10 Ideeën uit de winterperiode Totes worden verliefd op

Tussen die grijze luchten en bergen smeltende sneeuw buiten, we weten dat het moeilijk is om de creatieve energie bijeen te brengen om een ​​leuke datum te plannen. Als je zoiets als ons bent, is het niet eens halverwege de winter en heb je je opties voor eten en drinken al uitgeput. Het is niet nodig om je te vervelen voor die zomerwandelingen en diners bij kaarslicht onder de sterren - we hebben enkele creatieve ideeën voor jou en je SO om het meeste te halen uit wat Moeder Natuur je ook stuurt. Bekijk deze 10 creatieve ideeën voor de winterdatum en maak je klaar om de romantiek te laten vliegen.

ice skating

1. Schaatsen: Of je nu de volgende Tara Lipinski bent of je hebt al de kniebeschermers gepakt voor die spectaculaire watervallen, raak het ijs met je boo en laat het giechelen beginnen. (via Wed Over Heels)

Popcorn-Main1-645x429

2. Movie Night: je hoeft geen 40 dollar uit te geven voor een filmavond - je hoeft zelfs niet het huis te verlaten. Haal de Netflix tevoorschijn, maak deze feestelijke feestpopcorn en open de wijn voor een gezellige avond binnenshuis. (via fijngenoegen + Co)

museum

3. Bezoek een museum: voel je je een beetje gek? Laat de koude temperaturen je niet binnen houden. Of het nu kunst, wetenschap of geschiedenis is, neem de tijd om door een museum te wandelen en zie wat u allebei aanspreekt. (via Kaja Sandanger)

0-Featured54

4. Wintercamping: Natuurlijk, het weer buiten is misschien angstaanjagend, maar het is super heerlijk om een ​​nacht door te brengen om het samen te vegen. Je zou verbaasd zijn hoeveel campings in de winter open zijn. Met alleen jullie tweeën heb je het excuus om zo dicht mogelijk bij elkaar te liggen. (via fijngenoegen + Co)

Starbucks_Main_12-645x429

5. Coffeeshops: Breng een besneeuwde ochtend door, terwijl je een stomende kop van Joe in je favoriete koffiewinkel overhandigt. Of je nu je favoriete boeken inhaalt of gewoon mensen aan het kijken bent, het is gegarandeerd een leuke middag samen. (via fijngenoegen + Co)

sledding

6. Ga rodelen: laat je haar zakken en maak een ritje op een slee. Je kunt races de heuvel af hebben en de winnaar krijgt een kus. (via Style Me Pretty)

fall-and-winter-date-ideas

7. Window Shopping: om beurten al die feestelijke vakantiedisplays verkennen en naar een winkel of twee gaan terwijl je bezig bent. (via We Heart Dates)

baking

8. Samen koken: Of het nu cake of pasta is, zet de deuntjes hoger en dans tussen roeren door. (via Style Me Pretty)

winter walk

9. Winterachtige wandeling: geen tijd om een ​​winterkampeertrip te plannen? Slenter door de stad om elkaars hand vast te houden of ga naar het park om een ​​sneeuwpop te bouwen. We zullen niemand vertellen of je deze wantfles voor de middag inpakt! (via Winter Cosy)

tent

10. Fort maken: dekenforten zijn niet alleen voor kinderen. Dineren onder twinkelende lichten, 20 vragen spelen of een beetje gewaagd worden met Truth or Dare. Het zal een datumnacht zijn om te onthouden. ;) (via Tip Junkie)

Ben je op een creatieve winterdag geweest? Deel alle onderstaande gegevens!