10 Beroemde Instagrams om u serieus te maken Fitness Inpso

De vakanties zijn om de hoek. En hoewel dat leuke feestelijkheden zoals dinerfeesten en cocktailuren betekent, betekent dat ook dat we niet de gezondste zullen eten. Zodat we nog kunnen passen in onze feestelijke jurken (en meer eten op de feestjes, laten we eerlijk zijn), we zullen de sportschool bereiken op de reg. Als je op ons lijkt en op zoek bent naar een serieuze fitness-inspo, bekijk dan de Instagrams van deze beroemdheden. Neem een ​​kijkje als je een beetje extra motivatie nodig hebt.

1. @jillianmichaels: Laten we beginnen met de voor de hand liggende keuze. Deze trainer is beroemd om haar dagen op The Biggest Loser , maar tegenwoordig wordt ze naar de goede oude Insta gebracht om haar moves te laten zien.

2. @khloekardashian: haar zus is misschien beroemd om haar buit, maar Khloe neemt zeker de taart voor de meeste ge-instagramde workouts van de Kardashian-clan.

3. @giseleofficial: Allereerst kunnen we dat surfboard ALSTUBLIEFT hebben? Gisele beet deze foto met haar lichaam uit voor een campagne waaraan ze met Chanel werkt.

4. @kristincavallari: Yep, dat is het gebeitelde BZV van de voormalige Laguna Beach-ster nadat twee kinderen zijn uitgeknipt.

5. @jessicasimpson: Deze mooie dame jaagde haar buit in vorm en heeft geen probleem om haar lichaam op sociale media te tonen.

6. @madonna: Ja, Madonna is niet bepaald een conventionele gast, dus waarom zou ze haar glitter-sportbeha onder haar motief verbergen? Jij doet het, meid.

7. @katehudson: worstelen met alleen werken? Grijp een van je meisjes en maak een wandeling, net als Kate Hudson.

8. @karliekloss: Ligt het aan ons, of lijkt het erop dat het #madskillz kost? Geen wonder dat ze een onberispelijke bod heeft.

9. @msleamichele: Deze Glee -ster is helemaal uitgedost in camo terwijl je extreme yogahoudingen doet op ... een boomstronk? Ja, dat is een goede fitnessinspiratie.

10. @serenawilliams: Hoe kunnen we de altijd zo beroemde tennis-extraordinaire niet opnemen? Deze foto viel ons op omdat ze het tennisracket verwisselde voor een lacrosse stick.

Wie volg je op Instagram voor fitnessinspiratie? Laat het ons weten in de reacties hieronder.