10 Goedkope items om uw auto te upgraden voor uw volgende roadtrip

Het seizoen van de wegtrips is hier, wat betekent dat u en je auto zal VEEL meer tijd samen doorbrengen. Hoewel we allemaal graag zouden zien dat Xzibit onze rit pimpte, kunnen we gemakkelijk genoegen nemen met een kleine (en betaalbare) makeover waar we net zo van zullen houden. Hier zijn enkele rad-autotoebehoren die je rit upgraden en naar een heel ander niveau tillen, allemaal voor minder dan $ 50.

1

1. Dash Table Planter ($ 48): plaats in plaats van een beker in de bekerhouder ( dus 2014!) Een babyplanter om wat groen en een beetje broodnodige levensduur aan uw auto toe te voegen.

3

2. Gekleurde velgzonnebril ($ 26): elke auto heeft een set gemakkelijk toegankelijke zonnebrillen nodig. En met brillen die zo kleurrijk zijn, wie heeft er dan toch dubbele regenbogen nodig?

4

3. Auto geurverspreider ($ 10): terwijl fastfood lekker is, laten we niet de niet-zo-lekkere geur vergeten die achteraf blijft hangen. Gebruik deze autodiffuser om ongewenste geur van uw voertuig te verwijderen met een mooie geur die niet al te overweldigend zal zijn.

5

4. Vergulde draagbare oplader ($ 40): het maakt niet uit op wat voor soort apparaat je sport, deze oplader is een must voor je lange ritten door de stad.

6

5. Een reisleidingskaartenset ($ 5): maak van uw autorit een avontuur door deze reisinstructies te volgen uit de reisgids van Magda Lipka Falck. Het maakt je saaie rit tot een rit die je niet snel zult vergeten.

BANDO001_13195

6. Dottie Umbrella ($ 28): Wanneer het weer wisselvallig is en je niet onder natte omstandigheden gevangen wilt raken, plaats je deze schoonheid op de achterbank van je auto voor een stijlvolle, regenbestendige 'brella.

9

7. Seat Pak Organizer ($ 28): Waarom is uw auto een complete puinhoop als u alles kunt laten wegstoppen op zijn eigen speciale plek? Koop deze handige koffer voor je auto om alles zo fris en schoon en georganiseerd te houden.

10

8. Car Caddy ($ 20): verlies je mobiele telefoon nooit meer met deze leuke caddy. Hoewel sms'en en autorijden een niet-nr is in onze boeken, is het goed om te weten waar je telefoon is voor die noodgevallen die je gewoon niet kunt vermijden.

homie

9. DJ Jazzy Jeff Luchtverfrisser ($ 5): houd het fris met deze luchtverfrisser. Met zijn kokosnootgeur is elke dag summa summa summatime.

image1xxl

10. Brei Photo Frame ($ 22): plaats deze man in de buurt van je snelheidsmeter om altijd een glimp op te vangen van je dierbaren terwijl je onderweg bent.

Hoe zou je je auto upgraden? Vertel ons in de reacties hieronder!