10 Verjaardagsgeschenken Je vriendje zal echt van je houden

Je bent vrijwel een expert in de belangrijke kwesties in het leven (val haartrends, het kopen van heerlijke recepten), maar als het gaat om het kiezen van een attent (maar nog steeds superlief) cadeau voor de man in je leven, ga je weg. Om te helpen hebben we tien geweldige opties gevonden die elke gast graag zou willen ontvangen. Van een mannelijk verzorgingspakket tot een praktisch maar cool horloge, deze cadeaus zullen je zeker bevallen. Veel plezier met winkelen!

boyf 1

1. Passthrough Horlogebandje ($ 65): een mooi horloge verdient een band die bij je past, dus cadeau je boe aan deze lederen band voor een 20 mm horloge in een van de vier beschikbare kleuren.

boyf 2

2. Bacon Six Ways ($ 59): naast honden is bacon misschien wel de beste vriend van de man. Dus natuurlijk zal je vriend dol zijn op deze set van zes epische spekproducten.

boyf 3

3. Bebaarde Man Set - Baardolie + Haarwas ($ 27): Als je boobaard bebaarde, kan knuffelen een beetje krassend zijn. Deze baardolie + wasset helpt om die gezichtshaarsmaak glad te strijken.

boyf 4

4. Safety Razor Shaving Kit ($ 108): als uw BF daarentegen graag zijn gezicht schoon en soepel houdt, wordt deze kit geleverd met alles wat hij nodig heeft om een ​​gladdere scheerbeurt te krijgen dan ooit tevoren.

boyf 5

5. SKEYE Nano Drone ($ 49): zoals het gezegde luidt, jongens zullen jongens zijn, en we weten allemaal dat jongens zeker van hun speelgoed houden. Deze kleine quadcopter wordt vast en zeker het prijsbezit van bae.

boyf 6

6. Mantry - Abonnement op Voederkrat ($ 85): ze zeggen dat eten de weg is naar het hart van een man, dus onderschep deze abonnementsbox van zes ambachtelijke voedingsmiddelen die direct bij hem worden bezorgd.

boyf 7

7. Feest op! Uitstekend! Trunks ($ 110): deze turquoise trunks rocken handgetekende illustraties van een van de meest voortreffelijke films die er zijn. Het perfecte cadeau voor uw Wayne's World + strandliefhebbende boo-thang.

boyf 8

8. Cold Bruer ($ 75): Sta toe dat je vriendje verslaafd raakt aan de lijn bij Starbucks met dit slow drip cold brew koffiezetapparaat. Morgen is zoveel makkelijker gemaakt.

boyf 9

9. Hikari-pakket ($ 84): deze veelzijdige rugzak fungeert ook als een schoudertas en -tas, dus het is geweldig voor de man onderweg. Bestel het in grijs, blauw, gestreept of misschien alle drie.

boyf 10

10. Moscow Mule Cocktail Set ($ 99): Whip up b-day-drankjes met deze cocktailset! Inclusief gemberstroop, koperen mokken + een shaker, je hebt alles wat je nodig hebt om een ​​heerlijke Moskou-muilezel te maken.

Welke van deze geschenken bent u van plan te kopen voor uw man? Laat het ons weten in de comments sectie.