10 Balayage-kleurideeën die u moet uitproberen Dit najaar

Zoals u wellicht al weet, hebben wij bij fijngenoegen + Co hou van een beetje balayage voor zomers haar. Diegenen onder u in het donker, balayage, een techniek die zijn naam dankt aan het Franse woord voor "schilderen" of "vegen", houdt in dat stylisten kleurtoepassing vrijgeven, afdwalen van de folies en de kleur laten weken aan het einde van je draden. Het resultaat is een diep gepersonaliseerd en natuurlijk ogend kleurwerk - de perfecte manier om uw herfstlook op te fleuren. Stylisten prijzen de techniek voor het zachte en natuurlijke effect, wat een naadloze overgang betekent wanneer uw haar begint te groeien. Je hoeft je geen zorgen te maken om die wortels aan te raken, dames. Scroll naar beneden om onze favoriete balayage-stijlen voor herfst te bekijken.

blondebalayage

1. Blonde : op zoek naar de beste manier om die bleek blonde make-up te ontwikkelen? Kom maar op de balayage. We houden ervan hoe delicaat deze kleur lijkt op de immer populaire lange bob. (Foto via Conlee Borchard)

2. Sky Blue : Wees niet bang om dit najaar met een op zeemeermin geïnspireerde hemelsblauwe tint doortastend te zijn. Het balayage-effect geeft deze gewaagde stijl een meer natuurlijke uitstraling.

bronde

3. Bruin : Leun in uw haarlengte met een diepbruine balayagebehandeling die vervaagt tot een heldere honingblonde. Balayage laat je een lichtere kleur rijden zonder je te schokken in de salonstoel. (Foto via Stijlvolle Bloggers)

4. Groen : Donkerharige schoonheden kunnen gemakkelijk speelse kleuren met balayage afleggen. Niet-traditionele tinten zoals dit bosgroen krijgen een geavanceerde upgrade in combinatie met ravenlocks.

5. Curly : natuurlijke, gekrulde en golvende meisjes, je hoeft je geen zorgen te maken. Balayage is een all-inclusive stijl die er goed uitziet op alle texturen. We zijn vooral dol op deze krullende donkerbruine / blonde balayage omdat het zoveel dimensie naar voren brengt. (Foto via Betty Ghebs)

fc74b5563a7e3555f1a85cbf10887389

6. Grijs : Grijs is niet meer gereserveerd voor oma's en valt 2016 is het seizoen van stoffige tonen en gedempte tinten. Kies voor deze kleur als je een diepe, natuurlijke toon hebt die een modieuze flair nodig heeft. (Foto via Etika Heath)

d10a7d747e38e815ecf3db608d661645

7. Bronde : Bronde is oh zo leuk voor de herfst. De mooie combinatie van vuile blond en lichtbruin vormt een aanvulling op de meeste huidtinten en is een geweldige manier om een ​​beetje zonovergoten zomer in de herfst te brengen. Het enige dat je nu nog nodig hebt, is een pompoenspaghetti latte. (Foto via Macadamiea)

meche-caramel-sur-cheveux-brun-belle-coiffure

8. Bourgondië : rock een diepe bordeaux als je de kloof tussen lichtbruin en een dramatisch rood wilt overbruggen. Koppel hem met die zomerse bob en je bent klaar voor de herfst. (Foto via Danielle Roble)

9. Lavendel : Deze zachte lavendel geeft ons alle gevoel. Strepen van roze en grijs maken het een beetje minder hard en dragen precies de juiste hoeveelheid textuur bij aan de stijl.

10. Caramel : Een andere manier voor bruinharige dames om licht te gaan is met een All-over caramel kleur. Het is niet helemaal blond, niet helemaal bruin en nog steeds niet helemaal goed. Caramel is een schoonheid op zich. Bonuspunten voor het matchen van die herfstbladeren.

Volg ons op Pinterest voor meer stijlinspiratie!

Плюсануть