10 Celefijngenoegeny-hotels waard om uw punten op te slaan voor

Laten we eerlijk zijn; of je nu voorjaarsvakantieplannen hebt, je hebt waarschijnlijk een groot aantal gevallen van cabinekoorts. Als je op zoek bent naar een plek om weg te komen voor een (zeer extravagante) vakantie, of gewoon wilt ooh en ahh op plaatsen die weg zijn, dan ben je hier aan het juiste adres - waar je favoriete beroemdheden zijn gebleven. Blader door deze niets-maar-vijfsterren hotels en resorts om te zien waar de A-listers jetset zich laat inspireren voor je volgende reis. Kom op, ze maken ook apps voor last-minute deals op deze plaatsen, toch?!

3

1. Beverly Wilshire: We beginnen met een die in feite een gegeven is. De Beverly Wilshire is een totale hotspot voor A-listers, inclusief onze favoriet, Rihanna. We zouden zelfs gewoon die mooie kroonluchter persoonlijk gaan zien. (Foto via Rich Polk / Getty)

1

2. L'Ermitage: L'Ermitage, gelegen in Beverly Hills, is een van de beste luxe hotels in Los Angeles en beroemdheden als Penelope Cruz lijken er dol op te zijn. Ja, het zwembad is ook erg leuk, we raden ... (Foto via Pascal Le Segretain / Getty)

2

3. Skylofts bij MGM Grand: MGM Grand is gesitueerd in Las Vegas en is een totale hotspot voor celebs zoals Jennifer Aniston en Jimmy Fallon, maar strikt in de Skylofts, natuurlijk. Postscriptum Is dat niet de mooiste pijler die je ooit hebt gezien? (Foto via Jason Merritt / Getty)

4

4. Sandy Lane: Mmmm, klinkt Barbados niet goed nu? Sandy Lane heeft Gwyneth Paltrow, Rihanna en zelfs Simon Cowell gehuisvest. Terwijl de binnenkant helemaal luxe is, denken we dat we het grootste deel van onze tijd bij het zwembad zouden willen doorbrengen. (Foto via Jason Kempin / Getty)

8

5. St. Regis: Hawaii klinkt goed , maar weet je wat nog beter klinkt? Verblijven in een resort met het goedkeuringsstempel van Jennifer Garner en Ben Affleck. (Foto via Jason Merritt / Getty)

5

6. The Standard Hotel: Nou, dit hotel is alles behalve een standaard verblijf in New York. En ja, dat IS het uitzicht vanuit je badkuip. * swoon * (Foto via Kris Connor / Getty)

7

7. Esperanza: Esperanza - zelfs de naam klinkt mooi. Als u op zoek bent naar een romantisch uitje met een prachtig uitzicht, dan is dit verblijf in Cabo San Lucas een must. Meer overtuigingskracht nodig? Dit is waar LeAnn Rimes en Eddie Cibrian op huwelijksreis waren in 2011. (Foto via Noel Vasquez / Getty)

newnew

8. De Lanesborough: we zouden liegen als we zouden zeggen dat het niet een droom is om op een plaats te blijven waar Madonna haar hoofd eerder heeft gelegd. De Lanesborough in Londen? Ja graag. (Foto via Jason Merritt / Getty)

6

9. One & Only: Als u op zoek bent naar een tropisch uitje, One & Only in Los Cabos, is Mexico de plaats voor u. Misschien vindt u zelfs een voormalige twee en een halve man die in de zon naast u zonnebaadt. (Foto via Frazer Harrison / Getty)

10

10. Le Sirenuse: Dit magische hotel in Italië wordt over de hele wereld erkend, dus natuurlijk bracht ons meisje Reese haar huwelijksreis hier door in 2011. (Foto via Frazer Harrison / Getty)

Oké, nu je geschrokken bent van wat een * echte * vakantie lijkt op, laat ons in de comments weten wat uw droomvakantie is.