14 Heerlijke crockpotrecipes in de zomer

1. Garlic Honey Teriyaki Wings: Het enige dat je hoeft te doen is een snelle teriyaki-saus samen te kloppen, en binnen vier uur zul je smullen van de goedheid van de dageraad. Pak die servetten klaar. (via The Housewife in trainingsbestanden)

wings

2. Peach BBQ Pork Sliders With Apple Slaw: Een pot perziksalsa en een zak cole slaw helpen de voorbereidingstijd te verkorten, maar doen niets af aan de zoete en pittige smaak van je gerecht. (via Eat at Home Cooks)

Peach-BBQ-Pork-Sliders-with-Apple-Cole-Slaw

3. Low Country Boil: Maak een reis naar het zuiden zonder ooit een enkele tas in te pakken. (via Family Fresh Meals)

Crockpot-Low-Country-Boil-Step-3

4. Quinoa en groenten: dit is een geweldig bijgerecht voor een groep, of een bevredigende vegetarische maaltijd. Hoe dan ook, tweede hulp is onvermijdelijk. (via Moms With Crock Pots)

crockpotquinoa

5. Coconut Lime Chicken: Simmered de hele dag en dan knalde onder de grill voor een snelle knapperigheid, deze kip heeft de smaken van de zomer in elke hap. (via Crock Pot Gourmet)

Crockpot-Coconut-Lime-Chicken-1

6. Hawaiian Pork Fajitas With Coconut Rice: de ingrediëntenlijst kan er intimiderend uitzien, maar het eindresultaat is absoluut de moeite waard - de eer van de scout. (via Half Baked Harvest)

Hawaiian-Hula-Pork-Fajitas-with-Pineapple-Slaw-+-Coconut-Rice.-13

7. Honing-geglazuurde wortelen: vier eenvoudige ingrediënten en drie uur zijn alles wat je nodig hebt voor de beste wortels die je ooit hebt gegeten. (via Eat at Home Cooks)

honey-glazed-carrots-in-the-slow-cooker-done

8. Kip Adobo: Kippendijen en een honing-sojasaus geven een glazuur in de smaak en zorgen dat je terug blijft komen voor meer. Serveer over rijst en aai jezelf op de rug omdat je zo'n kookliefhebber bent. (via Pinch of Yum)

chicken-adobo-6

9. Ananas gehaktballen: het perfecte voorgerecht, deze zoete en pittige gehaktballen zullen de lat hoog houden voor de rest van de maaltijd. (via Koken en Bier)

meatballs

10. Citrus Fajita Kip: Serveer het over rijst, in tortilla's, bovenop een salade of op zichzelf - er is geen verkeerde manier om deze kip te eten. (via Carl's Bad Cravings)

Slow-Cooker-Citrus-Fajita-Chicken6

11. Lemon Orange Salmon: dit zalmrecept komt samen in minder dan twee uur, en dat is maar goed ook. Als je eenmaal de citruswitwijnsaus hebt geroken, zul je geen seconde meer kunnen wachten. (via Clean Cuisine en meer)

salmon

12. Slow Cooker Salsa: Een voorproefje van dit heerlijke brouwsel en je zult nooit meer teruggaan naar salsa die je in de winkel hebt gekocht. (via The Magical Slow Cooker)

salsaright-2

13. Margarita Chicken Dip: Gekochte rotisserie-kip maakt deze romige dip een makkie om samen te stellen. Na het uitzetten, kun je maar beter opschieten en proeven, want het zal snel weg zijn. (via Dip Recipe Creations)

crock-pot-margarita-chicken-dip-food-should-taste-good-679x1024

14. Blueberry Butter: Crock-potten zijn niet alleen voor groenten en versnipperd vlees. Met deze bosbessenboter verlang je de hele dag naar ontbijt. (via 52 Kitchen Adventures)

Blueberry-Lavender-Butter

Welk recept ga je het eerst proberen? Schik het hieronder!