10 Beauty + Style Magazines om in te schrijven op STAT

Dankzij de overvloed aan blogs, Instagram-feeds, vlogs en YouTube-kanalen die er zijn om te voldoen aan al onze beauty-, make-up- en mode-behoeften, het zou gemakkelijk zijn om helemaal op te geven voor printmagazines. Maar we kunnen ze gewoon niet stoppen. Een goed ouderwetse glossy magazine-spread is het perfecte medium om schoonheid en stijl te ervaren, en kom op, wie houdt er niet van om e-mail te ontvangen? Maak uw creditcards klaar en ruim wat ruimte op uw salontafel op (of pak een van deze coole caddies), want deze 10 schoonheid en stijl-tijdschriften zijn het abonnement absoluut waard.

vivienne-westwood-the-gentlewoman-2014

1. The Gentlewoman : De persoonlijke stijl van echte vrouwen - niet couture-stijl die wordt aangeboden aan echte vrouwen - wordt gevierd in dit prachtig geschreven en goed ontworpen in het VK gevestigde tijdschrift. Moet wel houden van een publicatie die Vivienne Westwood, Angela Lansbury en Beyoncé op de cover heeft gehad. 2.

185913-800w

creem : Dit op NYC gebaseerde, waanzinnig goed ontworpen combo-magazine / brandingbureau is gespecialiseerd in innovatieve mode, kunst en muziekinhoud. Pak een probleem op of abonneer u voor een heel jaar om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. 3. DARE: Eh, kunnen we alleen maar zeggen dat we niet kunnen geloven dat het tot 2013 duurde voordat een tijdschrift dat zich richtte op de stijl van een plus-formaat op het toneel verscheen? Problemen zijn nu alleen online beschikbaar, maar we hopen dat dit slimme, sexy, prachtig vormgegeven Canadese mag zich zo snel mogelijk uitbreidt tot abonnementen op afdrukken.

77d49d7ba4c1f6c44341a31cb646fbb5

4.

49b07963ecef1cd99fc02882ccdb3b60

Oyster : als je een sukkel bent voor stellaire modefotografie en de hipste muziek (of als je al een fan bent van NYLON ), dan is deze iets voor jou. 5 .

923d6951411eea5ac10b1ca508ef2ac6

Uptown : naast het plaatsen van rolmodellen zoals Queen Latifah en Kerry Washington op de cover, is dit Afrikaans-Amerikaanse levensstijlmagazine in de lijn van Marie Claire of Esquire geeft veel inkt aan schoonheid en mode. 6.

Vol7Cover-774x1024-2

Patroon : een stijlpublicatie gebaseerd op ... het Midwesten? Het is waar! Dit tweejaarlijkse op Indianapolis gebaseerde mag wordt gepubliceerd door een non-profitorganisatie die een community wil bouwen binnen de designwereld. 7.

BnEvfigCMAA-aUz

Elléments : fans van W magazine zullen waarderen de manier waarop deze publicatie de mode soms benadert. (Er is een hele kwestie gewijd aan Victoriaanse stijl.) 8.

fruits-1

FRUiTS : dit gekke kleurrijke tijdschrift is in het Japans, maar de foto's van de Harajuku-stijl spreken voor zich. 9.

35dc8f72270209bfdc226ab57e807d0e

Tipsy Zine : als de emoji voor het schilderen van nagels altijd op je tabblad 'Recent gebruikt' staat, heb je je moederschip gevonden. Deze nail-art lifestyle-zine viert alles wat met nagelcultuur te maken heeft. (Denk aan sculpturale nail-art wedstrijden.) 10.

ilfcoverprint1

I <3 Fake : dit online mode / cultuurmagazine heeft zojuist de gedrukte versie gelanceerd. We raden het ten zeerste aan degenen die nu verdwenen fijngenoegense mag Sleazanation missen. (RIP) Wat zijn de niet-leesmagazines waarop u nog bent geabonneerd? Hebben we geweldige schoonheid- en stijlpublicaties gemist?