10 Positieve lichaamsblogs om serieus te inspireren #SelfLove

1. Girl With Curves: Awasthi of Girl With Curves is een stylist, model consultant en creatief directeur. Ze was te zien in

18310605946_4a17f6a7a5_c

Cosmopolitan en Who What Wear , en het is geen wonder - haar prachtige stijlpalen doen ons wensen dat we haar garderobe zouden kunnen plunderen. 2. Carol Rossetti: Carol Rossetti is een illustrator die zich richt op positiviteit van het lichaam door de problemen die vrouwen dagelijks zien te illustreren en uit te dagen. Afgezien van haar eigen serie, 'Vrouwen', herpubliceert ze regelmatig inspirerende inhoud van andere artiesten.

Helena-Heels-580x800

3. StyleLikeU: StyleLikeU, opgericht door het moeder / dochterduo Elisa en Lily, is een platform dat lezers uitdaagt om hun eigen unieke persoonlijke stijl te vieren in plaats van 'on-trend' te zijn. Hun missie is vrouwen van alle etniciteiten, leeftijden en achtergronden te inspireren tot onthoud dat ze niet hoeven te veranderen wie ze zijn om mooi te zijn.

0a054f1a786657425f478aff02455756

4. Curves Become Her: Aarti Olivia is een blogger en feministe die haar ruimte gebruikt om positiviteit en feminisme te bespreken terwijl ze haar eigen unieke mode deelt. Of het nu gaat om een ​​eenvoudig zwart-wit nummer of een feloranje jurk, haar chique, veelzijdige stijl is er een waar we dol op zijn.

59780df125b3da84abd5d5c145bf73d4

5. BlissBranch: Gesticht door Karsyn Dupree, BlissBranch is een ruimte die positiviteit en eigenliefde stimuleert door middel van verhalen, stijlberichten en meer. Afgezien van de blog, heeft Karsyn ook een online vintage winkel met stukken variërend in alle soorten en maten, zodat alle meisjes iets kunnen vinden om zich mooi in te voelen.

3083768663ccfd5481a98a69f382412a

6. Le Blog De Big Beauty: "Stijl is geen formaat, maar een attitude", zegt Stéphanie Zwicky over haar op de pagina. Op basis van wat we kunnen zien van de slanke stijl van deze Parijse, zouden we denken dat ze een houding heeft die vet, elegant en fel is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Profresh-stijl: Christina of Profresh Style heeft een unieke, gewaagde look in uw gezicht, net zoals haar schrijven. Ze is geestig, hilarisch en niet bang om het te vertellen zoals het is. We willen eigenlijk dat ze ons nieuwe BFF wordt.

Processed with VSCOcam with m4 preset

8. Gabi Fresh: Wat begon als een uitlaatklep voor een aspirant-schrijver, is een platform voor Gabi geworden om haar stijlwinkel te delen en meisjes te inspireren mode-risico's te nemen, ongeacht welke maat ze zijn. Ze heeft zelfs haar eigen badkledingcollectie gelanceerd en we kwijlen over alle kleurrijke stukken die ze heeft ontworpen.

gabifresh-bright-dress

9. Twee Valley High: Neem een ​​kijkje op Kristina's blog en je zult meteen verliefd worden op haar kleurrijke, vintage geïnspireerde kledingkast.

9 twee valley high, nyc popfest, pillbox hat, yellow dress, modcloth

10. De Love Yourself-uitdaging: The Love Yourself Challenge, gemaakt door Scotty en Rae Smith, is een verzameling foto's en berichten die zijn geïnspireerd op ware ervaringen. Hun doel is om een ​​veilige ruimte te creëren waar lezers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, en het is veilig om te zeggen dat ze succesvol zijn.

world

Wat zijn enkele van je favoriete lichaam-positieve blogs? Laat het ons weten in de reacties!