10 Apps die moeten worden gedownload vóór verkiezingsdag

1. Hillary 2016: Deze interactieve app, speciaal gemaakt voor de presidentiële run van de democratische kandidaat Hillary Clinton 2016, stelt supporters in staat om meer te weten te komen over haar platform, te concurreren in dagelijkse quizzen en om digitale en IRL-beloningen te ontvangen. Bonuspunten voor shimmy tijdens het downloaden.

hillary2016

DL It:

Gratis voor Android en iOS 2. America First: Donald J. Trump's presidentiële campagne creëerde ook een app gericht op potentiële kiezers. Trump-supporters (of alleen degenen die willen vliegen aan de muur) kunnen reageren, RSVP naar evenementen en inchecken.

america-first

DL It:

Gratis op Android en iOS 3. Wij mensen: laten we eerlijk zijn, het bespreken van gevoelige en controversiële kwesties met je middelbare schoolknoppen en werk-kennissen is misschien niet de

wethepeople

slimste manier om over politiek te praten. In deze coole gratis app kun je anoniem de verkiezingen bespreken met andere app-gebruikers. Je kunt zelfs een live-kaart zien van hoe de mensen om je heen politiek leunen. DL It:

Gratis op Android en iOS 4. Kiezer: rechts vegen vindt je geen liefhebber van deze leuke app ... hij zal je volgende POTUS vinden. Dat klopt, net als populaire dating-apps, analyseert de kiezer openbare standpunten, stemregistraties en toespraken om gemakkelijk te begrijpen vragen te creëren die u uw ideale kandidaat vinden door simpelweg naar links of rechts te vegen.

voter

DL It:

Gratis op Android en iOS 5. Hear My Voice: soms kan het moeilijk zijn om niet-partijgebonden nieuwsbronnen te vinden. In deze neutrale app kunt u belangrijke politieke kwesties vergelijken met politieke vergelijking tussen verschillende knelpunten.

hearmyvoice

DL It:

Gratis voor Android en iOS 6. Politico: een van de meest populaire websites voor verkiezing en politiek nieuws, Politico's app is absoluut een must-download voor verkiezingsdekking. Bovendien worden ze elke dag verschillende keren bijgewerkt, dus je bent altijd op de hoogte van de nieuwste Trump- en Clinton-isms.

politico

DL It:

Gratis voor Android en iOS 7. Election 2016 Emojis: investeer voor de prijs van een goedkope kop koffie in een handvol hilarische emoji met enkele van de meest breinbrekende politieke momenten van 2016 met deze LOL-inducerende app. Serieus, wanneer heb je GEEN emoji nodig van Hillary Clinton die zegt "doei doei?"

election2016emojis

DL It:

$ 1,99 op iOS 8. PollTracker: Dataheads zullen dol zijn op deze app vol met informatie, geproduceerd door TPM Media. Met up-to-date gegevens en peilingen over onderwerpen als goedkeuring van de president en homohuwelijk, is het perfect voor iedereen die op de cijfers stemt.

polltracker

DL It:

Gratis op iOS 9. AllPolitics: Als u op zoek bent naar één plek om een ​​hoop politiek nieuws uit verschillende bronnen te vinden, probeer dan deze gratis app. Het is een one-stop-shop voor verkiezingsupdates en politieke verhalen om content te cureren van bronnen zoals Politico, Fox, MSNBC en talkshows.

allpolitics

DL It:

Gratis op Android en iOS 10. Tinder: Tinder neemt mogelijk een signaal van de kiezer. Tinder heeft zojuist een initiatief met Rock the Vote gelanceerd om zijn gebruikers aan te moedigen het beleid van de presidentskandidaten beter te begrijpen. Als gebruikers in zestien nummers een vraag stellen, laat ze de gebruikers weten welke kandidaat het beste bij hun mening past en biedt ze nuttige informatie over hoe en waar ze hun stem kunnen uitbrengen.

swipe-tinder-vote

DL It:

Gratis op Android en iOS Hoe zijn ben je klaar voor de verkiezingsnacht? Tweet ons door @fijngenoegenandCo.

te vermelden