10 Adembenemende Canadese bestemmingen om te verkennen

Met nog maar een paar weken over van hardcore zonneschijn, is de tijd om om de vakantie van je dromen te plannen. Dus in plaats van het continent te laten springen, waarom zou u dan niet een reis plannen om onze vriendelijke buren in het noorden te bezoeken? Niet alleen is Canada een van de meest creatieve landen in de buurt, maar de wisselkoers tussen VS en CAD geeft je een serieuze knal voor je geld. En de herfstkleuren staan ​​op het punt te knallen. Hier zijn alle Canadese steden die we op ons reis-Pinterestbord pinning.

1. Vancouver : Vancouver, een stedelijk paradijs aan de waterkant, verwelkomt elk jaar honderdduizenden toeristen. Van heerlijke lokale rommel tot waaghals buitenrecreatie, er is voor elk wat wils in deze geweldige stad.

2. Saskatoon : Saskatoon kan veel warmte van Canadezen vergen omdat het saai is, maar het prachtige landschap, prachtig rivier en relaxte levensstijl is perfect voor de reiziger op zoek naar wat R & R.

3. Montreal : Montreal is een Franse oase met een diepe en gecompliceerde geschiedenis, een culturele stad die iedereen op zijn minst zou moeten verkennen een keer in hun leven. Zorg ervoor dat je een Engels naar Frans vertaler op je iPhone downloadt voordat je opstijgt.

4. Calgary : Hoewel Calgary's belangrijke zomerattractie, de Calgary Stampede, voorbij is, zijn er nog steeds veel leuke dingen te doen in deze rustieke en stedelijke omgeving. Met bergen, brouwerijen en musea in overvloed, deze diverse stad is perfect voor alle soorten bezoekers.

5. Okanagan Valley : Als u op zoek bent naar een vacantie op basis van wijn, is deze hotspot in fijngenoegenish Columbia absoluut bovenaan de lijst. Boek een weekend met wijnproeverijen, drink en drink wat vino en geniet van de zomer als een sommelier.

6. Edmonton : de thuisbasis van het grootste winkelcentrum in Noord-Amerika (het West Edmonton Mall heeft meer dan 800 winkels , een hotel EN een pretpark binnen), shoppers van over de hele wereld komen naar deze Albertan-stad om te winkelen, te dineren en tot rust te komen. <<

7. Charlottetown : Historische locaties en prachtige landschappen in overvloed in het oosten Kust geboorteplaats van Canada. Geniet van leuke festivals, levendig theater en ontspannen wandelingen in deze stad uit een ander tijdperk.

8. Yellowknife : Natuurliefhebbers zullen bezwijmen voor deze kleine oase in de stad. Met de glinsterende aurora borealis (AKA the Northern Lights) ongeveer 240 dagen per jaar zichtbaar, boek een nazomertrip voor een ervaring van een andere wereld waarvan je zeker bent dat je ze nooit zult vergeten.

9. Jasper : Located te midden van de Canadese Rockies, is deze adembenemende stad letterlijk een paradijs. Wandel over de paden, winkel lokale ambachtslieden en wees een met de natuur - je psyche zal je er dankbaar voor zijn.

10. Toronto : Het bruisende centrum van Oost-Canada, Toronto is een van de meest populaire toeristische locaties in het hele land. Van lokale zomerfestivals tot zandstranden tot de hipste stedelijke kunstgalerijen, deze energieke stad heeft alles wat je je maar kunt wensen tijdens een zomervakantie.

Waar zijn je vakantieplannen? Tweet ons door @fijngenoegenandCo.

(Uitgelichte foto via Getty)