10 Celefijngenoegeny Head-turning make-upspellen die bewijzen dat minder is meer

Zonder make-up in een Instagram-selfie gaan is één Maar als je je gezicht zonder product op de bladzijden van een tijdschrift legt, moet je moedig zijn op het volgende niveau. Maar steeds vaker vergeten sterren niet alleen Photoshop vanwege hun glanzende spreads, maar ook de statement-make-upcosmetica, die hun fans precies laat zien onder wie eyeliner, mascara en rouge zijn. Gisele Bündchen begon in 2018 met een prachtige make-upvrije fotoshoot bij haar thuis voor Vogue Italia , terwijl Christina Aguilera een BELANGRIJKE make-under kreeg op de cover van het laatste nummer van Paper . Lees verder om erachter te komen wie er nog meer gedood is zonder een paar mooie producten.

1. Christina Aguilera: Aguilera gaf ons haar meest schokkende schoonheidstransformatie nog deze maand toen ze haar cover spread voor Paper magazine debuteerde. De opnames, gemaakt door Zoey Grossman, tonen een zachtere, zachtere, freckled (!) X-tina. Het resultaat was niets minder dan opvallend - tussen haar onberispelijke teint en haar doordringende kuikentjes, zorgde haar natuurlijke schoonheid ervoor dat we een dubbel nemen.

2. Gisele Bündchen: Haar verspreiding voor Vogue Italia was niet alleen zonder make-up en opgenomen in natuurlijk licht, maar er was geen retouchering, wat een historische primeur vormt voor het mag. Het model, dat haar privéleven gewoonlijk privé houdt, opende zich ook op het kwetsbaarheidsfront door te fotograferen in haar huis in Chestnut Hill, Massachusetts, en gaf fans wat misschien de meest toegankelijke glimp van haar leven was.

3. Mila Kunis: Kunis inspireerde Glamour 's hele montageteam om hun cosmetica te dumpen voor het magazine augustus 2016 toen ze poseerde zonder een steek op de cover. Het was niets voor de ster Bad Moms , die zei: "Ik draag geen make-up. Ik was mijn haar niet elke dag ... ik ben gewoon niet die persoon. "

4. Kim Kardashian West: De moeder van drie gaf een nieuwe betekenis aan de term, "#IWokeUpLikeThis" toen ze Vogue Esp a toestemming gaf om op haar te schieten, nou ja, wakker worden, in 2015. "We hebben deze hele shoot gedaan zonder make-up!" ze gutste op het moment via Instagram, onthullend dat sommige van de snaps zelfs mid-nap werden genomen. Het resultaat was pure perfectie, zelfs de realityster gaf toe dat het haar "favoriete shoot" was die ze had gedaan.

5. Alicia Keys: Geen shocker hier: Alicia Keys, de echte koningin zonder make-up, SLAYED haar make-upvrije hoes voor Allure vorig jaar. Terwijl ze Adam-Levine op een speelse manier herinnerde toen hij haar betrapte met het toepassen van schoonheidsproducten terwijl ze The Voice opnam, behoudt ze wel het recht make-up te dragen wanneer ze dat wil. "Ik ben geen slaaf van het dragen van make-up," vertelde ze de uitlaat in haar begeleidend interview voor de opname. "Ik ben ook geen slaaf van het dragen van make-up. Ik mag op elk willekeurig moment kiezen. Dat is mijn recht. "

6. Adele: Adele staat misschien bekend om het rocken van een van de beste kattenogen in de biz (lees hier hoe je de look kunt krijgen), maar in 2015 wiegde ze een veel meer gedempte blik op de cover van Rolling Stone . Het is duidelijk dat er sommige make-up in het spel is, vooral in vergelijking met een echte, legitieme make-up-vrije video die ze gepost heeft terwijl ze zich verontschuldigen tegen fans voor geannuleerde tourdata, maar het is nog steeds ver verwijderd van de rode loper kijk die we gewend zijn aan het zien van de "Hallo" zanger.

7. Rihanna: Riri schoot maar liefst vier covers voor Dazed met Harley Weir in 2017, waarvan de meeste minimaal tot geen make-up bevatten. Ondanks het succes van de Fenty Beauty-lijn van de zakenvrouw, was haar geest veel gerichter op haar haar, dat in dreads werd gedragen voor de shoot. "Ik wil eruit zien als Shirley Temple had dreads," vertelde ze de publicatie.

8. Kerry Washington: Op een totaal van 180 uit het "perfecte" uiterlijk van haar personage, waarvan de Scandal ster zegt wordt bereikt met constante aandacht van haar en make-up artiesten op set, Washington ging voor natuurlijk haar EN make-up voor haar oktober shoots voor Allure . Voor de moeder van twee kinderen was het een andere manier om haar te helpen haar kinderen te leren over hun eigen natuurlijke schoonheid. "Ik draag graag mijn natuurlijke [haar] textuur, vooral nu omdat ik kinderen heb en ik wil dat ze weten dat hun haar perfect is zoals het is," zei ze. "Ze hoeven het niet te veranderen of recht te zetten. Dat kunnen ze, maar dat hoeven ze niet. "

9. Nina Dobrev: Elk jaar publiceert People een "World's Mooiste zonder make-up" -spreiding en vorig jaar was Dobrev zo'n verbluffend gezicht. "Ga kaal of ga naar huis", schreef ze.

10. Priyanka Chopra: Chopra's 2016 W cover look was niet al te ver weg van degene die ze in het dagelijks leven draagt, met de Quantico -ster die vertelt wat ze niet minder nodig heeft dan 10 minuten om klaar te maken. "Ik maak mijn douche af, doe lipstick, mascara en de gemakkelijkste outfit aan (waarschijnlijk een soort onesie), mijn haar is op of het valt op zijn plaats", zegt ze.

Welke celeb denk je dat doet de geen make-up er het beste uitzien? Geluid af over @fijngenoegenandCo.

(Foto via Jason Kempin / Getty)