10 Keer Rihanna serieus DGAF Wat je dacht over haar stijl - en wat het me heeft geleerd

Rihanna. Badgalriri. Mevrouw Fenty. Het maakt niet uit wat je haar noemt, het feit is dat Rihanna alles is. We houden van haar, niet alleen omdat haar muziek ons ​​luid laat horen in onze haarborstelmicrofoons, maar ook omdat haar stijl altijd op het juiste moment klinkt en haar houding niet-authentiek is. Rihanna Fenty leeft een benijdenswaardig leven (ik bedoel, ze is op dit moment misschien een soort van afspraakje met Drake), met een kast die zo groot is als de Grand Canyon. Het is door haar stijl dat ze zoveel van ons zoveel heeft geleerd over het leven, liefde en vertrouwen. De realiteit is - Rihanna DGAF. Ze is hier niet voor jouw oordeel. Sterker nog, ze is nauwelijks hier voor jouw mening. Ze is hier slechts om één reden en dat is om te doden. En op een bepaalde manier, dat is hoe we allemaal zouden moeten zijn. Door haar mode op het volgende niveau en de daaruit voortvloeiende kleermakerskeuze heeft Rihanna de manier gevormd waarop ik me in het uur en de avond kleedde. Hier zijn 10 dingen die ik van mijn meisje, Ri.

1 heb geleerd. Wees kleurrijk. Mijn modepalet is slechts een reeks zwarttinten met een beetje grijs en wit erin gegooid als een "pop van kleur", maar in Rihanna's wereld zijn alle tinten onderweg. Er is geen tint die ze niet zal dragen - soms zelfs allemaal tegelijk. Ze is niet bang om gezien te worden, en als dat geen meisjesmacht is, dan weet ik niet wat.

Rihanna

2. Vergeet nooit dat mode leuk is. 3.

Rihanna

Heb kort haar, echt niet schelen. Toen deze goede meid ging slecht, deed ze dat door het afsnijden van al haar haar. De nieuwe, bevrijde Rihanna was als de hete, ondeugende tweeling van de gezinsvriendelijke strandgolfde RiRi die we voor het eerst ontmoetten tijdens 'Pon de Replay'. Toen ze haar lokken afstootte, hielp ze een nieuwe generatie vrouwen zich bevrijd voelen en mooi met korter haar. Wie wist dat je op heel veel verschillende manieren korte stukjes kon dragen ?! (Foto via Chris Jackson / Getty) 4.

Rihanna

Wees unapologetic. Er zijn zoveel modevoorschriften die bepalen wat te dragen wanneer, hoe en op welke leeftijd. Negeer ze. Draag wat je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt, net als mevrouw Fenty. Wil je een groene jumpsuit dragen die ook dienst doet als parachute op 20.000 voet? Jij doet het. (Foto via Florian Seefried / Getty) 5.

Rihanna

Voel je vrij om je look uit te lichten. Rihanna is niet bang om het te nemen met haar stijl, zoals we weten, maar een tip die we zeker wegnemen, is elke look thematiseren. Volgens Queen Ri is elke outfit een gelegenheid om je eigen individuele kleermakersverhaal te cureren. (Foto via Kevin Winter / Getty) 6. Omarm je innerlijke tomboy.

Rihanna

Rihanna's samenwerking met Puma voelt gewoon goed. Terwijl ze de jurk uit een jurk kan dragen, zien sneakers en een hoodie er net zo natuurlijk uit. Wees niet bang voor je innerlijke tomboy. Laat haar eens in de zoveel tijd weg. (Foto via Christopher Polk / Getty) 7. Heb je prinsessenmoment.

Rihanna

De 2015 Grammy's was een verhalenboek moment voor Rihanna. De schoonheid van de bal liep vlak voor het optreden van de show door de rode loper, net als Assepoester die vóór middernacht probeert thuis te komen. Ze droeg een even sprookjesachtige jurk (deze gigantische roze tule Giambattista Valli couture-jurk), die eruitzag als een echte Disney-prinses. Wees zoals Rihanna. Omarm die momenten. (Foto via Jason Merritt / Getty) 8. Laat niets aan de verbeelding over.

Rihanna

Het menselijk lichaam is iets moois. Al je natuurlijke rondingen hebben geïnspireerde modeontwerpers, schilders en dichters geïnspireerd. Waarom zou je je eigen prachtige lichaamsbouw schuwen? Rihanna zou het niet willen. (Foto via Dimitrios Kambouris / Getty) 9. Neem ALLE ruimte in beslag.

Rihanna

Als vrouwen worden we soms gevraagd onze stem, stijl en algemene houding klein te maken om andere mensen groot te laten lijken. Rihanna is niet die vrouw. Toen Rihanna op de 2015 Met Ball in Guo Pei Couture verscheen, nam ze veel ruimte in beslag, letterlijk en figuurlijk. De gewaadjurk had een massieve trein en het goudgeel zorgde ervoor dat alle ogen op haar gericht waren. Niemand zet een baby in de hoek. (Foto via Larry Busacca / Getty) 10. Doorboorde en getatoeëerde vrouwen zijn mooi.

Rihanna

We zijn serieus de tel kwijtgeraakt van alle tatoeages en piercings van Rihanna, maar wat we wel weten is dat ze van haar heeft gemaakt ze zijn vrouwelijk en volledig roodtapijt waardig. Ik bedoel, bruiden verdoezelden hun tatoeages tijdens hun trouwdag, maar nu tonen vrouwen ze trots. (Foto via Jason Merritt / Getty) Ben je op zoek naar meer stijlinspanningen? Volg ons op Pinterest!