10 Binge-compatibele shows en films om online te streamen dit lange weekend

Als er iets is waar we van houden in dit wereld, het is een driedaags weekend, vooral tijdens de zomer. Dit vakantieweekend, je kon de hele drie dagen doorbrengen op een BBQ, watermeloen eten en uitgaan met vrienden. Maar dat wordt vervelend en iedereen heeft een kans om te ontspannen. Dus ga lekker zitten en doe nieuwe energie op met deze 10 shows en films. Maar goed, als je drie dagen lang feest wilt vieren en dan in bed wilt blijven met een vierde marathon van de weekenddagmovie, zullen we niet vertellen;)

NIEUWE TONEN VOOR DEZE WEEK

sex-drugs-rock-roll

1. Sex & Drugs & Rock & Roll over FX: wie is niet geïntrigeerd door de levensstijl van de rockster? Deze nieuwe sitcom van FX gaat over een voormalige rockster die weer aan het werk gaat met zijn dochter - maar de hele band vergrijst en functioneert niet meer. Bereid je voor op wat lol en een aantal muzikale teruggooi. (Foto via FX)

MP2_10_01957_R

2. Marco Polo op Netflix: als u ijverig in seizoen twee van Marco Polo hebt gewacht, wacht dan niet meer. Als je het eerste seizoen hebt gemist, kun je het snel inhalen. De show is niet alleen dramatisch, het is ook een uitstekende aanvulling op die wereldgeschiedeniscursus die je je niet echt herinnert. (Foto via Netflix)

BTWN_D8_EP201_KW_129

3. Tussen op Netflix: Alsof ouder worden niet al moeilijk genoeg was, hier is een show over een stad waar iedereen ouder dan 22 werd gedood door een mysterieuze pest . Als je van jongeren houdt die hun eigen weg zoeken in een dystopische wereld, is seizoen twee (met in de hoofdrol Jeanette McCurdy van iCarly bekend) nu beschikbaar op Netflix. (Foto via Netflix)

FILMS DIE HET TERUGKEREN OUDE SCHOOL

mean-girls

4. Gemiddelde meisjes op Netflix en Amazon: WAARSCHIJNLIJK HET BELANGRIJKSTE NIEUWS VAN DEZE LIJST: MEIS GIRLS IS TERUG OVER NETFLIX. Maar stop met proberen om "fetch" te laten gebeuren. Het gaat nooit gebeuren. (Photo via Paramount Pictures)

awit

5. A Wrinkle In Time op Hulu en Amazon: herbeleef jeugd met de surrealistische film waarvan je je nooit echt bewust was dat het tot voor kort nogal bizar was. Het is nu op Hulu en we voorspellen dat terwijl je ernaar kijkt, veel jeugdherinneringen zullen terugstromen - misschien met inbegrip van die ene nachtmerrie waar je vader vermist werd en je het hele universum moest redden. (Foto via Disney)

HIT FLICKS UIT DE JAREN '80 <6.99

broadway-danny-rose

Broadway Danny Rose op Hulu en Amazon: als je je probeert een weg te banen door Woody Allen's massale oeuvre, deze zou bovenaan je lijst moeten staan. Allen sterft als een ongelukkige talentagent die komisch probeert zich een weg te banen door de showbizz. Het geeft Mia Farrow ook weer als een bijna onherkenbare, hooggespannen meesteres van een loungezangeres. (Foto via Orion Pictures) 7.

back-to-the-future

Terug naar de toekomst op Netflix en Amazon: Verhoog de flux-condensator en reis terug naar 1985 toen Michael J. Fox en Christopher Lloyd het zilveren scherm domineerden. De hele trilogie stroomt nu en is een gekke herinnering aan wat we allemaal dachten dat we zouden doen als het nu de toekomst was. Dat is logisch? (Photo via Universal Pictures) 8.

flashdance

Flashdance op Hulu en Amazon: Wie van ons droomde er niet van danser te worden na het kijken naar Flashdance ? Haal je beste en meest ragfijne off-the-shoulder sweatshirt tevoorschijn en bereid je voor om (nogmaals) te overtuigen dat je een danseres zou kunnen zijn - als je 's nachts alleen een lasbaan had. (Photo via Paramount Pictures) FILMS OVER POST-GRAD MALAISE

9.

liberal-arts

Liberal Arts op Hulu, Netflix en Amazon: als je een van die mensen bent die consequent herinneringen ophaalt aan je undergrad-jaren , je hebt veel gemeen met het karakter van Josh Radnor (vanaf HIMYM ) in deze film die hij ook regisseerde en schreef. Daarin gaat hij terug naar zijn oude collegiale trefpunten om een ​​aftredende professor te bezoeken en wordt verliefd op Elizabeth Olsen (als een tweedejaars studente). Het is een goede herinnering dat niemand echt een idee heeft van wat ze doen, zelfs als ze ouder worden. (Foto via IFC Films) 10.

tiny-furniture

Tiny Furniture op Hulu, Netflix en Amazon: Voordat er Girls was, was Lena Dunham een ​​nieuw college college met malaise en een filmdiploma. Dus maakte ze deze hersenfilm over dat gevoel van zinloosheid dat na het afstuderen komt. Het is een geweldig horloge als je kwijlt over het onzinnige drama van het eerste seizoen van Meisjes . (Foto via IFC Films) Wat stemt u verder af op dit weekend? Laat het ons weten @fijngenoegenandCo!

(Uitgelichte foto via Paramount Pictures)