10 Aprés Ski-cocktails om je botten te verwarmen

Skiseizoen is officieel AAN. We delen enkele van de heerlijkste, geurige en smakelijke brouwsels voor het afwikkelen na een dag met stoeltjesliften, sneeuwengelen en ahem, mogelijk een gezichtsplant of twee. Of je nu een first-timer bent, shredden met de beste van hen (of gewoon op zoek bent naar een excuus om speciale handschoenen te dragen), deze sneeuwbunny-goedgekeurde elixers zullen de warmte terug in je achterhand plaatsen.

01_Dutch Tea

1. Dutch Tea: gloeiend hete chocolademelk Pu-erh-thee en -wodka worden met slagroom in deze cocktail geserveerd, wat een besneeuwde nacht oproept. (via The Nest)

02_Mulled Cranberry Cocktail

2. Mulled Cranberry Cocktail: Deze cocktail biedt cranberry-kaneel-goedheid en is glutenvrij te booten. Dit recept is sans-booze, dus je kunt het laten oplichten of je eigen spike toevoegen. (via Whole Living)

03_HotChocolateWithRedWine

3. Warme chocolademelk met rode wijn: een recept dat twee van de betwistbaarste dingen op aarde in één kop zet? Ja en ja. (via Home Cooking Adventure)

HotToddyRecipeFeat

4. Heet Apple-Ginger Toddy: dit is het klassieke drankje dat perfect is gedaan voor een slaapmutsje voor een skidag. Appelcider, citroen, gember en Bulleit zorgen voor een heldere en smakelijke toast voor de goden van verse kracht. (via gratis mensen)

05_WarmVanillaSpice

5. Warm gekruide vanillecocktail: met kaneel, nootmuskaat, vanille, Ierse room en bourbon, zouden we niet willen dat er een lekkere, warme to-go-beker op de gondel wordt gemaakt. (via Keukenverdrag)

06_HotGinPunch

6. Hot Gin Punch: deze klassieke punch is geïnspireerd op Bob Cratchit van A Christmas Carol . Schrik de dikken uit de winter van de oude man met deze pittige cocktail. (via Oh Gosh)

butterbear.recipe

7. Butterbeer: Ja, het is dat boterbier. Zoals in het go-to-brouwsel van Harry Potter. Dit smakelijke brouwsel wordt gemaakt met boter (yaaasss) en echt bier (nog beter). Proost op de drie bezemstelen! (via Popsugar)

08_HotHoneyLemonVodka

8. Heet honing citroen + wodka: deze rustgevende en geruststellende genot is perfect voor als je onder het weer bent, of gewoon niet jiving met de ijzige temps. Je zult beslist een kopje willen na een winderige dag op de piste. (via Global Adventure)

08HotSpicedWine

9. Heet gekruide wijn: rode wijn, winterkruiden, appelcider en cognac zorgen voor een gezellig, cabine waardig brouwsel. (via Well Plated)

10_TequilaMintHotChocolate

10. Tequila Mint Hot Chocolate: Tequila breekt deze winter met kalk en zout en laat ze achter voor dit gevaarlijk heerlijke "ijskoude" mengsel. (via Serious Eats)

Wat is uw favoriete drankje na een dag op de piste? Vertel ons in de reacties hieronder!