10 Apps om u te helpen uw last-minute Halloween-kostuum bij elkaar te krijgen

Het is geen grote verrassing dat Halloween één is van onze favoriete vakanties - zo veel zelfs dat we sinds vorig jaar oktober een Pinterest-bord met kostuum-doe-het-zelf en spookachtige veranda-accessoires hebben gehad. Maar zelfs de meest die-hard Halloween hoofden (ja, dat is wat we onszelf noemen) krijgen het druk en moeten uiteindelijk samen een fantastisch kostuum slaan, enkele uren voor de grote nacht. Voor iedereen die nog steeds moeite heeft om hun perfecte kostuum te vinden, zijn hier 10 must-download-apps die angstaanjagend nuttig zijn.

primenow

1. Amazon Prime Now: gratis bezorging van twee uur? Nu is dat druk in de weer met gal goedgekeurd. Koop snel kostuum essentials met deze handige service ... je kunt zelfs afhalen bij de app voor een nesten-doe-het-zelf sessie.

DL It: Gratis op Android en iOS

beautylish

2. Beautylish: Als je geen tijd hebt om zelf een uitgebreid kostuum te maken, probeer dan jezelf te transformeren met de kracht van make-up. Blader in deze coole app door trendy beauty-looks, leer nieuwe trucs en ga zelfs op zoek naar onmisbare producten. Ja, het is vrijwel onfeilbaar.

DL It: Gratis op Android en iOS

target

3. Doel: Ah, Target. Hoe we van je houden. Van kostuums-in-a-tas tot stand-alone doe-het-zelf-haves, koop al je Halloween-goodies op deze superhandige app en laat ze naar je deur sturen.

DL It: Gratis op Android en iOS

taskrabbit

4. Taskrabbit: voor het meisje dat niet eens genoeg tijd heeft om te denken over Halloween-kostuums, kun je met deze gave dienst iemand inhuren om al het werk voor je te doen. Beschrijf eenvoudig de taak die u wilt uitvoeren en huur een geregistreerde Tasker in om het zoeken naar het perfecte Halloween-ensemble te starten.

DL It: Gratis op Android en iOS

kmart

5. Kmart: Kmart heeft de kunst van het snel inkopen geperfectioneerd en, ja, we zijn een beetje geobsedeerd. Samen met de typische in-store pick-up zorgt Kmart ervoor dat u zelfs uw auto niet hoeft te verlaten om uw boodschappen gedaan te krijgen met een optie voor pick-up in het voertuig. Drive-thru Halloween-kostuums? YAAAS!

DL It: Gratis op Android en iOS

fijngenoegenandco

6. fijngenoegen + Co: we geven het toe, we zijn super bevooroordeeld - maar met alles van kostuumideeën met dingen die je al hebt, tot one-item Halloween-kostuums, zijn we er zeker van dat drukke dames overal de chique last-minute DIY kunnen vinden kostuum van hun dromen in onze gratis te downloaden app.

DL It: Gratis op Android en iOS

partycity

7. Party City: met tal van actuele, klassieke en ronduit hilarische volledige en a-la-carte opties, houden we ervan een virtuele rondleiding door deze Halloween-metropool te maken. En als je de app in een fysieke Party City-winkel gebruikt, krijg je tot 24 uur later gratis verzending op de grond.

DL It: Gratis voor Android en iOS

sephoratogo

8. Sephora to Go: Ben je ALLEEN de perfecte rode bloedrode lippenstift voor je vamperkostuum kwijt? Maak je geen zorgen: met Sephora kun je eenvoudig aankopen in het verleden nabestellen en direct vanuit de app winkelen.

DL It: Gratis op Android en iOS

craftsy

9. Craftsy: DIY-liefhebbers, het is tijd om ambachtelijk te worden. Met deze app kun je honderden online ambachtslessen en duizenden projectideeën van makers over de hele wereld verkennen. AKA, je hoeft nooit meer de Halloween-editie te spelen van "who wearing it better" met je frenemy.

DL It: Gratis op Android en iOS

facepaintideas

10. Ideeën voor het maken van gelaatsschilderijen: alles wat je nodig hebt voor een goed Halloween-kostuum op het laatste moment is gezichtsverf en een goed idee. In plaats van duizenden hashtags op Instagram te doorzoeken, heeft deze gratis app voor het maken van gelaatsscherm toffe ontwerpen voor iedereen die onderweg is.

DL It: Gratis op Android

halloween-siri

BONUS. Vraag Siri: Als je echt in de maling bent, vraag dan Siri om een ​​paar snelle Halloween-kostuumvoorstellen. Natuurlijk krijg je waarschijnlijk een antwoord van een vader als grap ... maar ach, het kan je de kracht geven om te blijven zoeken naar je perfecte Halloween-getuige;)

Heb je je Halloween-kostuum klaarliggen? Tweet ons een foto door @fijngenoegenandCo.