15 Paarse haren die je naar de salon laten rennen

Anders dan populair denk, is vallen een tijd van een nieuw begin - en welke betere manier om dit seizoen vers te beginnen dan met een haarwissel? Of het nu gaat om een ​​nieuwe snit, stijl of kleur, er is iets met scherper weer en kleine breisels die ervoor zorgen dat we groot willen worden of naar huis willen als het gaat om onze lokken. Dus als je erover denkt om op de herfst haar trendwagon te springen, misschien is het tijd om een ​​dramatische tint te overwegen die altijd oppermachtig is. Dat klopt - we hebben het over paars haar. Van licht lavendel tot rijke pruimen, paars heeft een moment. Hier zijn 15 paarse 'dos ​​om je opgewonden te maken voor herfsthaar.

1. Electric Violet : Tijd voor een enorme verandering? Waarom hak je het niet allemaal af en ga je voor een levendig, elektrisch violet pixie? Minder haar om te stylen en meer ruimte om te schitteren voor al je kettingen en oorbellen.

2. Multi-Hued Coils : We hebben allemaal het gezegde gehoord: hoe groter het haar, hoe moeilijker ze staren . Geef ze iets fantastisch om naar te kijken met krullen in verschillende tinten paars. Elke blik in de spiegel zal betoverend zijn.

3. Paars ombre : schakel hem uit met een ombre die van koninklijk purper naar het witste van roze vloeit. Deze look is net zo verbazingwekkend los en golvend als in een ultrahoge paardenstaart.

4. Deep Violet Under Color : Geef ze gewoon een vleugje pruim met een onderkleur die altijd te zien is je geeft een flirterige haar flip. Krijg het beste van beide werelden wanneer u deze kleur in een alledaagse updo opmaakt.

5. Frosty Purple: Deze ijzige lavendel is het spul van de dromen van eenhoorn. Ijzige witte sloten bieden het perfecte contrast met fel paarse highlights in een casual half-gevlochten vlecht. Met deze upgrade je lui meisjeshaar!

6. Fuchsia-golven : herfst gaat over diepere tinten van bordeaux, blauw en natuurlijk paars. Hoewel we houden van herfsttinten, wil je soms een schok van verzadigde kleuren om het nieuwe seizoen in te luiden. Kies voor iets helderder in het spectrum met deze levendige toon van fuchsia.

7. Deep Purple : Deze donkere druivensluizen zijn pure perfectie. De tint is zo luxueus, met precies de juiste mix van donkerbruin haar die er doorheen glijdt. Praten over volgende master haarbeheersing.

8. Acid Bright Curls : Als het op kleuren aankomt, zou u nooit bang moeten zijn om een ​​verklaring af te leggen. En niets zegt statement-making-stijl zoals zure, heldere paarse krullen die even verbluffend als volumineus zijn. Ook jij kunt deze stijl met enige tijd copiëren en de juiste colorist.

9. Two Tone Purple : Deze stijl geeft ons belangrijke Harley Quinn-vibes met de dubbele dosis kleur. Onthoud gewoon dat wanneer je meer dan één schaduw hebt, je haar gewoon anders deelt om de andere tint te laten domineren.

10. Lila : kanaal je innerlijke moeder van draken met dit bleke lila haar dat de perfecte match voor een lange, vloeiende dikke vlecht. Ligt het aan ons of voelen vlechtjes in de herfst gewoon goed?

11. Purple Lob : Hoe geweldig is deze kinlengte paars? Van de zachte krullen tot het subtiele verloop, deze kortere stijl is een belangrijk haardoel.

12. Smokey Lavender : terwijl de kleding, bladeren en lucht donkerder worden tijdens het wisselende seizoen, hoeft je haar dat niet te doen. Ga voor een smokey lavendel gemarkeerd met een iriserend blauw om te denken aan vallende zonsondergangen.

13. Bowl Cut met een rand : Deze snij- en kleuropdracht is oh zo perfect voor vallen. Leg alle schakeringen van de veranderende bladeren vast - plus een vleugje paars - in een snit die niet te strak is.

14. Razor-Sharp Lob : het enige dat scherper is dan de snit van deze lob is de levendige violette tint. Het is perfect voor de overgang naar je donkere (lees: alleszwarte-alles) garderobe.

15. Herfstregenboog : ga volop in de herfst met je hoogtepunten door alle kleuren van het seizoen toe te voegen, plus een streepje van de koninklijke kleur voor een goede maatregel. Laat je roots zoals ze zijn voor een subtieler effect.

Voor meer kleurrijke haarinspiratie, volg ons op Pinterest!