10 Beroemdheden die de wereld veranderen

1.

Emma_Watson

Emma Watson : Harry Potter fans, Hermione heeft officieel Hogwarts verlaten. Emma komt nu op voor gendergelijkheid als goodwill-ambassadeur voor UN Women , een organisatie die zich inzet om alle dames die er zijn te helpen. Ze vertegenwoordigt ook HeForShe, een solidariteitsbeweging gelanceerd door UN Women . Macht van het meisje heeft er nog nooit zo goed uitgezien. (Foto via @emmawatson) 2.

Bruce_Jenner

Bruce Jenner : Bruce was enigszins een achtergrondfiguur in Keeping Up with the Kardashians , maar nu neemt hij zijn transgenderidentiteit voorop en in het midden voor de wereld om te horen. Omdat hij aantoont dat hij meer is dan alleen een reality-tv-ster of een Olympiër, heeft zijn interview met Diane Sawyer een enorm bewustzijn opgebouwd voor transgender mensen en de transgender gemeenschap als geheel. Hij heeft veel steun en liefde van familie, vrienden en vreemden (inclusief ons). Ga, Bruce! (Foto via @khloekardashian) 3.

Jessica_Alba

Jessica Alba : Ze heeft geweldige buikspieren - dat is een feit. Maar Jessica heeft ook The Honest Company opgericht. Gestart in 2011 met een focus op milieuvriendelijke babyproducten, verandert The Honest Company de manier waarop ouders winkelen voor hun kleintjes. Maar wacht, er is meer: ​​Jessica schreef zelfs een boek over het leven op een zo natuurlijk mogelijke manier. We houden beslist van haar stijl. (Foto via @jessicaalba) 4.

John_Legend

John Legend : Deze Grammy-winnaar gaat niet alleen over het liefkozen van zoete, zoete deuntjes - hoewel we moeten toegeven dat we een fan zijn. Hij begint aan een meerjarige campagne om de massale opsluiting in de Verenigde Staten te beëindigen. Zijn gratis campagne in de Verenigde Staten zal hem naar correctionele faciliteiten in het hele land laten reizen en vervolgens met staatswetgevers bezoeken om het strafrechtstelsel te bespreken. (Foto via @johnlegend) 5.

Karlie_Kloss

Karlie Kloss : Ze domineert de landingsbaan en telt Taylor Swift als een van haar BFF's, maar wist je dat Karlie alles te maken heeft met het helpen van meisjescode? Praten over schoonheid EN hersenen. Ze creëerde de Kode With Karlie Scholarship, waar 10 meisjes van 13-18 jaar een intensieve cursus van twee weken winnen aan Flatiron School Pre-College Academy. Meer dan 600 meisjes solliciteerden voor de 10 plaatsen. Meisjescode, helemaal. (Foto via @karliekloss) 6.

Big_Sean

Big Sean : Deze rapper / songwriter lijkt misschien allemaal stoer aan de buitenkant, maar hij heeft een hart van goud. Neem gewoon zijn Sean Anderson Foundation, bijvoorbeeld. Haar missie is om te helpen met de gezondheid, het onderwijs, de veiligheid en het welzijn van de jeugd in Detroit (zijn woonplaats), samen met gemeenschappen in het hele land. En zijn huidige #ItTakesOne-campagne gaat helemaal over het verspreiden van willekeurige daden van vriendelijkheid. Daar kunnen we zeker mee stoppen. (Foto via @bigsean) 7.

Laverne_Cox2

Laverne Cox : We zijn geobsedeerd (op zijn zachtst gezegd) met Oranje is de nieuwe zwarte . Maar we zijn zelfs meer onder de indruk van Laverne Cox zelf. Ze is onofficieel het gezicht van de transgendergemeenschap in Hollywood, sprekend op functies in het hele land en covers van landingsbladen (ahem, Tijd ), allemaal omwille van transgenderrechten. Oh, en wist je dat ze de eerste openlijk transgender persoon is die ooit genomineerd is voor een Emmy? JEP. #Winning (Foto via @lavernecox) 8.

Screen Shot 2015-05-20 at 8.17.53 PM

John Oliver : Kan een politieke satiricus de wereld veranderen? We denken van wel. De show van John Oliver Last Week Tonight bestaat uit gelijke delen komische en onderzoeksrapporten. Oké, misschien levert het meer op de lach. Maar één ding is zeker: hij verlegt de grenzen van komedie en nieuws met zijn uiteenzettingen over alles van de Miss America Pageant tot de NCAA. (Foto via @lastweektonight) 9.

Jemima_Kirke

Jemima Kirke : Ze speelt een non-spirited karakter op Girls , maar Jemima spreekt zich serieus uit over reproductieve rechten. Ze heeft zich aangesloten bij andere moedige vrouwen door hun persoonlijke verhalen en ervaringen met abortus te delen in de hoop het stigma te verminderen en anderen sterker te maken. (Foto via @jemimakirke) 10.

Viola_Davis

Viola Davis : als je Hoe kom je nu met moord nog niet hebt gezien, laat dan alles vallen wat je doet. Nou, naast het afronden van dit artikel. Viola is meer dan alleen een geweldige actrice; ze is voor het tweede jaar op rij lid geworden van de Honger Is liefdadigheidsinstelling. Darella lijdt aan de kinderjaren van de honger zelf en heeft het tot haar missie gemaakt om anderen te informeren over deze groeiende epidemie. (Foto via @violadavisofficial) Welke beroemdheid is er goed allemaal? Vertel ons in de reacties hieronder.