10 Anti-verouderingsingrediënten die echt jongere ogende huid leveren

Terwijl we ons voorbereiden op het gezicht van de zomerzon -zo, hier is het vinden van de beste huidverzorgingsproducten om dienovereenkomstig te beschermen tegen die schadelijke UV-stralen. Na het schuren van de schappen met producten van het volgende niveau tegen veroudering, hebben we de beste ingrediënten voor het bewaren van de jeugd van schoonheid blootgelegd om onze rimpels veroorzaakte zorgen op slot te houden. Hier, 10 picks die het meeste uit die componenten halen om een ​​selfie-ready skin en een jeugdige uitstraling te leveren deze zomer 2017 en daarna.

Antioxidanten

fijngenoegen + Co Pick: S.W. Basics Makeup Remover ($ 14):

anti-oxidanten die tegen vrije radicalen vechten zijn goed gedocumenteerde leeftijds-vechtende supersterren, zeg maar hal Vitamine-rijke jojoba-, amandel- en olijfolie zitten er allemaal vol mee, waardoor dit een essentiële, jeugdbevorderende make-up verwijderaar is. probiotics

fijngenoegen + Co Pick

: Éminence Organic Huidverzorging Clear Skin Probiotic Cleanser ($ 27): De agressieve chemicaliën in traditionele acne-bestrijding wast vaak lijst fotosensitiviteit als een bijwerking, ravage aanrichten op zonovergoten zomerplannen. In plaats van zich te wenden tot huiddrogende melanges, probeer dan zachte probiotica-aangedreven formules - zoals deze organische reiniger - die huidvriendelijke bacteriën gebruiken om de slechte, verbale puistjes voorgoed te verwijderen.

Hyaluronzuur + CoQ-10

fijngenoegen + Co Pick: Indie Lee CoQ-10 Face Toner ($ 32): Omdat blootstelling aan UV de productie van collageen en elastine vertraagt ​​waardoor onze huidtextuur soepel blijft, moet u het natuurlijke enzym CoQ-10 gebruiken om ons te helpen herstellen de jeugdige elasticiteit van de huid. Het helpt ook om ouderdomsvlekken te egaliseren terwijl het hydrateert.

Vitamine E

fijngenoegen + Co Pick: Root Science Youth Facial Serum ($ 120): De vitamine E in dit serum - samen met vitamine C en selenium - bespaart gezicht vanwege de fotobeschermende effecten. Beschermend tegen schadelijke UV-stralen werkt het ook als een krachtige ontstekingsremmer om irritatie en vlekjes te kalmeren.

Vitamine B

fijngenoegen + Co Pick: Skin Ceuticals Hydrating B5 Gel ($ 82): Breng deze vitamine B-rijke, hyaluronzuur-gel aan om de hydratatie in seconden vlak te maximaliseren. Hoe? De huidverzorgingsmagie achter vitamine B5 neemt vocht op van de lucht en stopt het in uw huid, voor een huidverlichtend effect.

Vitamine C

fijngenoegen + Co Pick: Dr. Dennis Gross Skincare C + Collagen Brighten en Firm Eye Cream ($ 65): Vitamine C is de fave brightener voor huidverzorging, perfect voor het verbannen van rimpels en donkere kringen uit onze ogen.

Vitamine A

fijngenoegen + Co Pick: Zondag Riley Luna Sleeping Night Oil ($ 55): De vitamine A (AKA-retinol) in deze nachtelijke olie is een wasgrijper van wereldklasse waar de schoonheidsproducten dol op zijn. Het stimuleert de celreparatie, bestrijdt acne en exfolieert als geen ander, terwijl kreuken worden voorkomen en weggewerkt, waardoor uw huid extra veerkrachtig wordt tijdens het proces.

AHA

fijngenoegen + Co Pick: REN Skincare Glycol Lactic Radiance Renewal Mask ($ 55): Alpha Hydroxy Acids, of AHA's, zijn de exfoliërende krachtpatsers aan het werk in de van fruit afkomstige schillen die we gebruiken om onze gezichten te exfoliëren. De enzymen zijn van nature zelfs onze huidtinten - het afborstelen van saaie, dode huidcellen, om een ​​gladdere, meer gelijkende, jonger ogende huidskleur eronder te onthullen.

Marine Peptides

fijngenoegen + Co Pick: The Seaweed Bath Co. Firm + Lift-behandelingsmasker ($ 6): Cosmetisch chirurg in New York, Dr. Dmitri Rabkin, was opgetogen naar Harper's Bazaar over de grenzeloze mogelijkheden van op zee gebaseerde schoonheidsbehandelingen tegen de huid krachten, die de eigen beschermende ingrediënten van de natuur gebruiken in de vorm van mineralen, eiwitten, peptiden en de eigen antiverouderingsoliën van de natuur. Werp dit masker één keer per week om zijn huidbehoudende eigenschappen - en de aquatische gloed van een zeemeermin.

Zinc

fijngenoegen + Co Pick: Suntegrity 5-in-1 gezichtszonnescherm ($ 45): Hoewel experts het erover eens zijn dat een dagelijkse SPF het belangrijkste antiverouderingstool is, heeft u misschien niet de beschermende krachten van zink gerealiseerd, die een fysieke barrière vormen tussen schadelijke UV-stralen en uw tere huid.

Hoe ga je je huidverzorgingsprogramma deze zomer vernieuwen? Vertel ons eens op Pinterest!

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.