10 Celefijngenoegeny-eetzalen die u wilt eten

We zijn niet bang om het toe te geven . We zijn totaal oplichters als het gaat om het uitchecken van andermans huizen - in het bijzonder als het gaat om het kijken naar beroemdheden. We houden van hun mode-stijl en hun haar, dus we zijn natuurlijk op zoek naar hun glamoureuze interieurontwerp. De 10 beroemdheden onder de huizen stellen niet teleur. Bekijk deze eetzalen voor een huisinspiratie of om je nieuwsgierigheid te bevredigen.

1. Jaime King: Deze fantastische blonde actrice heeft zeker een zen-achtige, maar toch elegante eetzaal. We benijden al haar natuurlijke licht - perfect voor het maken van foto's van het eten. (via InStyle)

2. Tyler Florence: Als je voedsel maakt dat net zo lekker is als de beroemde chef-kok Tyler Florence serveert, kun je maar beter geloven dat je een prachtige eetzaal zoals deze nodig hebt. (via Hooked on Homes)

3. Nina Garcia: Tribal en minimalisme botsen in deze modejournalist en rechter van de jury van de Project Runway . Natuurlijk keuren we het helemaal goed. (via Architectural Digest)

4. Kim en Kanye: Kim en Kanye rocken een strakke en moderne eetkamer met glanzende accenten. Het is beter om het kleine noorden daar niet te laten. (via Hooked on Houses)

5. Gerard Butler: Deze heartthrob ging rustiek en enigszins middeleeuws met zijn NYC loft. We zijn allemaal over dat cluster van kroonluchters. (via Architectural Digest)

6. Heidi Merrick: Heidi heeft absoluut een oog voor het maken van eenvoud het mooiste wat we ooit hebben gezien. (via Top Celefijngenoegeny Homes)

7. Solange Knowles: de strakke lijnen en heldere ruimte van Solange staan ​​klaar om te wachten op een levendig etentje. Solange, we zijn gratis! (via Elle)

8. Ashton en Demi: hun relatie is misschien naar Splitsville gegaan, maar terwijl het duurde, was hun decoratiespel hevig. (via Architectural Digest)

9. Minnie Mortimer: Je eetkamer verdubbelen als een bibliotheek is een briljant idee. Minnie zegt dat de boeken de luidheid van het etentje opslorpen. (via Vogue)

diane

10. Diane von Furstenberg: Al die dierenprint - we zijn bezwijmd. Voeg die prachtige uitzichten over New York City toe en we zijn klaar om je te verplaatsen. (Via Architectural Digest)

Hebben deze beroemdheidsdiners je inspiratie voor interieurdesign? Vertel ons hieronder!