11 Gestanste doe-het-zelvers die een klusje zijn om uit te slingeren

Ligt het aan ons, of heeft papercraft volledig verbruikt Pinterest de laatste tijd? Papierkunst is een recente fixatie geweest tussen het B + C Creative Team en niet voor niets: de kunstvorm is de perfecte combinatie van 2D en 3D, en we houden ervan hoe toegankelijk deze is voor makers op alle niveaus.

Je kunt reken op ons om poëtisch te zijn over papercraftgereedschappen die creatief leven toegankelijker maken, zelfs voor degenen die jezelf beschouwen als "DIY Rookies." Het is Maker's Mart by Spellbinders® 'missie om de materialen, instructies en inspiratie te bieden om deze creativiteit te faciliteren. We zijn vooral afhankelijk van hun Prizm ™ - en Platinum ™ 6-machines: de Prizm ™ en de bijbehorende gestanste sjablonen maken traditioneel papier een eitje, terwijl de Platinum ™ 6 u in staat stelt om die gesneden DIY een stap verder te brengen door een reeks textiel, zoals leer, balsahout en vilt. We werken graag samen met Maker's Mart van Spellbinders® om je 11 DIY's te brengen die een makkie zijn om uit te schakelen - vrij letterlijk - met de Prizm ™ en Platinum ™ 6 machines. Laten we beginnen!

PRIZM ™ DIY IDEAS

image05

1. Papercraft Flower Wall Art : Een paar weken geleden viel B + C Visual Designer Marisa in LIEFDE met de Prizm ™. (Dit is geen overdrijving, mensen.) Het liefdekind van deze affaire is haar prachtig eenvoudige bloemenmuurkunst met Spellbinders® Create a Flower Etched Dies, een houten paneel en een eenvoudige lijntekening. Swoon.

image03

2. Succulente geschenken : Niets zegt: "Sorry dat ik zo stekelig ben" zoals het geven van een cactus, amirite? Niets zegt eigenlijk dat het een kaart bevat die dat feitelijk zegt. Slinger dit punny heden met de cactus die is gesneden en stuur het naar iemand die het nodig heeft. (Photo via Spellbinders)

image02

3. Papercraft iPhone-hoes invoegingen : Gemaakt door de jouwe (Maddie hier, hoi!), Deze hoesjes voor de iPhone waren snel gemaakt en illustreren hoe gemakkelijk het is is creatief te worden met behulp van Spellbinder die cuts. (Psst - dit maakt ook een geweldig kerstcadeau op maat!)

image07

4. Air Balloon Cake Topper : B + C verkoopgoeroe en aanstaande bruid Paige Sager heeft deze (schattige) luchtballontaart gemaakt topper voor haar aanstaande bruiloft. De betekenis erachter is net zo (schattig) als het resultaat: een tocht met een hete luchtballon was de laatste taak op haar en haar verloofde's bucketlist voordat ze de knoop bonden. #RelationshipGoals.

image10enlarged

5. Cactus Garden Cupcakes : Alles cactus alles, favoriet! We zijn deze 'desert-themed cupcake' (zie wat we daar deden) diggin 'gemaakt met succulent garden geëtste sterft, tandenstokers en gemalen graham crackers. (Foto via Spellbinders®)

image06

6. Cactus-zonnebril : je kunt zien dat we gedeeltelijk afstevenen op deze speciale stans;) We hebben deze rad-cactuszonnetjes gemaakt voor een bachelorette-weekend met woestijnthema's ... maar, TBH, we dragen ze de hele tijd. Klik op die link voor een geweldige videozelfstudie!

PLATINUM ™ 6 IDEEËN DIY

image08

7. Aangepaste lederen bagagelabel : Airport Chic is iets, mensen. Doe je bagage op met een op maat gemaakt, gestempeld leren label gemaakt in MINUTEN en krijg dan jet-settin '.

image00

8. Wekelijkse dinermagneten : nadat je je krijtbrief met onze online les onder de knie hebt, schop dat krijtbord muur omhoog een inkeping met deze schat wekelijkse dinermagneten. (Foto via Spellbinders®)

image04

9. Ketting met monogramleer : Al het monogram alles, alstublieft. Leer zelf het monogram met deze eenvoudige leercirkelhandleiding. (Foto via Spellbinders®)

image01

10. Terug naar Schoolfeest : Blijkbaar kun je met die Platinum ™ 6 een heel feest maken voor een heel feestje! Lindi Haws heeft deze lieve BTS-setup samengebracht voor haar kinderen. We spellen die Give It a Whirl-cupcakes zo snel mogelijk op. (Photo via Spellbinders®)

image09

11. DIY lederen haarelastiekjes : We bewaren het zoetste voor het laatst. Hoe kostbaar zijn deze leren leren strikken? Ze nemen minder dan een minuut om (!) Te maken, AKA, we maken er tonnen van. Lijm het op een achterkant, een baret, een make-uptasje, een telefoonhoesje ... de opties zijn eindeloos. (Foto via Spellbinders®)

Wil je een van deze DIYs proberen? Als dat zo is, willen we de resultaten zien! Deel de DIY met ons op Instagram door #fijngenoegenstagram en #iamcreative te taggen.