5 Manieren om de perfecte picknickdatum in te pakken

De lente is in volle bloei, wat betekent dat bloemen in volle bloei zijn . Welke betere manier om het bloemensuikergoed in de stad te bekijken dan met een picknickdagkation? Weet je niet zeker wat een dag kation is? Bekijk de solo-dag die we hebben afgelegd in de nieuwe Toyota RAV4. Als je een dag buiten gaat, kun je net zo goed die speciale persoon in je leven meenemen, toch? Let op, jongens en meiden: de onderstaande tips zijn een geweldige manier om je geliefden na te streven. Dankzij Toyota hebben we onszelf een lieve rit gemaakt voor dit datum -cation:)

Toyota-Date-2-Car-Gaze

Roxy hier - ik ben de doe-het-zelfredacteur bij fijngenoegen + Co en ik heb geweldige ideeën voor jouw perfecte datum. Mijn knappe date raapte me op in de RAV4, die gezellig en comfortabel was. Hij had nog nooit met een Smart Key-systeem of een drukknop-start gereden, dus ik heb goed gelachen toen hij probeerde de auto te starten. Eerlijk gezegd was de rit net zo leuk als de rest van de date! We gingen naar een prachtig park, doorspoelen met bomen en andere bloemen in de lente.

Car

Toyota-Date-3-Walking

Daar hebben we een picknick georganiseerd, een heerlijke lunch opgedronken en wat selfies met leuke rekwisieten voor fotocabines genomen (we moesten wel!). Volg mee om de projecten te zien.

The Perfect Picnic

Ik weet niets over u, maar wanneer iemand me vraagt ​​om een ​​maaltijd te pakken voor lunch, kamperen of een picknick, ga ik weg. Ken je dat gevoel? Alsof je zoveel ideeën hebt gehad in het verleden en als het dan tijd is om iets te maken, heb je niets. Nou, wees niet bang! Ik heb een plan voor je. En ik kan er voor instaan. We hadden zo'n geweldige date (ik bedoel mij en mijn buik). De voor de hand liggende plaats om te beginnen - een picknickmand krijgen. We hebben er een gekocht met zilverwerk, glazen en een flesopener. Om een ​​kleur toe te voegen aan echte fijngenoegen + Co-mode, hebben we de mand gespoten.

Picnic-Basket

Hier is een lijst met te verpakken items:

Picnic-Blanket

minisandwiches

  1. fruit (we hebben aardbeien gekozen)
  2. groenten (we ' ik heb mini-paprika's in de onze)
  3. roze limonade
  4. stroop-ondergedompelde marshmallow knalt
  5. borden, kopjes, servetten, rietjes
  6. origami bestekhouders en bestek
  7. picknickdeken (en misschien een tweede voor je schouders als het koud wordt)
  8. Sprinkle-dipped Marshmallow Pops

Picnic-Details

Benieuwd naar die pops? We hebben het recept voor je. Naar mijn mening is een goede date niet compleet zonder een dessert. En met een dessert op een stokje, kunt u een schattig moment krijgen door uw SO

te gebruiken Ingrediënten:

Marshmallow-Materials

- marshmallows

- witte snoepjes smelten

- regenboogsnippers

- lollystokjes

Eerste por de lolly steekt in je marshmallows. Verwarm vervolgens de snoepjes in de magnetron en stop onderweg om te roeren. Doop de marshmallows in de gesmolten snoep en rol ze vervolgens in de hagelslag. Laat ze drogen en geniet!

Deze zijn zo mooi dat ik ze niet wilde opeten. Behalve dat ik ze wel wilde opeten:)

Making-Marshmallows

Origami bestekhouders

Final-Marshmallows

Om een ​​beetje doe-het-zelf aan de mand toe te voegen, hebben we deze geometrische origami-bestekhouders gemaakt. Geïnspireerd door een bericht van Daydreamland hebben we onze eigen extra toets toegevoegd aan deze rad-cases. Volg mee voor de vouwen.

Materialen:

- groot origamipapier

Origami-Materials

- washi of masking tape

Begin met een groot stuk origami papier. Vouw het in twee en vouw vervolgens zowel de onderkant als de bovenkant naar de middellijn. Vouw de rechteronderhoek in de middenlijn en de rechterbovenhoek naar de bovenste vouw. Vouw de bovenste vouw tot de middellijn. Vouw vervolgens de middenlijn over de onderste vouw. Draai het onderste deel naar boven en vouw vervolgens de linkerkant van je papier een derde deel naar rechts.

Draai je houder om. Pak nog een vel papier en wikkel het om in het midden van de houder. Beveilig het met tape. Je kunt de houder ook versieren met leuke strips met washi-tape.

Origami-Folding

Wat zijn deze schattige?

Origami Adding-paper-and-tape

Photo Booth Props

Origami-final-group

Als medewerker van fijngenoegen + Co kan ik niet anders dan LIEFDE zijn van een fotohokje, vooral een met unieke rekwisieten. Gelukkig was mijn date in selfies en moest ik achter de camera dwaas met me worden. Zoals de rekwisieten? Welnu, hier gaat u: we hebben ze in een afdrukbare vorm voor u.

Wat een geweldige dag! Datum! Date-kation! Ik moest wat QT uitgeven met mijn date in de RAV4, die zo ontspannend was om als passagier mee te rijden. Ik voelde me veilig en gezond en ik kon zelfs mijn eigen stoel opwarmen met de functie Verwarmde voorstoel! De picknick was romantisch, het eten was heerlijk en onze activiteiten grijnsverwekkend. Wie zou kunnen vragen om een ​​betere dag? Ik ben opgewonden over de volgende:)

Vertel ons over je perfecte date. Waar ga je heen? Wat vind je leuk om te doen?

Photo-Booth-Props

Dit bericht is een samenwerking met Toyota RAV4.

Toyota-Date-5-Selfie

Dit bericht is betaald door Toyota

Плюсануть