10 Alles-maar-standaard witte sneakers voor lente

Het is slechts een kwestie van dagen (of een paar korte weken) voordat je jurken met witte gaten en breedgerande fedoras volledig uitkomen. Maar wat ontbreekt er? Ah, ja, een nieuw paar kicks dat perfect past in je garderobe met droomveertjes. Hoewel je misschien een voorliefde hebt voor je retro-coole witte LA Gear- of Keds-sneakers, zijn de nieuwste iteraties van alles maar sluimerend. Als ze niet zijn geborduurd, bedrukt of verf spetterde, dan zijn ze maximaal met allerlei speelse accenten (hoest, hoesten, poms en kwasten!). Wacht niet langer: haal de lente in met een wraak door deze 10 bijgewerkte witte tennies die gegarandeerd op straat worden gedood.

1. Vans Bird Embroidery Authentic Sneaker ($ 70): T-minus hoeveel dagen tot uw exotische uitje naar Costa Rica? Deze geborduurde sluipen met de paradijsvogels zorgen ervoor dat je in een mum van tijd een eilandgevoel krijgt.

2. Loeffler Randall Logan Sneaker ($ 350): Geef het ontwerpteam van Loeffler Randall een paar eenvoudige, witte kicks en ze werken hun magie. Tussen de franjes en willekeurige verfspatten is dit verhoogde paar praktisch een meesterwerk op zich.

3. Superga Multicolor Platform Sneaker ($ 85): In een wereld van monochromatische zwart-witte sneakers, wees de CHANGE die je om je heen wilt zien. Deze Superga-platforms met een regenbooghakje in pastelkleurige kleur verspreiden waar je ook bent direct aandacht.

4. Witte geborduurde gympeakers met lovertjes met bloemenmotief ($ 54): Je dagelijkse witte veterschoenen krijgen de girly-behandeling allemaal dankzij een bloemenborduurwerk met ultra-femme bloemen. De volgende keer dat je met de bros hangt (pick-up b-ball spel FTW), kun je deze slechte jongens bereiken - geef of neem je favoriete souvenirjack en wat opgerolde boyfriend-jeans mee.

5. & Overige verhalen Leather Glitter Sneaker ($ 125): Electric Daisy Carnival, here we come! Cue de hoelahoep en glow armbanden: het assortiment van glitter appliques op deze niet-zo-gemiddelde witte sneakers zou zelfs Lady Gaga trots doen zijn.

6. Keds voor Kate Spade New York Kick Sneakers ($ 75): Je draagt ​​geen sneakers, zegt u? Niets van dat, nu. Deze gestroomlijnde witte canvas sneakers - compleet met multi-gestreepte kwast veters, niet minder - zijn comfortabel genoeg voor de stad pendelen, een wandeling langs de promenade en middernacht ijs loopt (prioriteiten, mensen!).

7. Zara Leather Pompoms Sneakers ($ 70): Stan Smiths, ga op pad! We denken dat we je vervanging hebben gevonden in deze roze en witte pom-pom-topped stampen die een DGAF 'tude brengen. We dagen je uit om het oneens te zijn.

8. SeaVees voor J.Crew Legend Sneakers in Gingham ($ 88): Preppy-enthousiastelingen, we hebben deze sneakers met blauwe pastel-sneakers speciaal voor jou (en je zeevarende wegen, natch) uitgezocht. Niet alleen beperkt tot de jachtclub, deze door Montauk gebonden kicks houden je vast voor een tenniswedstrijd, een picknick in het park of een welverdiende stranddag. Een strodrapper zal niet te ver achterblijven.

9. Mango Printed Sneakers ($ 50): Geef Hawaiian een stempel in een volledig neutraal ensemble met deze mooie bloemenprint sneakers die een tropisch toevluchtsoord vereisen. Voeg gewoon een kleurrijke lei en een strohula-rok toe voor de felbegeerde look van het eilandmeisje.

10. Free People Crystallized Sneaker ($ 298): Sneakers met een klasse - maak je klaar om black-tie officieel te zijn met deze statement-making gekristalliseerde trainers die kunnen werken met een LBD en kroonluchter oorbellen als je speelt kaarten goed. * Knipoog. *

In welke van deze witte tenten zult u investeren? Volg ons op Pinterest voor meer komende lente trends!

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.