14 Cirkelrokken die je dit voorjaar een draai moet geven

Rokken uit, schaduwen op - eindeloze zonnige dagen zijn aan de horizon, mensen. Als je zoiets als ons bent, dan is er iets te zeggen over het vinden van de typische cirkelrok. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te stylen tijdens de vlucht (we praten nu maximaal 5 minuten), maar hun girly aantrekkingskracht komt ongeëvenaard. Neem ons advies en stel niet uit - pak een van deze 14 cirkelrokken voordat ze voorgoed zijn verdwenen.

Radiant-Rose-Skirt

1. Radiant Rose Skirt ($ 42): als je een gedurfde entree wilt maken, ga dan zeker voor deze rok. Het op de jaren 50 geïnspireerde silhouet en de schitterende roze tint laten ons zeggen "Ja, alsjeblieft!"

Day-to-Night

2. Dag tot nacht Satijnen rok ($ 34): feest, feest! Alles van de satijnen afwerking tot de volledige silhouet en donkere slangenhuid print maakt deze cirkel rok perfect voor plezier buiten de dag.

Palm-Tree-Circle-Skirt

3. Palm Print A-lijn rok ($ 20): Als je nog niet in een vrije staat van geest was, wacht dan maar even; deze palm-print rok staat op het punt om dat te veranderen. Het silhouet van de A-lijn zorgt voor de perfecte balans tussen ontspannen en gepolijst. Crop top (helaas) niet inbegrepen.

Spring-Whites

4. Midi-rok met textuur ($ 58): let op: elk meisje moet een witte midi-rok in haar arsenaal hebben. Wees gerust dat het je een aantal keren goed van pas zal komen. En of je het combineert met een slouchy, oversized lente trui of een frisse button-down, deze rok zal snel de basis worden voor elke #ootd dit seizoen.

Windowpane-Circle-Skirt

5. Windowpane Circle Skirt ($ 70): Zeker om hoofden te worden waar je ook gaat, deze minimalistische ruitjesprint is om voor te sterven. Praat over een eenvoudig maar toch ZO chic stuk.

Striped-Skirt

6. Everyday Stripes ($ 117): Zeg hallo tegen de gestreepte rok die je onvermijdelijk dit seizoen niet van de grond wilt trekken. Voor die ochtenden wanneer u moet verspillen, schuif dit gestreepte getal aan voor maximale perfectie.

Ultra-Feminine-Skirt

7. Ultra-vrouwelijk ($ 159): deze sierlijke kanten rok is het bewijs dat verkleden voor werk niet saai hoeft te zijn. Voor een gepolijste look die een speciale gelegenheid waardig is, zal een chambray-shirt of blazer voor een schooljongen voldoen.

Citrus-Skirt

8. Swingy Mini Rok ($ 69): Breng de gelato en eindeloze zonnige dagen aan - deze bloemenrok met citrusvruchten is klaar om uit te komen en te spelen. Combineer het met een bijgesneden T-shirt en wiggen voor de ultieme lente-stijl.

Dot-Print-Skirt

9. Getting Dotty ($ 36): Wat is zwart en wit en overal polka gestippeld? Het is niet overdreven om te zeggen dat deze rok in ons leven moet zijn ... zoals gisteren.

Mauve-Circle-Skirt

10. Lederen cirkelrok ($ 150): Niet-kieskeurige, draag-met-om het even wat rokjes bestaan. Voor de begeerde off-duty look die we allemaal wensen, is deze lederen rok in mauve alles.

Pleated-Scuba-Skirt

11. Geplooide duikrok ($ 55): net zoals je je vasthoudt aan je favoriete leggingbroek, wil je deze rok nooit uittrekken. Simpel als dat. Wanneer een ongedwongen silhouet aan comfort voldoet, weet je dat je ergens iets aan hebt.

image1xxl

12. Midirok in Digital Print ($ 81): We kunnen ons deze fantastische midi voorstellen met een pasteltank en enkele felgekleurde hakken. Het is de perfecte outfit voor je volgende bruiloft.

Watercolor-Floral-Skirt

13. Watercolor Floral Skirt ($ 18): Florals voor de lente? Duh! We weten niets over u, maar als bloemen er zo goed uitzien, zijn we er klaar voor om ze te showen op de reg. Trouwens, wie kon zich verzetten tegen gestructureerde plooien en een tuinfeest-afdruk? Niet wij.

Denim-Skirt

14. Cool Girl Pleats ($ 58): We zijn helemaal op zoek naar dit edgy stuk. De combinatie van denim plooien en pleather panelen zorgt voor een ultra-veelzijdige look die elke stijl sleur naar de stoep zal schoppen.

Welke cirkel rok zul je naar deze lente toe zweeft? Vertel ons in de reacties hieronder