18 Buitengewone PB & J-geïnspireerde recepten die je nodig hebt in je leven

alleen voor de lunch. Hier zijn 18 PB & J-geïnspireerde recepten die je nodig hebt om het nu te proberen. 1. De gezonde pindakaas en gelei-smoothie:

pbj-sundiegoeats-lg

Wanneer je naar iets zoets snakt, maar niet in een suikercoma wilt vallen, raakt deze smoothie meteen. Het is perfect voor een traktatie na het sporten of voor een snack 's avonds laat. (via Sun Diego Eats) 2. Peanut Butter en Jelly Chia Pudding:

pbj-minimalistbaker-lg

Als je een echte PB & J-fan bent (en wie niet?), Word je verliefd op deze gezonde ontbijtpudding. Het is echt en het gebeurt, dus maak je ontbijtlepels klaar. (via Minimalist Baker) 3. Peanut Butter en Jelly Granola:

pbj-averiecooks-lg

Heb je de verrukkingen van de Whola Foods PBJ-granola geproefd? Ja, dit is alleen zo, nee * volledig salaris. * Thuis bakken voor de overwinning! (via Averie Cooks) 4. Peanut Butter en Jelly Greek Yogurt Parfaits:

pbj-sprinkleandtoss-lg

Deze PB & J-parfait heeft ton smaak zonder toegevoegde suiker, dankzij volledig natuurlijke fruitconserven. (Sprinkle & Toss) 5. Peanut Butter en Jelly Overnight Oats:

pbj-thegourmetrd-lg

Make-ahead havermout is een redder in nood op drukke ochtenden. Deze met eiwit verpakte versie wordt zoeter en romiger naarmate hij langer in de koelkast staat. (via The Gourmet RD) 6. No-Bake PB & J Energy Bites:

pbj-minimalistbaker-3-lg

Deze lekkernijen nemen slechts 15 minuten in beslag en ze blijven goed in de vriezer. Maak een dubbele batch en je kunt dagelijks een paar naar het kantoor brengen voor een afspraakje om vier uur 's ochtends. (via Minimalist Baker) 7. Peanut Butter en Jelly Muffins:

pbj-acookienameddesire-lg

Je kijkt naar een pindakaas-muffin die is gevuld met gelei. Weet je nog op de dag dat * snack * een geplande tijd was in de maaltijd? Nou, snack is terug! (via A Cookie Named Desire) 8. Peanut Butter en Jelly Bars:

pbj-culinaryhill-lg

Dit repenrecept is gebouwd op een pindakaaskoekjeskorst. Kinderen jong en oud zullen ze opeten. (via Culinary Hill) 9. PB & J Brownies:

pbj-thelifejolie-lg

Praten over je voedselhybriden, dit recept combineert TWEE van ieders jeugdfavorieten - PB & J en brownies. Zoals een foodie tijdmachine, zal alleen de geur van dit recept in de oven bakken je terugvoeren. (via The Life Jolie) 10. Peanut Butter Cupcakes met Jelly Filling:

pbj-glutenfreewithlb-lg

Oh, em, gee - deze pindakaas cupcakes met pindakaas buttercream zijn eenvoudigweg fruitige jus. Bereid je voor op je nieuwe eetobsessie! (via glutenvrij met L.B.) 11. Peanut Butter en Jelly Whoopie Pies:

pbj-communitytable-lg

Een pluim van pluizige vulling en lint van jam ingeklemd tussen twee zoete koekjes-cakes - wat is niet om van te houden? Het is de sammy van PB & J naar een heel nieuw niveau gebracht. (via communautaire tabel) 12. Peanut Butter en Jelly Poke Cake: Iedereen houdt van een goede zak cake. Ze reizen gemakkelijk, voeden een menigte en maken iedereen

pbj-ihearteating-lg

ooh en ahh . (via I Heart Eating) 13. Bakkerijstijl Peanut Butter en Jelly Donuts: Er is niets beter dan een zelfgemaakte donut in bakkerijstijl - tenzij het een JAM is vol met pindakaas en jam. (via Baker by Nature)

pbj-bakerbynature-lg

14. Pindakaas en geleicake: Deze pindakaaskoek is gematteerd in suikerglazuur met druivensmootharen. Je moet dit nu proberen. (via Confessions of a Cookbook Queen)

pbj-confessionsofacookbookqueen-lg

15. Peanut Butter en Jelly Pie Sticks: Heeft u PB & J ooit in zo'n cutie-patootie-vorm gezien? Roep een stapel van deze op en neem ze mee naar kantoor, en je zult ieders BFF zijn. (via Spoon Fork Bacon)

pbj-spoonforkbacon-lg

16. Peanut Butter en Jelly Macarons: Dit macaron-recept vraagt ​​om pinda's om de gebruikelijke amandelen aan te vullen. Dat is wat ze die echte pindakaasachtige smaak geeft die je wilt hebben als je je favoriete druivensap in je boterham legt. (via Tartelette)

pbj-tartelette-lg

17. Peanut Butter en Jelly Snack Bars: Deze is voor alle glutenvrije mensen in het huis. Deze bars hebben alle heerlijke smaak die je hunkert, zonder een van de slechte dingen. (via Minimalist Baker)

pbj-minimalistbaker-2-lg

18. Homemade Peanut Butter en Jelly Cups: Deze kleine hapjes vragen om slechts vijf ingrediënten en komen samen in 20 minuten. Ze vormen een heerlijke, gezonde snack die gemakkelijk te grijpen en te gaan is. (via Handmade Charlotte)

pbj-handmadecharlotte-lg

Als je niet genoeg PB & J-geïnspireerde recepten kunt krijgen, volg ons dan op Pinterest voor meer informatie.