10 Prachtige boeketten voor uw winterhuwelijk

Bent u de laatste hand aan het leggen voor uw winterhuwelijk? Als je bloemen nodig hebt die op het laatste moment tot bloei komen, hebben we je een verzameling van 10 prachtige boeketten die perfect zijn voor wintertrouw.

Elk arrangement heeft een subtiele hint van seizoensgebonden elementen die niet alleen aansluiten bij het thema, maar maakt ook uw bloemstukken onvergetelijk voor uw bruidsfeest en bruiloftsgasten.

WintryBouquets_3x3

Als u bruidsboeketten en centerpieces voor bruidsfeesten gaat maken, dan wilt u beslist onze Flower Arranging 101 E-Klasse van de dames bekijken. van Farmgirl Flowers. In deze 25 minuten durende les leert u hoe u al uw trouwdagbloemen kunt sourcen, voorbereiden en arrangeren.

ClassPic_645x430

U leert hoe u eenvoudige, mooie arrangementen voor uw bruiloft kunt maken terwijl u werkt aan de basis van bloemdessin , zoals kleur en symmetrie; meesterlijke technische kneepjes van de bloemschikkende handel; en loop weg met onmisbare tips over hoe je de levensduur van je bloemen kunt verlengen. Niemand wil hangende, bruine bloemen op hun grote dag, toch?

KOOP DE KLASSE - $ 19

Maak nu een nieuwe prikbord en bereid je voor op enkele bruidsbloemen, centerpieces en boutonnière-ideeën met elementen zoals dennenappels, stoffig molenaar, en altijdgroene takken om een ​​seizoengebonden aanraking aan uw winterse viering toe te voegen.

RusticPineconeBouquet_645x645

1. Rustieke winterbruiloft: niets geeft een boeket een rustiek, winters gevoel dan het toevoegen van dennenappels aan de mix. (Want That That Wedding)

ViburnumBerries_645x645

2. Winter Wedding Flowers: voeg een pop van kleur toe aan je witte bruidsboeket met viburnumbessen. (via Studio Fleurette)

DustyMillerBoutonniere_645x645

3. Snowy Wedding Boutonniere: Geef je bruidegom een ​​boutonnière met kleine witte bloemen en stoffige molenaarblaadjes om toe te voegen aan het thema van de winterhuwelijk. (via Brides)

WinterWhite_645x645

4. White Bouquet: Channel een mooie sneeuwdag met dit prachtige gebroken witte bruidsboeket met een subtiele groene krans. (via Bridal Musings)

JuniperSprings+PineBoughs_645x645

5. Winter Wedding Flowers: Het ultieme winterboeket: vol met gedempte bloemen, zilveren brunia, jeneverbessen en pijnboomtakken. (via Rountree Flowers)

RedBerries_645x645

6. Klassiek bruidsseizoen: voeg een vleugje feestelijk rood toe aan uw boeket met seizoensgroenten zoals hypericum-bessen, peperbessen of ilex-bessen. (via Artfully Wed)

HintsOfBlue_645x645

7. Peony Bouquets: Dit boeket heeft die sneeuwcharme met hints van blauwgrijze bessen, lammeren oor en prachtige witte pioenrozen. (via Belle Magazine)

PheasantFeather_645x645

8. Boheemse bruidsmode voor de winter Inspiratie: Geef je boeket of middelpunt een rustiek wintergevoel met blauwe en gouden details en fazantveren overal. (via Glamour + Grace)

Rose-Silver-Brunia-Dusty-Miller-Bouquet_645x645

9. Elegant Outdoor Wedding: houd het klassiek met witte rozen, maar voeg een vleugje stoffige molenaar toe (het ziet eruit als een besneeuwd blad!) En zilveren brunia voor een mooi arrangement. (via Elizabeth Anne Designs)

WhimsicalBouquets_645x430

10. Snowy Winter Wedding: Deze grillige gypsophila-boeketten zijn perfecte bruidsboeketten voor uw sneeuwfeest. (via Whimsical Wonderland Weddings)

Voelt u deze winterbloemen net zo goed als wij? Probeer je eigen arrangementen met behulp van onze Flower Arranging 101 E-Klasse. Of pak de Flower Arranging 101 Kit. Het heeft alle benodigdheden die je nodig hebt om je bruidsboeket te maken. Het enige dat je nodig hebt, is het mooie winterse gebladerte!

Heb je foto's van een mooie winterbruiloft? Deel je foto's met ons op Instagram. Zorg ervoor #fijngenoegenstagram te gebruiken zodat we ze kunnen bekijken!