10 Schoonheidstrends die ENORM zullen zijn in 2018, volgens Pinterest

2017 heeft zeker zijn deel gehad van schoonheidstrends, variërend van draagbaar tot WTF, staat 2018 op het punt het uit het water te blazen. Volgens de nieuwste Pinterest-gegevens is er een hele reeks populaire schoonheidswinkels, -stijlen en-trends uit 2017 die het nieuwe jaar volledig zullen domineren. Hieronder de top tien beautytrends die uw feed- en make-uptas zullen overnemen in 2018.

1. Luscious Lashes: De zoektocht naar lange wimpers is * altijd * een ding geweest, maar Pinterest zoekt naar "wimpers" verhoogd met 152% in 2017. Gelukkig, vals, wimper serums, wimperextensions, lash-tinting en zelfs zweep permanenten , bieden meer opties dan ooit om te hoppen op deze beauty-bandwagon.

2. De olie-oplossing: Lang geleden zijn de dagen van uitsluitend gebruik van "olie-vrije" producten. Op olie gebaseerde formules hebben een enorme populariteit gekregen vanwege hun diep hydraterende eigenschappen en het vermogen om die oh zo begeerde bedauwde gloed te bieden - zelfs voor een huid die gevoelig is voor acne en die sommige oliën (waaronder argan) eigenlijk kunnen reguleren. Verwacht daarom het komende jaar een instroom van op olie gebaseerde reinigingsmiddelen, vochtinbrengende crèmes en shampoos. De zoektocht naar "reinigingsolie" alleen al schoot omhoog met maar liefst 555% op Pinterest in 2017.

3. Foundation Formulations 2.0: 2017 kan om verschillende redenen een jaar van highs en (super) lows zijn geweest, maar we zijn blij om te kunnen melden dat de zoektocht naar "teintmatching" - zoals in foundation matching voor een overvloed aan huidskleuren - steeg dit jaar met 387%. Ongetwijfeld heeft de nieuwe, enorme schaduw van merken als Fenty Beauty iedereen in de langverwachte geest van inclusiviteit gebracht. 2018 zal waarschijnlijk het jaar worden waarin steeds meer cosmeticamerken zullen volgen.

4. New Hair Heights: Nieuwjaar, nieuw haar? De opgeslagen pinnen voor "pixie" en "lang haar" stegen met 130%. Vertaling: buh bye, bobs.

5. (Nail) Art Deco: Over de top wordt nail art vervangen door zijn subtielere, koelere neef: The Negative Space mani. De zoektocht naar 'geometrische nagels' steeg in 2017 met 83%. Met alle doe-het-zelf-hacks voor het opnieuw creëren van geo-geïnspireerde nail art, verwachten we dat deze trend de nagelscene van 2018 overneemt.

6. The Eighties Eye: Zo lang, subtiliteit ... tenminste als het gaat om oogmake-up. "Bright eyeshadow" creëerde dit jaar behoorlijk wat opschudding, met een zoektocht van 63% op Pinterest. We zien deze trend ook weerspiegeld in een reeks nieuwe, helder gepigmenteerde paletten die op de markt komen.

7. You See Me (Derma) Rollin ': Als je in de afgelopen paar maanden een gezichtsbehandeling hebt gekregen: A) lucky you! B) Je hebt waarschijnlijk de afkoelende gelukzaligheid van een dermaroller meegemaakt - of het nu om kwarts of jade ging. Deze kalmerende, ontsierende gezichtstools worden een onmisbare toolkit voor elke huidverzorgingsjunkie, zoals blijkt uit de fenomenale stijging van 345% in zoekopdrachten dit jaar alleen.

8. One and Done Kits: 2017 leek het jaar van productlancering na de lancering van het product. Niet dat we klagen, maar een miljoen en een half palet voor een ontelbaar aantal delen van het gezicht kan een beetje overweldigend zijn; misschien is dat de reden waarom Pinterest dit jaar op zoek is naar "make-upkit" met 147%. 2018 is opgezet als een groot jaar voor samengestelde schoonheidspakketten met gemakkelijk te volgen tutorials zonder poespas.

9. Just Bitten Lip Flush: Matte lippen gaan nergens heen in 2018, maar de trend zal waarschijnlijk verdwijnen met eenvoudiger formules. "Liptint" Pinterest bespaart dit jaar 414%. Vertaling: verwacht subtielere, meer langdurige matte vlekken in uw toekomst.

10. Zwemfan: Geen tijd om je lokken te föhnen? Je bent al halverwege een van de grootste haartrends van 2018. Natte, gladde stijlen, evenals hun gekrulde tegenhangers (think perms!) Maken een grote comeback voor het nieuwe jaar. Er was een toename van 166% voor "slicked back" en "wavy" stijlen.

Volg ons op Pinterest voor 2018 beauty trend inspo!

(Afbeeldingen via Pinterest)