14 Gevlochten 'Dos to DIY This Winter

1. Four Strand Braid: Drie-strengige vlechten zijn gisteren

dus . Het is tijd om je klassieke look te updaten met een vierstrengige vlecht als deze. Hoe cool! (via Hair Romance) 2. Twisted Braid: Hoewel deze niet de typische vlecht bevat, lijkt het uiteindelijk behoorlijk episch, dus laten we hem glijden. (via Barefoot Blonde)

3. Messy Fishtail: sport een rommelige vissenstaart op dagen dat je gewoon geen zin hebt om het do doen. Het beste deel over het opzettelijk rommelig maken van je kapsel? Je hoeft niet perfect te zijn. Tel ons op. (Via Hair Romance)

4. Loose Fishtail: Draag deze flirterige look op je volgende date night. Vlecht een losse visstaart en creëer een ongedaan gemaakte look door lagen naar voren te trekken. (via Cosmopolitan)

5. Traditionele zijvlecht: er is niets mis met plakken met een traditionele zijvlecht. Laat je zijgevechte pony weg voor een chique uitstraling. (via Beauty High)

7. Gevlochten pony: als deze foto niet het toppunt van de winter is, weten we niet wat het is, en hetzelfde geldt voor het haar. Haal je lokken uit je gezicht door je pony terug te vlechten en het overtollige in een knotje te draaien. (via Glam Radar)

8. Side French Braid: Als je probeert het echte leven Elsa te zijn, dan is deze voor jou. Gewoon French vlecht langs de zijkant van je hoofd in plaats van het midden. Het is zo makkelijk! (via Barefoot Blonde)

9. Gevlochten Bun: In plaats van vasthouden aan de vertrouwde sok broodje, kiezen voor een gevlochten bun als deze. Bereik deze look met bobby pins en slechts een paar extra minuten in de ochtend. (via Divine Caroline)

10. Messy Braided Bangs: die onhandelbare pony laten groeien? We kennen het gevoel. Vlecht ze terug en pen naar beneden voor een schattige, alledaagse look. (via fijngenoegen + Co)

11. Gevlochten achterkant: We beschouwen dit graag als de bijgewerkte versie van de half-up, half-down look die we allemaal al jaren laten schommelen. Werk de rommelige look af met krullen voor een samengevoegde stijl. (via Hair Romance)

12. Triple Braid Bun: als je een beetje vlecht wilt gaan, probeer deze dan eens. Gewoon French vlecht beide zijden van je haar, en doe een normale vlecht in het midden. Draai dan samen om een ​​episch knotje te maken. (via fijngenoegen + Co)

13. Dutch Braided Bangs: Zoals we al zeiden, kan het groeien van je pony zo'n gedoe zijn. Als je je verveelt met de traditionele Franse vlecht, ga dan voor een Nederlandse vlecht voor een meer vernieuwde stijl. (via Twist Me Pretty)

14. Zijvlecht en hoofdband: wilt u uw innerlijke Blair Waldorf kanaliseren? Werk een klassieke zijvlecht af met een preppy hoofdband om de

Gossip Girl look te krijgen. (via Style Glow) Wat is uw favoriete manier om uw haar te dragen tijdens de winter? Laat het ons weten in de reacties hieronder.