10 Prachtige bedden die u nooit wilt verlaten

Steek uw hand op als u de slaap serieus neemt. Yup, onze handen staan ​​recht naast die van jou. Van het linnen tot de kussens, we geven onze bedden de koninklijke behandeling. (Hé, er zijn eten coma's, Netflix binges en ontbijten te hebben ... om niet te vermelden na de brunch dutjes.) Maak van je slaapkamer een slaap heiligdom met deze 10 prachtige bedden.

1. Alpine White Bed ($ 579): als je niet zoveel ruimte hebt, elimineert dit minimalistische bed met een ingebouwde plank je behoefte aan een nachtkastje. Het is perfect voor het huisvesten van een bedlampje en een iPhone voor het opladen van de nacht.

2. Live Edge Wood Queen Bed ($ 3,498): dit mammoetbed komt regelrecht uit het bos. Het is gemaakt van duurzaam timmerhout geteeld in Costa Rica, in feite. Maak van deze mega-uitspatting het ultieme statement-onderdeel van je slaapkamer.

3. Marokko hoofdeinde ($ 399): Het kanten laser gesneden geometrisch patroon van dit luchtige witte bed is zeker om zoete dromen te brengen.

4. Corbin Bed + hoofdeinde ($ 500): hoe ziet deze handgeweven bananenblad- en voetplaat eruit? Houd zijn chique kustgevoel fris met helder wit linnen en een neutrale inrichting.

5. Bone-inlay Hemelbed ($ 3,498): we hebben ontzag voor het ingewikkelde detail van dit ingelegde bed van been en mango-hout. Luxe heeft een prijs, maar dit bed is duurzaam en tijdloos.

6. Natuurlijk Boerum hoofdeinde ($ 300): Een massief houten hoofdeinde in een natuurlijke afwerking is eenvoudig, chic en zal zeker mooi passen bij elk kleurenschema.

7. Italian Campaign Canopy Bed ($ 1,298): Wie zei dat hemelbedden niet modern en verfijnd kunnen zijn? Wij zijn dol op het tijdloze silhouet van dit smeedijzeren bed.

8. Hoofdbord met spijkerkop met patronen ($ 499): we zijn altijd op zoek naar een gestoffeerd spijkerhoofdbord. Speel het geometrische ontwerp op dit bed af met patroontextiel en muurdecor

9. Plum + Bow Amelia Bed ($ 729): Geef je dromerige witte beddengoed een knal kleur met dit bed. Het komt in bes, wit, brons en onze persoonlijke fave, turkoois.

10. Alchemy glanzend messing bed ($ 599): smijt je slaapkamer op met de slanke lijnen van dit vintage-geïnspireerde koperen bed. Tegenover rijke marine en een diepe smaragdgroene muur, laat dit sexy metalen bed ons meteen dromerig voelen.

Welke van deze bedden laat je dromen? Vertel ons in de reacties.