10 Apps om u een andere taal te leren

Met middelbare schoolcursussen die lang achter ons liggen, moeten we soms een nieuwe taal leren in eigen handen. Letterlijk. Tegenwoordig is er een app voor alles, van het bijhouden van vruchtbaarheden en een takenlijstorganisatie tot fitnessroutines en persoonlijke reisgidsen. Nu zijn er apps om een ​​vreemde taal te leren (of misschien op te poetsen). Bekijk deze 10 taal-apps en je zult in een mum van tijd indruk op je vrienden maken met je nieuwe vocabulaire. Maak je klaar om eindelijk die droomreis rond de wereld te boeken, language master!

duoling

1. Duolingo: Leren moet leuk zijn, en deze app leeft volgens dat motto. U verdient punten voor de juiste antwoorden en krijgt een melding van het aantal dagen dat u zich aanmeldt (of niet). Deze game-geïnspireerde benadering heeft onze aandacht volledig. (Gratis op iOS en Android)

asl

2. Marlee Signs: Award-winnende actrice Marlee Matlin wilde een eenvoudige, visuele weergave van vocab van de Amerikaanse gebarentaal maken. De app wordt gedoceerd door korte video's waarin Matlin wordt weergegeven bij het ondertekenen van elke letter of zin. Het maakt het supereenvoudig om een ​​ondertekenaar te worden. (Gratis op iOS)

bonjour

3. Memrise: Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Maar in het geval van Memrise is het een (buitenlands) woord waard. Deze app toont afbeeldingen (genaamd mems) met de woorden die u probeert te leren. Het bevat ook een handige audio-uitspraakgids voor elk woord. (Gratis op iOS en Android)

ipad-

4. AnkiApp: deze app beoordeelt je op eenvoudig te gebruiken flashcards, zodat je weet hoe goed je het doet terwijl je die nieuwe taalvaardigheden opneemt. ($ 4-5 op iOS en Android)

ciao

5. French by Living Language: De app is gratis te downloaden, maar de geavanceerde cursussen kosten je. Ben je ambitieus? Koop het hele lot, zodat u kunt "oui oui" als geen zaken doen. (Gratis op iOS)

busuu

6. Busuu: kies uit 12 verschillende talen ... oh, de mogelijkheden! Met deze app kun je oefenen en contact maken met andere moedertaalsprekers. Niets van het leren van de profs. (Gratis op iOS en Android)

happy

7. Spaans leren door Brainscape: als je een taal gaat leren, kun je net zo goed een slimme techniek gebruiken, genaamd Intelligente cumulatieve blootstelling. Deze methode introduceert concepten in stappen en vergroot vervolgens de moeilijkheidsgraad geleidelijk. Als je klaar bent, is het alsof je twee jaar Spaanse les hebt gehad. ($ 20 op iOS)

survival

8. Innovatieve taal 101: probeer het een week gratis en als je het leuk vindt wat je ziet, kun je maandelijkse abonnementen kopen om je geleerde liefde te voeden. Deze app lijkt alles te hebben: aangepaste leerplannen, gesynchroniseerde systemen tussen je telefoon en hun website, vocablijsten met audio en PDF-opmerkingen die je kunt downloaden. (Gratis op iOS en Android)

droid

9. Leren en spelen: de naam zegt het al. Je zult het zo druk hebben met het winnen van hun games dat je je niet eens realiseert dat je een nieuwe taal aan het leren bent. Toegang tot onmisbare zinnen en woorden is gratis, maar als je de hele puzzel wilt, zoals het bijhouden van je voortgang, het maken van quizzen en het horen van audio van een native speaker, moet je betalen. (Gratis op iOS)

panda

10. PimTrack: Oproep aan alle kleintjes (en hun ouders). Deze app is bedoeld om Kiddos een nieuwe taal te leren. Ze zullen dol zijn op de video's en je zult de voortgang van je kind graag volgen. Winnen! (Gratis op iOS)

Wie is er klaar om een ​​andere taal te leren? Vertel ons in welke taal je wilt leren (en welke app helpt) in de onderstaande opmerkingen.