10 Badass-dingen die u niet wist dat u met Siri kunt doen

Soms kan het leven behoorlijk hectisch worden. Je hebt een groot rapport en je jongleert met vergaderingen, datums met je S.O. en maak een afspraak met je besties, allemaal bovenop het plannen van een tijd om je hond naar de dierenarts te brengen voor haar jaarlijkse tandartsafspraak. Het is tijdens deze momenten dat het hebben van een persoonlijke assistent om u te helpen uw schema recht te houden en uw afspraken te boeken, terwijl u eraan herinnert uw geliefde vakantiefoto's te sturen, zeker een grote hulp zal zijn. Hoewel we het verzendende vakantiekaartengedeelte niet kunnen beloven, hebben velen van ons al een persoonlijke assistent. Haar naam is Siri en ze woont op je iPhone (of Cortana als je een Android hebt) en de meesten van ons gebruiken haar absoluut niet voor haar volledige mogelijkheden. Hier zijn een paar ontzagwekkende dingen die Siri kan doen om je leven gemakkelijker te maken, dus volgende keer dat je duizend-en-één dingen jongleert, kan Siri je helpen! <<1>

hey-siri

Hands-free activering: van de coolste dingen die iOS 9 implementeerde was handsfree "Hey Siri" activering altijd en overal. Ja, je hoeft niet langer verbonden te zijn met een stroombron om je virtuele assistent te roepen. Ga gewoon naar Instellingen> Siri en schakel "Sta 'Hey Siri' in" en zodra je Siri hebt geprogrammeerd om je stem te herkennen, kun je haar op elk gewenst moment bellen. 2.

directions

Routebeschrijving: Weet je niet hoe je van punt A naar punt B moet komen? Siri kan het je vertellen. Ze kan een routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde locatie in kaart brengen die overeenkomt met de naam van het bedrijf, of u kunt haar zelfs naar een bepaald adres laten navigeren. 3.

halal

Ontvang recs van restaurants: Als het lunchtijd is en u bent niet zeker waar te eten, heeft Siri volop aanbevelingen gedaan. Vraag haar om enkele suggesties met 'Waar moet ik eten?' 4.

text

Sms uw BFF in met uw stem: Soms kunt u uw handen niet gebruiken om een ​​bericht in te voeren - zoals zeg , als je aan het rijden bent. Andere keren ben je gewoon te lui om te sms'en. Je kunt berichten dicteren aan Siri en haar deze ook laten sturen. 5.

weather

Ontvang het weerbericht: Als je wilt uitzoeken of het vandaag de dag is om die nieuwe suède laarzen te nemen Vergeet niet om Siri te raadplegen over hoe het is om naar buiten te kijken. Volgens Siri kan vandaag niet de dag zijn. 6.

convert

Omzetten van metingen: Siri vragen om metingen om te zetten, is misschien wel de meest pijnloze manier om van centimeter naar inches of vloeiende ounces naar liters te komen. Serieus, dit is handig als je twee dingen op het fornuis hebt en iets in de oven en je handen zijn bedekt met meel. 7.

reminders

Herinner je aan je takenlijst: Set Herinneringen gemakkelijk met behulp van Siri. Je kunt zelfs een specifieke tijd instellen waarop je wilt dat ze je ergens aan herinnert en er verschijnt een melding op je telefoon wanneer de tijd daar is. 8.

alarm

Stel uw wekker in: U dommelt in en in uw wazige staat kunt u zich niet herinneren of u zich herinnerde een alarm voor morgen in te stellen. In plaats van volledig wakker te worden en je telefoon op te nemen, vraag je gewoon aan Siri om het voor je in te stellen met je stem. Je kunt nooit te veilig zijn als het gaat om telefoonalarmen. 9.

music

Speel DJ: Als je een oorworm in je hoofd ronddraait, is het soms het beste om het gewoon hardop te horen. Bovendien maakt Siri een geweldige DJ. Vraag het haar om het nummer voor je te spelen. 10.

facebook

Update je Facebook-status: Het delen van een status is nog nooit zo eenvoudig geweest. Download de Facebook-app en koppel deze eerst aan je iPhone (dit kan worden gedaan door naar Instellingen> Facebook te gaan). Als je vervolgens de wereld wilt vertellen dat je zojuist niest, kan Siri dat voor je doen. Heb je gewoon een appel gegeten en wil je er iets over posten? Vertel Siri. Heeft u technische trucs waarover u ons wilt vertellen? Deel met ons in de reacties hieronder!