10 Blowouts voor elke lengte + haartype

Laten we het eens zijn: het vergt veel armkracht en flexibiliteit om een ​​föhn te houden EN ons haar in één keer te stylen. Soms voelt het alsof je je haar droog krijgt als een prestatie. Maar wanneer Valentijnsdag rondrent, kunnen we het niet helpen, maar doen we de extra de mijl met ons schoonheidsregime. Als je de blowout-afspraak dit jaar overslaat, bekijk dan deze inspo voor alle haartypes om je het gevoel te geven dat je deze Valentijnsdag uit de salon strutted.

drybar

1. De Drybar DIY-serie: Drybar is nationaal erkend als dego-to salon voor blowouts, maar ze hebben ook een DIY -serie die je kunt gebruiken om een ​​aantal van hun klassieke looks na te bootsen. Of je nu een vloeiende en strakke look wilt of grote krullen, ze geven je alle tips en tricks die je nodig hebt. (via Drybar)

cupcake and cashmere blowout

2. Slank en stijlvol: deze stapsgewijze handleiding houdt uw uiterlijk minimaal voor elke V-Day-gebeurtenis, maar geeft u het vertrouwen dat u het gevoel geeft dat u zojuist de salon uit bent gelopen. (via Cupcakes en Cashmere)

how-to-blow-dry-your-hair-like-a-stylist-salon-professional

3. Lang haar: Het lijdt geen twijfel dat een klap voor lang haar extra tijd en ijver kost. Deze superbehulpzame gids zal je helpen om het één sectie per keer onder de knie te krijgen. (via A Cup van Jo)

Curly-hair-3

4. Krullend haar: wanneer het te koud is om je krullen aan de lucht te laten drogen, is het een legitieme angst voor een krulhaar om de diffuser aan te nemen. Met de juiste producten kunt u kroezen op de voordeur. (via de gratis mensenblog)

5. Curly Hair Gone Straight: aan de andere kant, als je natuurlijke krullen hebt, maar je wilt steil haar, dan is deze uitbarsting voor jou gemaakt. (via Jaleesa Moses)

10-gif-beauty-guide-hair-lede.w529.h352

6. The Minimalist Blowout: als je er alles aan doet om de haarvoorraden tot een minimum te beperken, heeft deze blowout zelfs geen haarborstel nodig - serieus! (via NYMag)

Endofdayhairresetfinal2

7. Five-Minute Blowout: deze vijf minuten durende hack zal de ultieme redder in nood zijn wanneer een reservering uw naam roept. (via fijngenoegen + Co)

bangs

8. Bangs: Vergeet je pony niet als je de perfecte blowout kiest. Je selfie-spel komt op scherp met perfect gestylde pony's die je gezicht precies goed maken. (via Camille Styles)

9. The Perfect Twist: Een haar zonder pluizig haar = de droom waarmaken, en deze tutorial kan helpen om het waar te maken. (via NaturalNeiicy)

workout

10. Work It Out: laat je door een blowout je fitheid niet bijhouden. Met slechts een paar stappen blijft je haar er tijdens Valentijnsweekend vers uitzien. (via Birchbox)

Ben jij je haar aan het stylen voor Valentijnsdag? Laat het ons weten in de comments.

blowouts-all-hair-types

Плюсануть