10 Gebakken waren die we niet eerder hadden gehoord Netflix's Great fijngenoegenish Bake Off

Met zoveel reality-kookwedstrijden en beroemde chef-koks op televisie, het lijkt misschien te veel van een verplichting om nog een show aan je wachtrij toe te voegen. Maar wat als we je zouden vertellen De Great fijngenoegenish Baking Show is de beste kookshow waar je niet naar kijkt? Voor de niet-ingewijden is de Great fijngenoegenish Baking Show een fijngenoegense bakwedstrijd bestaande uit amateurbakkers die zo nederig en lief voor elkaar zijn, dat je misschien vergeet dat het een wedstrijd is - al was het maar totdat iemand een taart neerzet die is rauw in het midden. Na een paar afleveringen van een binge-watching, wil je waarschijnlijk een paar van deze recepten uitproberen.

cake

1. Traditionele Battenberg: Gekenmerkt door zijn two-check patroon, is deze cake gemaakt van een lichte biscuit en bedekt met marsepein. Het is een geweldige aanvulling op elke afternoon tea-party met de meisjes. (via What the Fruitcake?!)

baumkuchen

2. Baumkuchen (boomcake): Baumkuchen, ook schichttorte genoemd, is erg leuk om te zeggen in een Duits accent. Je kunt zien waarom het letterlijk "boomkoek" betekent. Kijk naar die ringen! Dit was een van de moeilijkste uitdagingen op TGBBS , en mogelijk ook het echte leven. (via The Kiwi Cook)

abrowntable

3. Chocolate Layer Cake met Swiss Buttercream Frosting: deze laagcake is eigenlijk een vorm van genoise, een Italiaanse biscuitgebak dat is vernoemd naar de stad Genua. De cake is de basis voor vele Franse en Italiaanse desserts, zoals tiramisu en Jaffa-cake. Als je van plan bent om Star Baker te worden, wil je deze misschien wel leren kennen! (via een bruine tabel)

CornishPastie-270A6863-August2014_web

4. Cornish Pasties: Nee, er ontbreekt een "r", maar je zou moeilijk worden ingedrukt om deze te vinden tijdens een Burlesque show (sorry, dat moesten we doen). Deze kleine jongens zijn heerlijk! Vul met rundvlees en aardappelen voor een klassieke smaak, of doe zoals Nancy en probeer een variatie met eend en Aziatische kruiden. (via Kitchen Sanctuary)

rosca-de-reyes-finished

5. Rosca De Reyes: Rosca de reyes is meestal een zoete cake versierd met gekonfijt fruit, maar je kunt het hartig maken zoals Luis deed in de aflevering over brood. Het is de Spaanse versie van de koningscake en net als de koningscake moet je een kleine, Jezus-achtige trinket erin doen. (via Ginger & Bread)

koiugnamann

6. Kouign Amann: Dit is een Bretons gebakje gemaakt met gelamineerd deeg, vergelijkbaar met bladerdeeg. Tijdens het bakken, oefen geduld zodat de lagen gelijkmatig koken en de buitenkant niet brandt. De mannelijke rechter houdt niet van zijn gebrande Kouign Amann. (via A Dutchie Baking)

manchester tart 2

7. Manchester Tart: gemaakt met een zanddeeg - een korst die geen rijsmiddel bevat en dus niet opkomt - deze tart is eenvoudig maar toch decadent. Het is gelaagd met jam, vla, kokosnootvlokken en de originele kers op de top: een Maraschino. (via The Brunette Baker)

dobostorte

8. Dobos Torte: Deze fijngenoegenten houden echt van hun lagen, zoals te zien is in deze Hongaarse biscuit. We houden ook van hen omdat er meer romige chocolade botercrème in elke hap zit! (via Smitten Kitchen)

bundt

9. Egg Liqueur Gugelhupf: Hoewel het een vreemde (voor ons!) Naam heeft, is Gugelhupf gewoon een gemarmerde cake. (via Foodal)

Swedish-Prinsess-Tarta_2

10. Prinsesstårta, Zweedse prinsestaart: prinsestaart is een zeer arbeidsintensieve taart. Nog angstaanjagender is de paar uur die de deelnemers moesten verzamelen. De cake bestaat uit lagen biscuitgebak en banketbakkersroom, een koepel van slagroom en een niet al te groene marsepeindeken. Groeten aan u als u het kunt trekken! (via Donal Skehan)

Heeft u al eerder deze gebakken waren gemaakt? Vertel ons in de reacties!