10 Apps die u kunnen helpen het seizoen te domineren

Het is die prachtige tijd van het jaar waarin boho chic hipster ontmoet en leeftijd is niets anders dan een getal. Ja, het is festivalseizoen. Tussen het kiezen van de perfecte outfits, het coördineren van planningen en het beheren van een volledige roadtrip, is er veel werk achter de schermen dat een onbezorgd evenement kan worden. Gelukkig is daar altijd een app voor. Neem even de tijd om je telefoon op te laden met al deze noodzakelijke en levensreddende apps van tevoren en je bent klaar om alles op te nemen wat je wilt, van 's middags tot middernacht.

sasquatch-music-festival-app-2015

1. Saqsuatch Festival-app: zowat elk festival heeft een aangewezen app die alle evenementen op het festival verzorgt. Je weet nooit wanneer een snelkoppeling van hun kaart het verschil kan maken tussen de eerste rij en de achterkant van de menigte. (Gratis op iOS en Android)

waterin-app-music-festival-season

2. WaterIn: Tussen de hitte, lange dagen en massale drukte, kun je vaak uitgedroogd raken zonder het te beseffen. Laat je telefoon op de hoogte blijven met een app die herinneringen inroostert om water te drinken gedurende de dag (en nacht). (Gratis op iOS en Android)

fijngenoegen.be-mobile-app-festival-season

3. fijngenoegen + Co: We houden van het festivalseizoen om zoveel redenen, maar vooral omdat het vol staat met geweldige outfits, doe-het-zelfprojecten en puur plezier. Onze app biedt een verscheidenheid aan looks en kapsels die je laten zien als een trendy festivalgodin. (Gratis op iOS en Android)

find-my-friends-app-festival-season

4. Find My Friends: wanneer u verschillende persoonlijkheden en interesses probeert te coördineren, kunt u binnen een seconde van uw kerngroep verdwalen. Deze app is ontworpen om een ​​ontmoetingsplaats te kiezen zonder er zelfs maar één af te spreken. (Gratis op iOS en Android)

wunderlist-to-do-calendar-app-festival-season

5. Wunderlist: het is een feit dat het eenvoudig plannen van een happy hour tussen een groep vrienden in een fiasco kan uitmonden. Coördineer uw planningen in één eenvoudige app en u weet precies wie wanneer moet zien. Dit is wanneer het typen van Type A enorm handig kan zijn. (Gratis op iOS en Android)

red-cross-first-aid-kit-app-festival-season

6. Eerste hulp Rode Kruis: voor die kleine verwondingen doet het nooit pijn om de knowhow te hebben over wat te doen binnen handbereik. Echter, in een echte noodsituatie aarzel niet om 911 te bellen of de festivalmedics te vinden. (Gratis op iOS en Android)

periscope-live-video-app-festival-season

7. Periscope: de nieuwste live streaming-app van Twitter verbindt ons op een geheel nieuwe manier met onze sociale gemeenschap. In plaats van een video te maken, uploadt u deze naar uw sociale kanalen zodat u het beste lied van de nacht in één eenvoudige stap kunt uitzenden. (Gratis op iOS en Android)

style-book-app-music-festival-season

8. StyleBook: wanneer u een weekend probeert in te pakken, krijgt uw bed een maand lang kleding. Bespaar jezelf de tijd en moeite door elke look virtueel met je eigen kleding te plannen. ($ 3,99 op iOS)

around-me-app-festival-season

9. AroundMe: We hopen zeker dat een ziekenhuisbezoek geen deel uitmaakt van je festivalweekend, maar omdat alles kan gebeuren, is het een slim idee om precies te weten waar de dichtstbijzijnde is. (Gratis op iOS en Android)

Charity-miles-app-festival

10. Charity Miles: deze app geeft je een reden om je goed te voelen over al die mijlen die je van de ene naar de andere etappe lopen. Met Charity Miles kunt u bedrijfssponsoring voor het goede doel verdienen door gewoon te wandelen, hardlopen of fietsen. Over motivatie gesproken. (Gratis op iOS en Android)

Wat zijn je favoriete apps voor het festivalseizoen? Vertel ons in de reacties!