5 * Eenvoudig * Voedselhacks om te leren van de Pioneer-vrouw

Zelfs vóór Ree Drummond, AKA The Pioneer Woman , Beweerde een plek op het Food Network, ze was een hardwerkende blogger die haar recepten voor klassieke Zuidwestelijke gerechten deelde. Van beroemde recepten tot epische keukenhacks, de beroemde chef-kok heeft thuiskoks veel geleerd met haar eigenzinnige quips en tips. Met zo veel om uit te kiezen, hier zijn onze favorieten.

Je vriezer is je vriend.

We houden allemaal van een goede vriesmaaltijd, maar Drummond merkt op dat je alleen de basiscomponenten moet invriezen, niet een volledig voorbereid gerecht . Gehaktballen zijn bijvoorbeeld een geweldig voorbeeld. Als je niet-gekruide gerechten maakt, kun je ze ontdooien en versieren met saus of specerijen die op dit moment bij je passen. Op die manier kunt u dezelfde basis gebruiken, maar voorkomt u dat u zes keer achter elkaar exact dezelfde maaltijd moet eten.

Droge mosterd is een must.

Als u een pot droge mosterd heeft, is deze waarschijnlijk rondgehangen op uw plank voor de afgelopen jaren onaangeroerd. Welnu, nu is het tijd om het te openen en het eens te proberen. De subtiele toets maakt het een onweerstaanbare toevoeging aan klassieke recepten zoals mac en kaas of uienringen. De Pioneer Woman toonde ons hoe goed het zou kunnen zijn wanneer ze haar beroemde mac en kaasrecept de wereld in liet rollen.

Bezit een wafelijzer

Het blijkt dat wafelijzers niet alleen voor het ontbijt zijn. Drummond brak moedig de vorm (om zo te zeggen) en toonde ons allemaal dat deze machines ook perfect zijn voor het grillen van panini en het maken van pizza's als je in een mum van tijd zit. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de gaten perfect zijn als je je pizza in extra marinarasaus wilt dopen of wat knoflookolie wilt toevoegen. Het werkt ook voor aardappeltjes!

Doctor Your Pantry Staples.

Het lijkt misschien zo basic dat je er nooit aan hebt gedacht om het te doen, maar er zijn zoveel dingen die we regelmatig in onze pantry's bewaren die gemakkelijk kunnen worden jazzed up. Of het nu noten, in dozen gebakken cakemix, of zoute crackers zijn. Met slechts een beetje fantasie en heel weinig extra ingrediënten kunt u voorverpakte goederen meenemen en ze in een gastronomische sensatie veranderen.

Leg op de roomkaas!

Nee, roomkaas is niet alleen voor bagels of gravlax of cheesecake. In feite is het een geheim ingrediënt dat kan worden gebruikt om de romigheid van zuivelproducten te leveren met een extra klodder gladheid. Heel specifiek is het ongeëvenaard als toevoeging aan aardappelpuree. Je hebt nog nooit de fluweelzachte zachtheid van aardappelen meegemaakt als je ze niet hebt voorgesteld aan een pakket van acht ounce roomkaas.

Wil je meer keukenhacks van sterrenchefs? Volg ons op Pinterest!

(Foto's via The Pioneer Woman)