11 Nieuwe Flicks + shows om te streamen op Netflix deze maand

De kans is groot dat u nog niet klaar bent je to-watch lijst voor maart, maar Netflix gooit deze maand nog meer titels naar je toe. Omdat de lente vastbesloten is om op jouw manier wat regen te sturen, breng je die grijze lucht dagen door in je wachtrij. Grijp wat vrienden, laad je popcornschaal op, gooi wat lentecocktails op en maak de afstandsbediening klaar.

1. Life Partners : een 29-jarige advocaat (Gillian Jacobs) en haar lesbische beste vriend (Leighton Meester) ervaart een dramatische verandering in hun langdurige band nadat iemand een serieuze relatie is begonnen. Geef toe - u bent helemaal nieuwsgierig om Meester te zien als iemand anders dan Blair Waldorf. (Photo via Magnolia Pictures)

2. National Treasure : Historicus en codebreker Ben Gates (Nicolas Cage) is zijn hele leven op zoek geweest naar geruchten van schatten die teruggaan tot de oprichting van de Verenigde Staten. Als je deze klassieker nog niet hebt gezien, is de film beschikbaar om te streamen op 27 april. (Foto via Buena Vista Pictures)

3. Een meisje loopt 's nachts alleen thuis : bewoners van een versleten Iraanse stad ontmoeten een skateboarder (Sheila Vand) die proeft op mannen die vrouwen niet respecteren. Niet alleen is dit een geweldige film om te kijken met je vriendinnen, maar de soundtrack is geweldig. De film kan worden gestreamd op 21 april. (Photo via SpectreVision)

4. Hot Fuzz : als voormalig agent van Londen vindt Nicholas Angel (Simon Pegg) het moeilijk om zich aan zijn nieuwe opdracht aan te passen in het slaperige fijngenoegense dorp Sandford. Niet alleen mist hij de opwinding van de grote stad, maar hij heeft ook een goedbedoelende kerel (Nick Frost) voor een partner. Wanneer een reeks gruwelijke ongelukken Sandford versmelt, ruikt Nick iets verrot in het idyllische dorp. Stream het vanaf 16 april. (Photo via Universal Pictures)

5. The Babadook : na het lezen van een schijnbaar onschuldig kinderverhaal aan haar zoon, nodigt een alleenstaande moeder onbewust een sinistere aanwezigheid uit in haar huis. Deze bovennatuurlijke verhaallijn gebeurt ook parallel aan de worsteling van de weduwe met moederlijke depressie, en laat zien dat schuldgevoel, isolement en wanhoop zo groot kunnen worden als elk monster. Als je een fan bent van horrorfilms, dan is dit jouw plekje - gewoon kijken naar de trailer gaf ons de rillingen! De Babadook is beschikbaar om te streamen op 14 april. (Foto via IFC Films)

paul.amy2

6. Ze kwamen samen : de eigenaar van een onafhankelijke snoepwinkel en de zakelijke stroman die is verzonden om haar te sluiten, begin een onwaarschijnlijke romance. Amy Poehler en Paul Rudd leiden een cast van hilarische A-listers voor de satirische romantische komedie van David Wain, beschikbaar om te streamen vanaf 17 april. Dit is de perfecte film om te kijken met je vriendinnen. (Foto via Lionsgate)

7. The Quiet Ones : Een onorthodoxe universiteitsprofessor leidt zijn beste studenten van het net om een ​​gevaarlijk experiment uit te voeren om een ​​poltergeist te creëren. Volgens de theorie dat paranormale activiteit wordt veroorzaakt door negatieve menselijke energie, gebruikt de groep een reeks tests om een ​​jonge vrouw naar de rand van gezond verstand te duwen. Deze film kan een veiligheidsdeken vereisen en u mag de lichten aan willen laten. (Photo via Lionsgate)

8. Halt en vang vuur : het is begin jaren tachtig en de geest van innovatie in personal computing staat op het punt om in vuur en vlam te komen. Heet op pad is een afvallige trio - een visionair, een ingenieur en een wonderkind - die alles riskeren om hun visie te verwezenlijken van het bouwen van een computer die de toekomst kan veranderen. AMC staat bekend om zijn drama's, en deze mag je niet missen. (Photo via AMC)

9. The Beautician and the Beast : Nadat schoonheidsschoolleraar Joy Miller (Fran Drescher) een lokale held is geworden, heeft ze een baan aangeboden van Ira Grushinsky (Ian McNeice), een afgezant van de Oost-Europese natie Slovetzia. Boris Pochenko (Timothy Dalton), de dictator van het land, wil zijn imago verbeteren door een Amerikaanse mentor in te huren voor zijn kinderen. Misted voor een echte leraar, Joy arriveert in Slovetzia en stuitert binnenkort met Boris op het hoofd terwijl hij het paleisleven opfleurt. Klinkt bekend, toch? (Foto via Paramount Pictures)

10. The Big Lebowski : Jeff Bridges speelt Jeff Lebowski, een relaxte, gemakkelijke burnout die toevallig dezelfde naam heeft als een miljonair wiens vrouw veel gevaarlijke mensen een heleboel geld te danken heeft. Steve Buscemi en de uitwisselingen van John Goodman zijn onbetaalbaar en Tara Reid's optreden als trofee-vrouw Bunny Lebowski mag niet worden gemist. Het is nu beschikbaar om te streamen. (Foto via Gramercy Pictures)

11. Louie, seizoen vier : Louie C.K. sterren als een gefictionaliseerde versie van hemzelf, een komiek en een pas gescheiden vader die zijn twee dochters grootbrengt in New York City. Je zult lachen, je zult huilen en je zult niet kunnen ophouden met beven. Stream hem nu op Netflix. (Foto via FX)

Wat ben je verheugd om deze maand te zien op Netflix? Vertel ons in de reacties!