10 Babynamen voor jongens waar je nog niet aan hebt gedacht

1.

nutella-baby-name

Bard : voor een frisse kijk op een op kunst geïnspireerde babynaam, probeer dit Gaelic woord voor een muzikant of dichter. Het is ook de naam van de heldhaftige boogschutter van The Hobbit , voor het geval dat je betere, geekierige helft wat overtuigend moet zijn. 2.

Dax : de meisjes van Kristen Bell hebben een paar superschattige namen (Lincoln en Delta), maar haar man heeft een van de origineelste. En jongensnamen met een 'X' zijn allemaal rage. 3.

Titus : We zullen deze "onbreekbaar" noemen - zelfs als je niet op de middelste naam Andronicus gaat. 4.

Greyson / Grayson : Move-over, Jason en Mason. Een knipoog naar de naam Grace in combinatie met de immer populaire naam van de achternaam als eerste naam, deze nieuwe naam houdt vast. 5.

Indigo : Rider Strong of Boy Meets De wereld noemde zijn pasgeboren baby net deze maand met deze kleurrijke naam. We vinden het leuk dat hij en zijn vrouw er ook een Raiders of the Lost Ark op draaien door de bijnaam "Indy" te gebruiken. 6.

Joah : Want wanneer Joseph is te traditioneel en Noah is te alomtegenwoordig, probeer deze minder bekende bijbelse naam. Het betekent "broederschap", waardoor het een geweldige keuze is voor een nieuwe broer. 7.

Rachel Zoe Kaius

Kaius : Het zou geen verzonnen babynaamlijst zijn zonder een K-naam daar ergens in. Petje af voor Rachel Zoe voor deze, die de klassieke Latijnse naam Caius in de 21 st eeuw brengt. 8.

Marvolo : Alastor (AKA Mad Eye Moody) zien op Nameberry's lijst herinnerde ons eraan dat JK Rowling is de KONINGIN van het verzinnen van namen, dus we kozen voor meer inspiratie voor de canon. Het noemen van je zoon na Voldy's middelste naam is behoorlijk gedurfd, maar van alle nieuwsgierige karakters in Harry Potter , denken we dat Marvolo er eigenlijk een redelijk grote slag in heeft (in tegenstelling tot Xenophilius). 9.

Nash : We stelen deze van NFL Network-sportcaster Jenn Brown, die een paar weken geleden haar babyjongen liet zien. Het is een van die solide, enkellettergrepige herennamen waar liefhebbers van folkrock aan boord kunnen komen. 10.

Solo : Terwijl we graag willen weten wat Rosamund Pike haar pasgeboren baby noemde in december , we houden nog steeds van deze naam die ze haar eerste zoon gaf. Het zal werken in de volwassenheid, vooral als hij een onafhankelijk iemand is of een Star Wars fanaticus. Heb je creatieve jongensnamen bedacht? Voeg je favorieten toe aan onze lijst in de reacties hieronder.

(Foto's via fijngenoegen + Co + @rachelzoe)