5 Date Night Outfit Tips die we hebben geleerd van Mindy Kaling

Het onderdeel aankleden voor Valentijnsdag (of elke willekeurige datumnacht) , echt, maar laten we in de geest van het seizoen gaan) gaat het allemaal om felle kleuren, flirterige silhouetten en een speels gevoel voor stijl. Om die redenen hebben we Mindy Kaling de kleermakersheilige van de romantische vakantie gezalfd. De Mindy Project -ster is snel een mode-icoon geworden voor haar affiniteit met levendige tinten en flatterende, nauwsluitende fits op en naast het scherm, een stijlsignatuur die die mode, vaak veel te serieus genomen, overbrengt. kan ontzettend leuk zijn. Het is ook eentje die perfect past op 14 februari. Dus om ons voor te bereiden op de grootste datumnacht van het jaar (gal-pal of anderszins), vallen we de virtuele kast van Mindy onderuit, zoals te zien is op haar # OOTD gevulde Instagram-feed. Bekijk hieronder vijf door Mindy goedgekeurde manieren om de perfecte Valentijnsdag-outfit te maken.

1MindyKalingValentinesDay

1. Suit Up: dompel de jurk helemaal dicht voor je nieuwe favoriete uitlooplaag: je blazer. Of je nu eentje hebt die sprankelend goud is zoals Mindy's of niet, style het met een op maat gemaakte broek en een blozende blouse om de inspiratie voor herenkleding op te spelen, maar houd het flirty met pumps, grote krullen en een heldere lip.

3MindyKalingValentinesDay

2. Make All-Pink Look Modern: All-red is dus voorspelbaar, dus geef het door voor de tweede populairste kleur van de vakantie: roze. Houd de meisjesachtige tint op een modieuze manier aan door te zoeken naar een jurk met moderne details zoals de decolleté van Mindy, en combineer deze met speelse accessoires zoals metalen pumps en groter dan levensgrote oorbellen.

2MindyKalingValentinesDay

3. Voeg een grote pop van V-Day-kleuren toe: zelfs als je anti-all-pink-alles bent, kan een pop van Valentijnsdagkleur je outfit een heel eind op weg helpen. Mindy's midi-jurk in zwarte patronen vroeg alleen maar om de schok die deze heet-roze slofjes opleverden.

4MindyKalingValentinesDay

4. Laat Frilly Designs Pull Double Duty: onze favoriete soort kleermakerskleding is die welke extra "oohs" kan toevoegen aan de onthulling terwijl je figuur ook vleiend is, zoals de zandlopervormige lambrisering op Mindy's bodycon-jurk, peplum-zoom en tule-omzoomde rokken.

5MindyKalingValentinesDay

5. Schakel uw LBD uit voor uw LWD: dit is niet zomaar een andere datumnacht, dus schakel de beproefde LBD uit voor iets dat meer bijzonder aanvoelt. zoals je kleine witte jurk. Combineer met kleurrijke hakken en tonnen stapelringen om te voorkomen dat je te bruisend aanvoelt.

Voor welke sterren ben je op zoek naar stylingadvies? Vertel ons welke sterren jij denkt dat de meest modieuze op Instagram zijn in de reacties hieronder.

(Uitgelichte foto via Valerie Macon / Getty)