10 Moderne Pearl-verlovingsringen die niet van uw grootmoeder zijn

Als u op zoek bent naar de perfecte verlovingsring ten eerste, gefeliciteerd! Voor iets dat iets ingetogener is dan de nieuwste trend in de regenboogring, maar met de edgy look van een alternatieve birthstone verlovingsring, overweeg dan om op een parelring te glijden. Van minimalistische stijlen tot unieke instellingen, het valt niet te ontkennen dat hedendaagse ringen een super stijlvolle draai hebben gegeven aan de traditioneel conservatieve edelsteen. De 10 parelringen eronder zijn veel beter dan die van je oma en zullen in elk handje uit juni, of welke hand dan ook, gorgelen. Blader door voor een aantal serieuze knallers die zeker adembenemend zijn.

Etsy White pearl wedding ring with diamonds

1. ARPELC White Pearl verlovingsring met diamanten ($ 350): Je kunt niet fout gaan met een klassieke diamant pavé, het maakt niet uit wat voor kostbare edelsteen je rockt. De gepolijste parel geeft een unieke draai aan het traditionele silhouet van de verlovingsring.

Etsy Pearl Engagement Ring Bridal Set

2. Artemer Pearl Double Crown verlovingsring set ($ 1,160): Voor een ring die een beetje minder bescheiden is, overweeg dan deze dubbele kroon parel verlovingsring. Het beschikt over een witte parel versierd met zwarte en witte diamanten. De kleine afmetingen laten het edgy ontwerp zien voor een mooie ring die je elke dag kunt rocken.

Anna Sheffield Reverse Attelage Ring - Yellow Gold Pearl and White Diamond

3. Anna Sheffield Reverse Attelage Ring ($ 1,025): wanneer gedragen, lijkt de Reverse Attelage-ring twee afzonderlijke ringen. Als u op zoek bent naar een ontwerp dat tweemaal de visuele punch inpakt, kunt u overwegen deze die is gemaakt van geel goud, een parel en een ronde witte diamant.

Anna Sheffield Petit Tiara Curve Band - Seed Pearl and White Diamond

4. Anna Sheffield Petit Tiara Curve Band ($ 1,450): Witte diamanten en zaadparels combineren om deze prachtige en delicate gebogen verlovingsring te creëren. Mooi, of het nu wordt gedragen met ringen met dezelfde vorm of alleen, deze diamant- en parelring is alles wat je ooit hebt gewenst.

Anne Sheffield Nesting Suite No 07

5. Anna Sheffield Nesting Suite nr. 07 ($ 3.550): als je van de zaadparelring hierboven houdt, zal deze gestapelde versie je bevallen. Gemaakt van kleine zoetwaterparels, biedt deze delicate set een balans tussen minimalistische details en luxe glamour. Hoewel hier gemixte geelgoud en rose gouden banden worden getoond, kunt u uw set aanpassen aan elke combinatie van gouden kleuren.

CHLOE Darcey gold-tone Swarovski pearl ring

6. Chloé Darcey Gold-Tone Swarovski Pearl Ring ($ 315): Als je niet dacht dat een pearl solitaire alternatief genoeg was, denk dan nog eens goed na. Deze moderne vierkante ring, gemaakt in Italië, definieert praktisch onconventioneel.

Etsy Rose Gold Pearl Ring

7. eleajewelry Minimalistische Rose Gold Pearl Ring ($ 45 +): Voor de bruid die denkt dat minder meer is, is deze minimalistische dagdroom van een ring "the one". Hoewel beschikbaar in andere materialen, moet je toegeven dat deze romantische rosé gouden finish voldoende is om je te laten zwijmelen.

JEMMA WYNNE Prive 18-karat gold diamond and pearl ring

8. Jemma Wynne Prive 18K goud, diamant en parelring ($ 2.835): verloving is een groot probleem, dus u moet voor deze Jemma Wynne-ring kiezen die net zo'n groot statement is. De 18 karaats gouden ring, bezet met diamanten, pronkt met twee glanzende parels voor een echt avant-garde uiterlijk.

JENNIE KWON Diamond Pearl Ring

9. Jennie Kwon Diamond & Pearl Ring ($ 550): Sierlijk en delicaat, deze Jennie Kwon-ring heeft een witte parel geflankeerd door twee petite diamanten. De onbelemmerde stijl maakt deze ring tot de ideale keuze voor de minimalistische bruid die de allure van een kleine sprankeling niet kan ontkennen.

Neiman Marcus 14K Gold Open Diamond and Pearl Ring

10. Mizuki 14K Gold Open Diamond & Pearl Ring ($ 480): Het openbandontwerp van deze Mizuki-ring heeft een witte diamanten ring en een natuurlijk gekleurde, zoetwater gekweekte parel. Hoewel het aan de eenvoudige kant is wat betreft bling, is het opvallende open-bandontwerp verre van eenvoudig.

Overweegt u een verlovingsring in een parel? Volg ons op Pinterest voor meer trouwverhalen en ideeën!

Modern Engagement Rings

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.