10 Apps om te downloaden meteen nadat u verloofd bent geraakt

Gefeliciteerd, u bent verloofd! Nu je je fam-jam hebt gebeld en een zoete verlovingsfoto op Instagram hebt geplaatst, is het tijd om * eigenlijk * te beginnen met het plannen van de viering van je dromen. Maar omdat de beginfasen van het plannen van een bruiloft stressvol kunnen zijn, hebben we besloten om de feeënfee te spelen en onze geëngageerde dames te behandelen met een paar handige hulpmiddelen om geconcentreerd en georganiseerd te blijven tijdens deze gekke spannende tijd. Dus zonder verder oponthoud, zijn hier 10 apps te downloaden onmiddellijk na uw verlovingsfeest. Bibbidi, bobbidi, dat doe ik!

1. Heilige Matrimoji: Het verzenden van teksten naar uw bruidsmeisjes heeft net een tijdje meer glamour gekregen. De nieuwe app van bruidsjurkontwerpster Hayley Paige staat vol met prachtig geïllustreerde stickers en GIF's die perfect zijn voor * alle * uw bruidsmomenten - van het vinden van uw perfecte trouwjurk tot gestrest raken over irritant late RSVP's.

DL It: $ 1,99 op iOS

2. Momenten: Laten we eerlijk zijn - je zult tijdens je verloving heel wat foto's maken. Dus om je foto's georganiseerd te houden, raden we je aan deze coole app te downloaden van de makers van Facebook. Het organiseert de foto's en video's op je telefoon direct op tijd, locatie en mensen, en maakt het supereenvoudig om privéfotoalbums te maken die je met je team kunt delen.

DL It: Gratis op Android en iOS

3. Pantone Studio: Van tafelinstellingen tot jurken voor bruidsmeisjes, het kiezen van een kleurenpalet is een essentiële eerste stap bij het plannen van een bruiloft. Of je nu de perfecte tint blauw vindt in een nabijgelegen coffeeshop of gewoon een staal van een prachtige post op Pinterest wilt bekijken, met Pantone's geweldige app kun je foto's vrijwel overal importeren om je perfecte bruiloftspalet in een handomdraai te vinden.

DL It: Gratis op iOS

4. Polarr: Omdat je zoveel foto's met bae gaat maken, wil je een foto-editor die iets meer is ontwikkeld dan de standaard Facebook- en Instagram-freebies. Polarr combineert het beste van automatische verbeteringshulpmiddelen met koele filters EN uitgebreide eenmalige bewerkingshulpmiddelen om je foto's echt de pop te geven die je zoekt.

DL It: Gratis op Android en iOS

5 . Seven: Hoewel je helemaal niet je kont moet breken in de sportschool voordat je door het gangpad loopt, als je op zoek bent om fit te blijven tijdens je drukke bruid-aan-schema, is deze geweldige app zeker een geweldige optie. Alle workouts in het programma zijn zeven minuten lang en vereisen alleen een stoel, een muur en je eigen lichaamsgewicht - je hebt zelfs geen internet nodig!

DL It: Gratis op Android en iOS

6. Wedding Planner by WeddingWire: Als je je grote dag zonder weddingplanner plant, wil je deze geweldige app zo snel mogelijk bekijken. Van het vinden van de perfecte indie bruiloftsleverancier tot het maken van een no-nonsense budget en to-do lijst, de Sweet All-in-One app van WeddingWire is als het virtuele bruidsmeisje waarvan je nooit wist dat je het nodig had.

DL It: Gratis op Android en iOS

7. RSVPify: Deze belachelijk handige app maakt het gemakkelijk om je gastenlijst rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat te beheren. Naast het feit dat uw gasten u op de hoogte brengen van hun aanwezigheid en maaltijdvoorkeuren, kunt u ook specifieke vragen stellen die specifiek zijn voor uw bruiloft ... en het wordt ook geleverd met een handige zetmachine met slepen en neerzetten.

DL It: Gratis op iOS

8. Countdown voor bruiloft: Hoewel je huwelijk waarschijnlijk nog maanden ver weg is, zul je van elk verdomd moment van deze prachtige tijd van het leven willen genieten. Deze zoete afteller-app is perfect voor de bruid die er nog lang en graag achter wil blijven staan. De app laat je niet alleen je eigen afbeeldingen kiezen om als achtergrondafbeelding in te stellen, maar het heeft zelfs flexibele aftellende eenheden die je verloofde hart doen smelten (AKA samen met maanden, dagen en uren, je kunt ook het aantal volgen van hartslagen tot uw huwelijk ook).

DL It: Gratis op Android en iOS

9. WeddingHappy: Als je nog maar net begint met het plannen van je bruiloft, is deze leuke app een must. Naast het helpen van je dagelijkse taken en het bijhouden van al je betalingen en afspraken, is het zeker een geweldige optie voor elke bruid met een beperkt budget. Bovendien houden we ervan dat ze actief homohuwelijken op de app ondersteunen door de plannen van het gelukkige paar aan te passen volgens hun S.O.

DL It: Gratis op iOS

10. Honeyfund: Met deze bruiloftregistratie is het supereenvoudig om u te registreren voor vrijwel alles op internet, inclusief die gekke Star Wars wijnfleshouder met thema waarvoor u op Amazon hebt geknokt. Het is volledig aanpasbaar en zeker een leuke manier om een ​​luie zaterdagmiddag door te brengen (nadat je natuurlijk niet meer naar je verlovingsring zit te staren).

DL It: Gratis op Android en iOS

Gebruik je apps om helpen met het plannen van je bruiloft? Tweet ons door @fijngenoegenandCo.