18 Deep Dish Pizza's voor de ultieme Cheat Day Meal

Je bent zo toegewijd geweest aan de 30 recepten voor het avondeten dat tegen de tijd dat je cheat-dag rondrent, je klaar bent voor een GROOT stukje pizza (of drie). Gegrilde pizza was je favoriete verwennerij voor de zomer, maar nu we de bikini's wegleggen, worden diepe schoteltaarten de go-to voor cheat day. Als je echt zin hebt om die ondeugende maaltijd de moeite waard te maken, maak dan een dessertpizza klaar om daarna te munchen ... je zult * geen spijt krijgen. Zorg er nu voor dat je een snack bij de hand hebt, want je staat te trappelen bij 18 van de dikste en meest cheesiest diepe schotelpizza's die we konden vinden.

chicago-vegan-deep

1. Veganistische Chicago-stijl Deep Dish Pizza: misschien denkt u dat een veganistische pizza ontbreekt in de smaakafdeling. FOUT. Bonus: Dit recept wordt zelfs compleet geleverd met een methode om je eigen veganistische mozzarella te maken. (via wortelen en bloemen)

cast-iron-deep-dish-pizza-long-683x1024

2. Skillet Deep Dish Pizza: vouwen kloppers boter in het deeg is het geheim van deze lichte en schilferige korst. Volg de lagen kaas, saus, paprika en worst voor het bakken, en bereid je dan voor op een coma-maaltijd. (Via Macheesmo)

cauliflower-pizza

3. Crockpot Deep Dish Cheese Pizza met bloemkool Crust: Net als je denkt dat je al je opties voor slow cooker hebt opgebruikt, komt de bloemkoolpizza naar buiten. Als je een koolhydraatarme bloemkorst wilt proberen, test hem dan eerst in de crockpot voor een foefijze uitvoering. (via Slow Cooker Gourmet)

cheats-deep-dish-pizza-4

4. Cheat's Deep Dish Pizza: het kopen van winkelgekocht pizzadeeg is een geweldige manier om tijd te besparen als je in de maling bent. Rol het uit, gooi het in een koekepan en laad het op met al je favoriete toppings. Je zult het diner klaar hebben voordat iemand denkt om te bellen voor bezorging. (via Simply Delicious)

chicago-style-deep-dish-pizza-recipe-on-sallysbakingaddiction-com-2

5. Deep Dish Pizza in Chicago-stijl: Chicago deep dish wordt vaak bijgevuld met pizzasaus in plaats van als basis te worden verspreid. Dit recept doet precies dat, met een dikke laag kaas en boterachtige korst eronder. (via Sally's Baking Addiction)

deep-dish-bubble-pizza-3-compressor

6. Deep Dish Bubble Pizza: Als het leven je koekjes geeft, maak bubbel pizza! Het gebruik van gekoelde koekjes als de korst maakt dit recept gemakkelijk, snel en maaltijdvriendelijk. (via Melanie Makes)

deep-dish-pizza-1-4

7. Easy Cast Iron Deep Dish Pizza: als je een authentieke Italiaanse grootmoeder had, zou ze je misschien een taart gemaakt hebben vergelijkbaar met deze diepe schotel pizza. Het is gevuld met een langzame gestoofde saus gemaakt van rijpe tomaten en gegarneerd met verse mozzarella. Delizioso! (via een dronken eend)

deep-dish-pizza-1

8. Deep Dish Pizza: tenzij je echt bent in Chicago, kun je deze pizza beter thuis maken. Pro tip: Experimenteer met verschillende korstvoorbereidingen, kookpotten en toppings, en u kunt een pizza-kenner worden. (via Ambitieuze Keuken) 9. Deep Dish Three Meat Pizza: Vleesliefhebbers, ontmoet je nieuwe favoriete pizza. Zodra je je realiseert dat je dit met weinig moeite thuis kunt maken, zal het de manier veranderen waarop je voor altijd pizzabezoek doet * (via Countryside Cravings)

deep-dish-three-meat-pizza2

10. Aubergine Parmezaanse kaas Caprese Kieppizza: Heeft u moeite om te beslissen tussen aubergine parmezaanse kaas, Caprese salade en pizza? Maak deze koekenpan pizza en elke hunkering zal tevreden zijn. (via The Crumby Cupcake)

eggplant-parmesan-caprese-skillet-pizza-3

11. Slow Cooker Deep Dish Gluten Free Pizza: Wie zou denken dat een slowcooker zo'n knapperige pizzabodem zou kunnen bieden? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het resultaat spreekt voor zich. (via Gluten Free on a Shoestring)

gluten-free-slow-cooker

12. Zelfgemaakte Deep Dish Pizza met Broccoli, Spinazie en Feta: als je je een beetje schuldig voelt over je cheat-dag, gooi een beetje broccoli en spinazie op je pizza. Het is een welkome afwisseling van de met vlees beladen pasteien die je gewend bent. (via Hello Little Home)

homemade-deep-dish-pizza-with-broccoli-spinach-and-feta-9

13. Mac-N-Cheese Pizza Pie: Aan de andere kant, als je de koolhydraten en kaas hard wilt raken op je cheat-dag, ga dan voor een pizza met macaroni en kaas. Het is ooey, kleverig en OH - zo zondig. (via Holly's Cheat Day Eats) 14. Mini Caprese Deep Dish Pizza's: Deze schattige mini diepe schotel pizza's zouden een heerlijke eerste cursus zijn voor een weekend diner feestje. Maak het interactief en laat iedereen een top maken voordat je ze in de oven gooit. (via Cafe Delites) 15. Pretzel Crust Pizza: Zet je diepe gerecht uit elkaar met een zoute krakeling korst. Een hap van dit en je zult je afvragen waarom alle pizza's niet op deze manier zijn gemaakt. (via The Recipe Rebel)

mac-n-cheese-pizza-pie-pcslc-hollyscheatday-com_-640x1024

16. Fully-Loaded Deep Dish Pizza: Is dit een pizza of een lasagne? Je zult moeten ingaan om erachter te komen, maar het zit vol met elke topping waar je maar van kunt dromen. (via Williams Sonoma)

mini-caprese-deep-dish-pizzas-cafedelites-com-38

17. Deep Dish Spinach and Tomato Pizza: deze pizza is verrassend licht, ondanks zijn diepe claims. Het zit vol met spinazie en tomaten, met heel weinig kaas in vergelijking. Dat betekent gewoon dat je meer kunt eten, toch? (via Girl Versus Dough)

pretzel-crust-pizza-1-610x915

18. Mozzarella Mack Deep Dish Pizza: Waarom

sept-11-fully-loaded-deep-dish-pizza-652x652

niet

spinach-pizza

vul je 'za met vegan mac? Deze hartige taart is zo heerlijk dat elke carnivoor er serieus over zou kunnen nadenken om veganist te worden. (via Vegan Yack Attack)

vegan-pizza

Volg ons op Pinterest voor nog meer heerlijke cheat-dageten!