13 Manieren om Bronzer te gebruiken om te gloeien de hele winter lang

Het is halverwege de winter en alle overblijfselen van onze zomer bruin is al lang voorbij. Het kan verleidelijk zijn om de bronzer in een laagje te plaatsen in een poging om er meer "levend" uit te zien, maar dan loop je het risico van het verkeerskegelsyndroom. Als je een bleke huid hebt en je wilt gewoon een gezonde gloed zonder oranje te worden, bekijk dan deze 13 tips en producten voor de meest natuurlijk ogende winterglans.

Gnomeo And Juliet - UK Film Premiere Outside Arrivals

1. Pale Perks: de winter kan zijn tol eisen op je huid, waardoor deze droog en schilferig blijft. Geef poeder de vrije dag en kies voor iets meer winters zoals donker brons, perzik bloos en zachtroze lippen om een ​​subtiele gloed te krijgen zoals Emily Blunt. (Foto via Gareth Cattermole / Getty)

jpeg-2

2. Snow Bunny Bronzer ($ 30): combineer kleuren om de exacte kleur te krijgen die u zoekt, of gebruik het hele palet voor een uitgebalanceerde bronzer die alle juiste kleuren weergeeft.

5-Dramatic-BA-Edit

3. Contour zorgvuldig: blozen en markeerstiften zijn uw beste vrienden in de wintermaanden. Breng een zachte roze of mooie perzikblos aan om je hele teint op te heffen en gebruik een markeerstift om die zomergloed te krijgen die je huid in de winter mist. (via fijngenoegen + Co)

png

4. Clarins Smooth Away Cream ($ 31): om een ​​bleke huid nieuw leven in te blazen zonder de roze blos op te stapelen, hebt u een supercharged moisturizer nodig die u een schijnwerper geeft van binnenuit.

jpeg

5. Make-up voor altijd ($ 32): dit poeder is mat, maar ook erg transparant, zodat je het kunt aanbrengen zonder je zorgen te maken over een oranje aura.

MTE5NDg0MDYxMTUxMjMzNTUx

6. Warm niet oranje: gebruik glanzende bronzer om de plaatsen op je gezicht te markeren waar het zonlicht op natuurlijke wijze zou toeslaan. Gebruik geen bronzer als losse poeder, tenzij je echt wilt schitteren en helder wilt schitteren als een diamant. (via XO Vain)

jpeg-1

7. Perfekt Skin Gel ($ 48): Dit is een huidontwikkelingsgel die een zachte gloed geeft, maar toch de #Iwokeuplikethis-sfeer geeft. Je kunt het als basis dragen of gewoon alleen dragen voor een ongedwongen, zonovergoten gezicht.

8075080_fpx

8. Sheer Finish Loose Powder ($ 38): dit geperste poeder voelt perfect licht aan en lijkt nooit dik of cakeachtig. Bereid je huid voor met een crèmige moisturizer, foundation en een beetje concealer voordat je de look instelt met een lichte poederbestuiving.

b007c62ddc65d12ebbda97b7d9fbb92b

9. Werk de lagen: na het aanbrengen van bronzer, volg je een peachy-roze blos op je wangen voor een oh-zo-roze gloed. Een penseel met contour zorgt ervoor dat de kleuren op de juiste plaats blijven. (via Glamour)

Bronze_Goddess_Summer__14_Product_Shot_on_White_Global_Expires_Aug__14.jpg-final

10. Estée Lauder Bronze Goddess Powder ($ 37): Zeker om alle teint aan te vullen, is dit poeder vooral goed voor een bleke huid omdat het meer op een fantastische huid lijkt dan op de werkelijke make-up. Breng het aan op je borst en nek om je hele look een subtiele gloed te geven.

jpeg-3

11. Kanebo Sensai Bronzing Gel ($ 46): Gekleurde moisturizers zijn geweldig voor een moeiteloze make-up zonder make-up. Zorg ervoor dat het overeenkomt met uw huidskleur, want u wilt absoluut geen foundation "tan". Deze Sensai-bronzing-gel geeft uw huid geen gedoe, lichtbruin zonder er nep uit te zien.

DIY-Bronzer

12. DIY Natural Bronzer: Voel je geïnspireerd door de natuurlijke make-uproutine van Shailene Woodley? Probeer je eigen bronzer te maken die je aan je eigen schaduw kunt aanpassen. (via A Blossoming Life)

ApplyFoundation

13. Meng en vermeng wat meer: ​​voor een natuurlijke glans, onthoud dat kleur alles is. Kies een pure bronzer slechts één tint donkerder dan je echte huidskleur - als je probeert te donker te worden, zie je er uiteindelijk vies uit. (via fijngenoegen + Co)

Wat zijn uw tips over het gebruik van bronzer met bleke huid? Praat met ons in de comments hieronder!