10 Awesome citaten van Adorkable Love die u moet gebruiken voor uw bruiloft

We weten dat het schrijven van uw huwelijksgeloften of het toevoegen van een Weinig extra flair aan uw ceremonielezingen kan moeilijk zijn. Maar als het goed is gedaan, kan het vinden van die perfect romantische en perfect persoonlijke woorden je ceremonie van basic naar buitengewoon brengen. Als u echt wilt weten wat u als een koppel aantreft, kunt u zich het best wenden tot die nerdy films, shows en boeken waar u beiden van houdt. Ben jij een Star Wars superfan? Woon je voor Lord of the Rings ? Is Harry Potter je thuisbaas? Als je 'ja' hebt geantwoord, dan zijn deze 10 aanhalingstekens de perfecte manier om op de best mogelijke manier op je grote dag nerd te spelen.

GoT-1

Is Game of Thrones nog leuker voor je geloften voor de grote dag? Het is een herinnering dat jij en je partner elkaar altijd zullen hebben.

LoR-2

Onze favoriete elfkoningin, Arwen, heeft de ultieme #relationshipgoals volledig gedefinieerd.

HP-3

Dit Perkamentus-citaat zal jou en je geliefde alle gevoelens geven.

XF-4

Dana Scully legt perfect de prachtige magie en essentie van liefde vast na jarenlange vriendschap.

PB-5

Vergeet niet om een ​​beetje humor toe te voegen aan je huwelijksgeloften! Deze Princess Bride quote combineert humor en oprechte liefde.

S-HP-6

Soms is een eenvoudig citaat de beste keuze om de sterke band tussen u en uw toekomstige echtgenoot te illustreren. J.K. Rowling genageld.

SW-7

Dit is een klassieke en eenvoudig aanpasbare uitwisseling die door George Lucas geobsedeerde pasgehuwden moeten toevoegen aan hun ceremonie.

ST-8

Grote Star Trek fan? We denken dat Data het het beste heeft gezegd. Of, als dystopische romans meer jouw ding zijn, zullen Katniss en Peeta's gevoelens je grote daggeloften laten schijnen.

HG-9

Want is liefde en huwelijk nog niet je beste avontuur tot nu toe?

G-10

Ben je dol op deze citaten? Volg ons op Pinterest voor meer bruiloft

inspo.