock, NY. Bekijk Tinkerbell, de eerste Airstream van het park. (Foto via Kate's Lazy Desert)

trailer 3

3. El Cosmico: Gelegen in het hippe kunststadje Marfa, Texas, is dit 21 hectare grote hotel en camping alles om terug te trappen en het rustig aan te doen. Hun halftonige, half oranje Airstream genaamd Spartan Manor is uitgerust met een complete keuken en bad, queensize bed en cederdek. (Foto via El Cosmico)

trailer 4

4. Shooting Star RV Resort: Dit unieke recreatiegebied heeft acht Airstreams waar gasten uit kunnen kiezen, variërend in prijs van $ 119 tot $ 139 per nacht. Een bekwaam en vriendelijk personeel staat klaar om hun lokale tips over de beste activiteiten in de omgeving te delen, die ongeveer een uur van Bryce Canyon National Park in Utah ligt. (Foto via Shooting Star RV Resort)

shadydell

5. The Shady Dell: deze camping in Bisbee, Arizona ligt aan Highway 80 en biedt troost voor uitgeputte reizigers die van kust tot kust reizen sinds 1927. Bekijk hun Airstream uit 1949, die twee slaapplaatsen biedt en barst van romantiek, dankzij de vintage trouwfoto's die de muren sieren. (Foto via The Shady Dell)

trailer 6

6. Minnesota Airstream Park: alleen ervaren luchtblowers die klaar zijn om langetermijnverhuur te doen of hun eigen behoefte kopen, kunnen hier invoeren. Zittend in Clear Lake, Minnesota, werd dit 80-hectare grote park in 1970 opgericht als een coöperatie en heeft nu 125 leden in eigendom. (Foto via Minnesota Airstream Park)

Screen Shot 2016-02-02 at 11.31.43 PM

7. Venice Airstream: geniet van Venice Beach vanuit het comfort van uw glamping-goedgekeurde Airstream met 1 slaapkamer. Perfect om 's avonds dicht bij alle actie te ontspannen. Dit mooie hotel begint bij $ 129 per nacht. (Foto via HomeAway)

Screen Shot 2016-02-02 at 11.32.31 PM

8. Tucson Airstream: deze 2006 Airstream Safari-trailer wordt geleverd met een volledige keuken, WiFi, queensize bed en uitzicht voor dagen. Gelegen in de Catalina Foothills van Arizona, begint deze huur voor slechts $ 64 per nacht. (Foto via HomeAway)

bigsure

9. Big Sur Getaway: Drie gerestaureerde trailers zitten bovenop de heuvels van Californië als het passieproject van een echtpaar. De Big Sur Getaway daagt je uit om buiten het comfortabele stadsleven te komen en te ontdekken wat Moeder Natuur te bieden heeft: dieren in het wild, moordende zonsondergangen en buitenleven. (Foto via Big Sur Giveaway)

AKA-Mobile-Suite-Interior-Sofa-Area-and-Kitchen-Featuring-AKA-Luxury-Amenities-and-Trina-Turk-La-Jolla-Embroidered-Pillowjpg-753

10. AKA Beverly Hills: Airstream 2 Go en ontwerper Trina Turk hebben samengewerkt aan deze kenmerkende mobiele suite. Maar er is één vangst. Je moet een inwoner zijn van het korte-termijnverblijf van AKA Beverly Hills om de luxe mobiele suite te huren. Als je daar niet woont, is het tijd om vrienden te maken met iemand die dat wel doet. (Foto via AKA Beverly Hills)

Tijdens een aanstaande reis in een luchtstroom verblijven? Neem een ​​foto en tag ons op Instagram @fijngenoegenandco.